עוד אחד

עוד אחד../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אני מקווה שהם לא שאלונים מפגרים כי אני לא קוראת את הכל לפני שאני שולחת
שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?

יאללה עוד אחד :)

שאלות כלליות: שם: מורייייי :) גיל: 14 מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: הודעה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: על _ _ _ _ 2. ולפני שאתה הולך לישון: חושבת על הקשר שלנו,על הפרידה,על דברים שקרו לי בעבר שעדיין מציקים,על העתיד. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? כנ"ל. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא תמיד. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא אוהבת 7. מה הצבע האהוב עלייך? לבן ואפור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? בננה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? טוסט,צ'יפס ואבוקדו 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חזיר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? ממ..לא ניראלי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אבוקדו! מתתתתתתתה על זה 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? מגעיל 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ג'אנק פוד 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? לשמוע שירים,ולצאת עם חברים 22. אתה מבצע אותם טוב? כן חח 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: סימפל פלאן,אביב גפן,רונה קינן,נינט טייב ועוד.. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? "למענך" מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? תמיד חשבתי שספיר,אבל לא. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? אין 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין. 34. הכי חסר אחריות? אני 35. הכי נודניק? גבאי 36. הכי תינוקי...? הילה 37. הכי יפה/חתיך? הפריקית מי"ב 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? תמיד חשבתי שספיר אבל לא. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? בערך. 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא 41. יש לך אחים או אחיות? אחות 1. 42. ואם אין לך, היית רוצה? אבל יש :) 43. מה אתה אומר על אימוץ? שזה טוב מאוד :) 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "השתיקה שלי"-אביב גפן 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: לירון! :) 49. בושם אהוב: מי 50. תכשיט אהוב: הצמיד הסקא המהמם שלי :) 51. התמכרות כלשהיא: פלאפון! 52. יש חבר/ה? לא.נפרדנו 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא יודעת 54. חלום שחלמת והתגשם: לא יודעת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן

מתחמקת מלהתארגן למחר ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

שאלות כלליות: שם: נגה גיל: 17 מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: צבא מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "אוף תנו לישון" 2. ולפני שאתה הולך לישון: "ממ מעניין מה יש בטלוויזיה" 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "מצ'עמםםם ליייי" 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? לא 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא תמיד, תלוי מה צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אחלה צבע, היה לי שיער ורוד 7. מה הצבע האהוב עלייך? אין כזה.. אני אוהבת את כל הצבעים 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? צבעוני 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אדום 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? ברור אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פסטה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? בד"כ לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? משהו שהיה פעם חי 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אממ חח שתיתי... שתיתי לשוכרה שכר דובדבנים, ומאז סירבתי להריח את זה אפילו 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? חח יש מלאאא.. צ'יפס עם גלידה, במבה שרופה על שוקולד, גבינה צהובה עם חומוס, תפוח וחסה עם גבינה... 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? בין צמחונית לטבעונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? איכ לא 18. למה? כי זה מגעיל וזה עשוי מבשר 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל טעים בלי יצורים חיים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן =/ היו לי צומות משלי פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? סקס סמים ורוקנרול 22. אתה מבצע אותם טוב? מעולה חחח 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לאדעת.. הייתי רוצה לפתח את הציור או משו 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא ממש 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: כל הסוגים.. בעיקר רוק למיניו. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא ממש 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ערוץ ביפ מי ה.... דייי! לא סובלת תשאלות האלללהההה!! שכחו מזה!! NEXT משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא 40 למי יותר, אמא או אבא? אף אחד מהם 41. יש לך אחים או אחיות? כן אחים 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? ב-ע-ד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כמובן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אממ אחים שלי? 46. יש לך משפחה בחו"ל? כע בערך סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מרגול- יום אחד אולי אפרוש כנפיים 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מוטי 49. בושם אהוב: הוגו בוס 50. תכשיט אהוב: עגיל קוקוס כזה מעץ שקניתי בניצנים 51. התמכרות כלשהיא: סיגריות 52. יש חבר/ה? כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אמממ למועדון ביום שהכרתי את חבר שלי 54. חלום שחלמת והתגשם: לעשות קעקוע 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כע.. חח מעבירה תזמן במקום להתארגן למחר

