עוד אחד נפל חלל

בילי28

New member
עוד אחד נפל חלל

עכבר נוסף מת אתמול אצלנו במשרד. כפי הנראה כתוצאה מהרעל שפוזר. כשמצאו אותו הוא כבר גסס, ואז שמו אותו בשקית והשליכו אותו