עוד אחד

שאלות כלליות: שם: יער גיל: 14 מזל: קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש: יונתן מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: נמנמ יונתן 2. ולפני שאתה הולך לישון: גם 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? גם 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כל מה שהיה צריך להתגשם התגשם 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע 7. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ירוק 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אין.. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא ממש 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? אבוקדו! 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אבוקדו! 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אמממ לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית.. שואפת לטבעונות 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כי.. בע? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טעים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? המון פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? שונאת את השאלה הזו 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ממ ציור.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? ממ עוד מעט אני אתחיל מסוקים.. נחשב? 25. אתה עובד? לא ממש 26. מוסיקה אהובה: רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? שניהם טוב מאוד 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? כלום 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ביפ מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין כרגע. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? גם 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? מאי 34. הכי חסר אחריות? לא יודעת 35. הכי נודניק? לא יודעת 36. הכי תינוקי...? חהחה! יונתן! כי הוא קטן! 37. הכי יפה/חתיך? יונתן, ברור 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? אין כרגע משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? יחסית 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? אין דעה. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברור, גם השם שלהן על הדלת 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? ממ אח שלי? אני לא קרובה למשפחה בשיט 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: please please me.. אני שומעת אותו כרגע 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: נחשו D: [סתם כי השם שלו פה יותר מדי] 49. בושם אהוב: אין 50. תכשיט אהוב: אין 51. התמכרות כלשהיא: אין 52. יש חבר/ה? כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): נוע"ל 54. חלום שחלמת והתגשם: הרבה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? נחמד

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שאלות כלליות: שם: הוד גיל: 16.5 מזל: גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש: מתעצמים מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "להבריז או לא??" 2. ולפני שאתה הולך לישון: על כל מה שקרה באותו יום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? כלום 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כע 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא הכל צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? חרא צבע 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול,שחור וירוק 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כתום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לא הייתי משנה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? ג'אנק פוד,אוכל של אמא,של סבא וסבתא ושל רמי 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כע 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חלב ובשר ביחד 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא שזכור לי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? יש מצב 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? ככה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אמרתי כבר 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? לא זוכרת פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כע 22. אתה מבצע אותם טוב? כע נראלי 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה וריקוד 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? כע 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סרטים מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? שיבי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לאדעת חח 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין 34. הכי חסר אחריות? מורן 35. הכי נודניק? לינוי 36. הכי תינוקי...? ממ.. 37. הכי יפה/חתיך? עידן 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? שיבי ורוני משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כע 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? סתם חרא 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי הקטנה 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: לזרום עם הרוח 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: גיא 49. בושם אהוב: ג'דור ונועה 50. תכשיט אהוב: טבעת 51. התמכרות כלשהיא:
52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא זוכרת 54. חלום שחלמת והתגשם: שעברתי תיאוריה
55. ושאלה אחרונה....נהנת? פסער

MispIaced

New member
נמנמ

שאלות כלליות: שם: נעים גיל: 15 מזל: אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש: גליבה. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מאיפה לי 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. אבל אין סיכוי. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? הל נו צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? איכ 7. מה הצבע האהוב עלייך? סגול-שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? הצבע האהוב עליי. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כל חדר בצבע אחר. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? קלמרי O: 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חרקים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן. קיווי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן, כלמיני סוגים של פירות ים 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכל O: 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? איכ לא 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? הכל :X 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? פיסול 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: מטאל 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? לא יודע. כשאני אשיג אני אספר לכם. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? - 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? - 34. הכי חסר אחריות? - 35. הכי נודניק? - 36. הכי תינוקי...? - 37. הכי יפה/חתיך? - 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? - משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? יש רק אמא. וכן, בערך. 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? לא 42. ואם אין לך, היית רוצה? כן 43. מה אתה אומר על אימוץ? די כבר עם השאלות של הדעות של אנשים, זה מחרפן >: 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? נמנמ 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Wolf & Raven של סונטה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: שרשרת סונטה 51. התמכרות כלשהיא: לא יודע 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: לא היה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? לא

SPIDER PIG

New member
נייס../images/Emo9.gif ../images/Emo21.gif

שאלות כלליות: שם: קרן גיל: 14 מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: קפוארה :X מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לחזור לישון 2. ולפני שאתה הולך לישון: לישון 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אוף, משעמםםם 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בערך 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש ממש ממש ממש ממש לא! אני ההפך הגמור. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? בסדר... 7. מה הצבע האהוב עלייך? חום, אפור, ירוק, סגול.. כל מיני 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק?
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לא יודעת 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? עכשיו אני יודעת אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? נראה לי טוסט עם חמאה או חלה מתוקה בלי כלום, גם בלי לפרוס
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא ממש 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? נראה לי בני אדם :X 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? מה זה "אוכל הכל"?! אני ממש לא אוכלת הכל אבל אני לא צמחונית/טבעונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? של חתולים
18. למה? כי זה היה בפעולה בצופי ים 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? פחמימות ומאפים וממתקים
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? עכשיו אני לא אוכלת כלום
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? קפוארה?.. 22. אתה מבצע אותם טוב? נראה לי 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר נראה לי, עוד כוח סיבולת אם זה כישרון, בעיקר כישרון למוזיקה... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? דוגסיטר 26. מוסיקה אהובה: כל מיני, בעיקר דברים ישנים 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי מתי 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה בדרך כלל 29. ריקוד עושה לכם את זה? לראות ריקוד 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? תוכניות בידור בערוץ שתיים ועשר מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? כמה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? שוחט
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? רוני
אבל לא באמת
34. הכי חסר אחריות? לא יודעת
נטלי שוחכת להביא גומיות :X 35. הכי נודניק? להלהלה 36. הכי תינוקי...? ^ 37. הכי יפה/חתיך? נוגה D: סתם, כולם D: 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ... משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? בסדר כזה 40 למי יותר, אמא או אבא? לא יודעת, נראה לי אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? כן 43. מה אתה אומר על אימוץ? טוב 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לפעמים 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לא יודעת 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: לזוז של הדג נחש 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יואב 49. בושם אהוב: לא מכירה שמות של בשמים
50. תכשיט אהוב: צמיד ושרשרת (צמודה כזו של חוט, לא איזה זהב ודברים כאלה
) 51. התמכרות כלשהיא: מחשב 52. יש חבר/ה? לא בן זוג 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): פעם הלכנו סתם לשינקין והיה שם הפנינג ממש כיפי ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת עכשיו 54. חלום שחלמת והתגשם: לא יודעת
55. ושאלה אחרונה....נהנת? בסדר..

2eye

New member
:) ../images/Emo215.gif

שאלות כלליות: שם: עמרי גיל: 14 מזל: תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש: בננה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ללכת לצחצח שיניים? 2. ולפני שאתה הולך לישון: ממ, לפעמים על היום שהיה... 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? ממ, על כל מיני דברים 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? למי לא? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע 7. מה הצבע האהוב עלייך? ממ,אדוםכהה/כחולכהה 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?ממ..לבן XD 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא כל הצבעים, אבל חלקם... אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? המבורגר 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? מוח של קוף, לשון של פרה וכו'...אה ובשר סוס + חזיר. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לב של תרנגול - לא ידעתי מה זה... 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? ממ.. אני מניח שכן 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? קרניבר 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? אהא 18. למה? כי...לאדע 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בשר 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן. 22. אתה מבצע אותם טוב? חלקם... 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ממ, הרבה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן 25. אתה עובד? כן 26. מוסיקה אהובה: רוק / ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע, חוץ מעניין הכסף... 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדון 29. ריקוד עושה לכם את זה? ממ, סוגשל 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שיש מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? המממפ 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לומברוזו נראלי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? רוי XD 34. הכי חסר אחריות? רועי 35. הכי נודניק? רועי 36. הכי תינוקי...? רועי/אשד 37. הכי יפה/חתיך? הממממ 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מיטל... משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא, אבל גם לא בדיוק 41. יש לך אחים או אחיות? כן 4 42. ואם אין לך, היית רוצה? מי שרוצה שיקח ממני 43. מה אתה אומר על אימוץ? יש מצבים שזה פתרון טוב. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן, אבל ביחס אלי ולא להורים שלי. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?מממ X 46. יש לך משפחה בחו"ל? הייתה סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "מה שעובר עליי" - הוא מתנגן פה. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: רמי... 49. בושם אהוב: X 50. תכשיט אהוב: צמיד 51. התמכרות כלשהיא: מוזיקה 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): החווה 54. חלום שחלמת והתגשם: שארנבת ענקית רדפה אחריי... 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן :)

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

שאלות כלליות: שם:עירית גיל: 13 מזל:גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש: שוקולד XD מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:מוזיקה 2. ולפני שאתה הולך לישון:גם ועוד כלמיני דברים. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?'למה אני תמיד לבד?' 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע.. 7. מה הצבע האהוב עלייך?צהוב
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אין כזה צבע 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? צהוב,לייק ברור XD 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אהע אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שוקולד וניוקיס ^_^ 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? פלפלים! תותים! איכס 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? דגים 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? בעיקר בשר,חלב,איטלקי ושטויות 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? כן D: 18. למה? כי אני סקרניתת וזה טעים ^_^ (הו איז ווירד נאו?
) 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? של כלבים?XD לא סתם, בעיקר איטלקי,בשרי וחלבי ^^ 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?לא פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב?לא ממש 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור,נגינה,צילום 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד?לא
26. מוסיקה אהובה: פרוג רוק,הבי מטאל,רוק כבד,רוק אלטרנטיבי ועוד
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? לאמשנה לי כ"כ 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? בדרך כלל לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מוזיקה משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?שניהם 41. יש לך אחים או אחיות? אחים. טובנו אח וכלב. 42. ואם אין לך, היית רוצה? אולי 43. מה אתה אומר על אימוץ? שזה נחמד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?יש לי רק אח אחד..אז הוא. 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן
סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:LIES (קאמל ברקע) 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: דניאלה,מדברת עכשיו איתה 49. בושם אהוב: איכס בושם 50. תכשיט אהוב: אין אחד 51. התמכרות כלשהיא: שוקולד,מוזיקה 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא יודעת.. 54. חלום שחלמת והתגשם:הרבה,רובם לא לטובה ;_; 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן D:

Nurit Girl

New member
התשובות שלי :)

שאלות כלליות: שם: נורית גיל: 15 מזל: גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש: יובל [המבולבל.] מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 'תנו לי לישון!!!!!' 2. ולפני שאתה הולך לישון: חושבת על היום שהיה 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? מחשבות
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן, חלומות.. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא! צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע בסדר, לא מתה עליו. 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק [?] 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן או צבע בהיר 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פלאפל 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כשיש זמן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? משהו לא כשר, דגים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? ^^ 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? הכל [בערך..] 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן.. לקרוא, להיות במחשב 22. אתה מבצע אותם טוב? אממ.. אני מניחה שכן. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? להיות יצירתית [גם במחשבה וגם לדעת לצייר] 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אני מתנדבת במסגרת 'מחויבות אישית' 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: לועזי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה נראה לי.. אני הטיפוס השקט
29. ריקוד עושה לכם את זה? לא. אני שונאת לרקוד. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? בד"כ זה תוכניות קבועות, אלא אם יש איזה סרט שבא לי אז אני רואה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? יש 2 כאלה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לא יודעת 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אביטל 34. הכי חסר אחריות? לא יודעת 35. הכי נודניק? ^^ 36. הכי תינוקי...? ^^ 37. הכי יפה/חתיך? -- 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? -- משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? לשניהם 41. יש לך אחים או אחיות? כן. 2 אחיות ואח 42. ואם אין לך, היית רוצה? ^^ 43. מה אתה אומר על אימוץ? כשהייתי יותר קטנה תמיד רציתי שההורים שלי יאמצו מישהו קרוב לגיל שלי [אח שלי גדול ממני ב8 שנים. ואחיות שלי ביותר] 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחים שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Hey There Delilah 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יוגב [איכס?][מצטערת אם יש פה יוגב] 49. בושם אהוב: אין 50. תכשיט אהוב: עגילים, צמיד 51. התמכרות כלשהיא: מנטוס
52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא יודעת 54. חלום שחלמת והתגשם: לא נראה לי שיש. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? היה נחמד :)

dana136

New member
עונה

שאלות כלליות: שם:דנה גיל: 16 וחצי מזל:אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש:אה ?חח מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:שקר לי D: 2. ולפני שאתה הולך לישון:לא יודעת כל פעם משהו אחר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?נמנמ שמשעמם 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?אין לי דעה עליו D: 7. מה הצבע האהוב עלייך?שחור ואדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לא יודעתת 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן למדתי משהו על זה >_< אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?פטרוזיליה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?אוו יש הרבה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכל הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?חח לא 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לא 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לנגן D: 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:מטאל, רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?כל מיני מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?תום 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?נמנמ 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך?אלי 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?תום משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?שניהם 41. יש לך אחים או אחיות?אחים 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?גם D: 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?בני דודים 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:apology 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:עידו 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב:עגילים 51. התמכרות כלשהיא:פירסינג D: 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?יאפ

Trauma Queen

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

שאלות כלליות: שם:נעה גיל: 14 מזל:קשת
המילה הראשונה שעולה לך בראש:עט מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:מה השעה.. 2. ולפני שאתה הולך לישון:לכוון שעון לבוקר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?מה אני עושה פה?!
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?מממ כן. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?נייס 7. מה הצבע האהוב עלייך?אדום שחור וצהוב 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?לא יודעת
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?יאס
כל החיים חפרו לנו על זה בבצפר אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אין משהו.. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?ג'לי
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא נראלי
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא יודעת
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל
17. טעמת פעם אוכל של כלבים?כן 18. למה?כי התערבתי עם חברה שאני מסוגלת 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?- 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב?ממ...אני חושבת
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לא יודעת 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:ז'אנר?בדר"כ הכל חוץ מדיכאון ומזרחית 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?לא זה ולא זה?
29. ריקוד עושה לכם את זה?מממ 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?לא יודעת מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אין אחת 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?נוי
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אין 34. הכי חסר אחריות?לא יודעת
35. הכי נודניק?אין
36. הכי תינוקי...?---- 37. הכי יפה/חתיך?
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?פוצי
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה?הייתי רוצה אחות קטנה 43. מה אתה אומר על אימוץ?
!!! 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?לא 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אח שלי האמצעי 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:סמטרי דרייב-מכ"ר 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אסף 49. בושם אהוב:פריטי יו 50. תכשיט אהוב:טבעת כזאת של נחש שיש אצלי שנה כבר 51. התמכרות כלשהיא:מוזיקה?
52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):הא? 54. חלום שחלמת והתגשם:להתקדם ברכיבה 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן

nitzangro2

New member
מנסה להספיק לפני האוטובוס..

שאלות כלליות: שם:ניצן גיל: 16 וחצי מזל:אריה! המילה הראשונה שעולה לך בראש:לחץ מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אווווופ, בוקרר!! 2. ולפני שאתה הולך לישון:מחשבות............ 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?איזה מצ'עמם פה.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?אהא 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?חביב 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול,ירוק.. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?משו מעורב כ"כ 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?ממ צהוב אפרסק כזה.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?לזניה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?ממממ פסטרמה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?מממממממממ לא שזכור לי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?סלומון נראלי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכלל! 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?כי אני לא כלבה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?הכול 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?טניס 22. אתה מבצע אותם טוב?מקווה 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:הכל 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?אהא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?הכל! מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אין כזאת 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?מממ איריס 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?ממ עם כולן 34. הכי חסר אחריות?נאממ ליאור 35. הכי נודניק?אני:) 36. הכי תינוקי...?מממ לא יודעת 37. הכי יפה/חתיך?אין חחח 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?שיר משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?בערך... 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?אני מאוד רוצה לאמץ. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?ברוררררר! 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?הכלבה[= 46. יש לך משפחה בחו"ל?אהא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:שיר של ne-yo אחד.. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:נורית 49. בושם אהוב:212 סקסי 50. תכשיט אהוב:נאממ שרשרת 51. התמכרות כלשהיא:לכלבה שלי 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):מממממ תורכיה 54. חלום שחלמת והתגשם:לא משנה חח 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gif

שאלות כלליות: שם: נוגה גיל: 14 מזל: בתולה המילה הראשונה שעולה לך בראש: טוב מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה? אני מאחרת? 2. ולפני שאתה הולך לישון: מתי אני אקום? [><"] 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "אוף למה דווקא אני?" 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בינתיים לא 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא. ממש לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא אוהבת. 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום/שחור/לבן. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור-לבן. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן. אבל את החדר שינה שלי, הייתי צובעת קיר אחד אדום. או כתום. או לבן שמנת XD" 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פופקורן ופיצה. [כן, אני מרבה לאכול ג'אנק.] 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לא יודעת. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? ייתכן.
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? בטח. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל בכפייה. [ההורים לא מסכימים שאני אהיה צימחונית, אז הוחלט שבינתיים אני אוכלת בשר ועוד כמה שנים אעבור לצימחונות. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. 18. למה? למה כן? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ג'אנק. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן, בטח. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כרגע זה בעיקר מחשב... 22. אתה מבצע אותם טוב? כן XD 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא יודעת, לצייר או לכתוב.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? בערך. 26. מוסיקה אהובה: כל מיני. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא יודעת ><" 29. ריקוד עושה לכם את זה? תלוי איזה
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? תוכניות בידור. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן. בערך. 40 למי יותר, אמא או אבא? >.> 41. יש לך אחים או אחיות? כן. 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? מה רע? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי, אני מניחה. [כןכן, החיה!] 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אני פרפר. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: תמר. 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: צמידים. 51. התמכרות כלשהיא: אוכל. מוזיקה. 52. יש חבר/ה? לא. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא יודעת
54. חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת.. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן.

talbebchuk

New member
אני

שאלות כלליות: שם: טל גיל: 16 עוד מעט מזל: שור המילה הראשונה שעולה לך בראש: אה?! מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: בוקרררר 2. ולפני שאתה הולך לישון: לילה טוב.. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "ממ.. משעמם לי.." 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? עוד צבע. 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום! שבט דן.. (ככה זה כשהחיים נשארים בצופים) 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כמו שהוא עכשיו.. לבן קרם כזה.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן! אללה פיזיקה! חח 85 במבחן! אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצהה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? טונהההה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אמממ הגיוני. נראה לי מרק אפונה. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? גפילטע פיש =]] 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכלל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, אבל אני מכירה כמה שכן טעמו. 18. למה? כי זה לא מריח טוב 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? איטלקי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן, כשאין זמן לא חושבים על אוכל. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? ברור 22. אתה מבצע אותם טוב? אממ נראה לי 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? צופים 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? אממ החלטה קשה. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? תכניות אמריקאיות (חברים, כל מה שביס 12) מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? מממ יש כמה. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? אודי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? לא כאן 34. הכי חסר אחריות? חי 35. הכי נודניק? אני.? 36. הכי תינוקי...? ממ לא יודעת 37. הכי יפה/חתיך? כולם כוסונים! (סתם לא.. אממ דוד חתיך - כפרעליו!) 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? השכב"ג שלי.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לפעמים 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? כשיש צורך - זו מצווה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברורר 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? כתם! 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן. בערך כל המשפחה מצד אמא. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מוגלי ובאנההה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: עדי 49. בושם אהוב: ורסאצ'ה 50. תכשיט אהוב: שרשרת 51. התמכרות כלשהיא: צופים 52. יש חבר/ה? כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): צופים.? חח מצחיק להגיד שהגעתי לצופים במקרה ,אבל אניווי.. 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן כן

אביבקי

New member
בוקר טוב D:

שאלות כלליות: שם:אביב גיל: 15 וחצי מזל:אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש:סתם שירים מהשיר שאני שומעת מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:שאני רוצה להמשיך לישון 2. ולפני שאתה הולך לישון:כל מיני 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?חחח כל מיני 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן חח 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?לא אוהבת 7. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת,אפור,שחור,סגול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?ירוק 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לא יודעת,כל מיני 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן! למדתי על זה בפיזיקה לא מזמן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?פסטה,סושי,סלט 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?חטיף אנרג'י כזה או פרוסה 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?חיות גועליות חלזונות ג'וקים וכו' 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא זוכרת 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לאדעת 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכל הכל? אני לא אוכלת הכל חח אבל אני לא צמחונית ולא טבעונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא :0 18. למה?כי זה מסריח ונראה דוחה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?כל מיני 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לששששששיר,לנגן 22. אתה מבצע אותם טוב?ממ מקווה.. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לצייר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?עדיין לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:וואו המון 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה?לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?חחחח כל מיני מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?נעם,חן 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?נגה 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?לא כל הזמן,אבל יותר מדי. חן S: 34. הכי חסר אחריות?ליהי 35. הכי נודניק?יותם 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך?תום,ליאור 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?נעם,חן,טל,נטע משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?אח 1 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?לא יודעת 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?בערך חחח 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?שחר הדס ומור 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:עמוק-שלומי שבן 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:שירה 49. בושם אהוב:נעה,אולטרהויולט 50. תכשיט אהוב:יש כמה 51. התמכרות כלשהיא:מוזיקההההה 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לאדעת 54. חלום שחלמת והתגשם:
55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן D:

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif עונה

שאלות כלליות: שם: אגנסה גיל: 13 מזל:שור המילה הראשונה שעולה לך בראש: משעמם לי.. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: חביתה עם קטשופ 2. ולפני שאתה הולך לישון: עייפה 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? משעמם לי.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? יאפ 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא.. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? פקאצי.. 7. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק תפוח 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? בכיוון של ירוק קקה... 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? דבש 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? באמת? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אני אוהבת הרבה דברים במיוחד זיווה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? נופ 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? אבטיח ובננות 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? יאפ אבטיח ובננות... 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? וואי לא זוכרת איך קוראים לזה אבל זה ברוסית.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל כול -כשר... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא... טעמתי את הרוק של הכלבה שלי 18. למה? היא לקיקה אותי 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ענבים.... 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? יאפ... פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? יאפ 22. אתה מבצע אותם טוב? נופ 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? מה? 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: טוקיו הוטל רוק פופ כזה , אבריל, ריהנה 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? יאפ 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הישרדות.. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין - אין דבר כזה.. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? מה? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? בר 34. הכי חסר אחריות? טל 35. הכי נודניק? טל 36. הכי תינוקי...? אני... 37. הכי יפה/חתיך? ביל קאוליץ XD 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ספיר משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא 40 למי יותר, אמא או אבא? לא יכולה לענות... 41. יש לך אחים או אחיות? יאפ 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? איזה כיף שיש אנשים עם לב גדול .... 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בת... 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סטיבן 46. יש לך משפחה בחו"ל? יאפ סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: רדי סט גו 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אורטל 49. בושם אהוב: וואי - שלי שכחתי את השם.. 50. תכשיט אהוב: שרשרת עם מפתח ליומן 51. התמכרות כלשהיא: לשמפניה. XD , סתם לטוקיו הוטל 52. יש חבר/ה?נופ 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):מחול 54. חלום שחלמת והתגשם: דז'וו... 55. ושאלה אחרונה....נהנת? נופ XD

פםפםפם../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שאלות כלליות: שם: שי גיל: 16 מזל: קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש: היסטוריה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אין לי כח לקום או משו 2. ולפני שאתה הולך לישון: לא יודעת 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? נממ שמשעמם לי אולי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? בדרך כלל כןD: צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? נחמד 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול, אדום, שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אוו לא יודעת 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שוקולד 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? ג'וקים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל כל. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? למה לי? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? נחמד כזה ? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? לא 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן טוב, לשיר יפה. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? יתנדב עוד מעט 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: נמ נגיד פאנק רוק. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים נראה לי. 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא. ממש לא. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין לי כח 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? בערך 40 למי יותר, אמא או אבא? לא יודעת 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? סבבה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה שלי, בת 6 >> 46. יש לך משפחה בחו"ל? משפחה רחוקה כזה סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: וויש יו וור איר של פינקפלויד. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: שחר 49. בושם אהוב: יש לי בושם עם ריח טוב כזה 50. תכשיט אהוב: לא יודעת 51. התמכרות כלשהיא: שוקולד 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): יוגה 54. חלום שחלמת והתגשם: נממ מלחמה. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? אהא.

עוד ועוד

שאלות כלליות: שם: אור גיל: 17 מזל: בתולה המילה הראשונה שעולה לך בראש: 300 מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אוף צריך לקום לבצפר 2. ולפני שאתה הולך לישון: על היום שהיה לי 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? איזה שיעמום .. לפעמים אני שומעת שירים .. לפעמים למתכתבת .. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כע 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? יפה! 7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור וורוד 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? תלוי איזה חדר בבית .. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פסטה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חזיר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן .. כבד 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן הרבה דברים 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? רגיל .. למרות שאני לא מתה על בשר ולא אוכלת ממש .. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כיז ה מגעיל 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? איטלקי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? לפעמים 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? כע 26. מוסיקה אהובה: רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שיש בערוץ 2 משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כע 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כע 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? טוב למי שלא יכול או לא רוצה להביא ילדים 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חית מחמחד 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אח 46. יש לך משפחה בחו"ל? כע סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: DO YOU KNOW של אנריקה .. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מיכל 49. בושם אהוב: לקוסנט 50. תכשיט אהוב: לא דעת 51. התמכרות כלשהיא: פסטה , מחשב 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אילת 54. חלום שחלמת והתגשם: לא יודעת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? בערך

אילנייש

New member
שאלוןןן

שאלות כלליות: שם:אילנה גיל:15 מזל:בתולה המילה הראשונה שעולה לך בראש:מיקוד מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:מה השעה 2. ולפני שאתה הולך לישון:מה ללבוש מחרD: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?ענארף 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?בסדר 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול-טורקיז 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אממ צבע כהה:סגול,חום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?בג'D: 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?לזניה של אמא 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?רק בחופשים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?חרקים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?רגיל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?אין סוג מסוים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב?:S 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?בחופשים 26. מוסיקה אהובה:לועזית 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?שום דבר 29. ריקוד עושה לכם את זה?:S 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?מה שיש משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?באמצע 40 למי יותר, אמא או אבא?שניהם באותה מידה 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?מבורך 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:not like that 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:יוני 49. בושם אהוב:בלק אקסס 50. תכשיט אהוב:טבעות 51. התמכרות כלשהיא:-- 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא עולה לי 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן,נחמד :)

למעלה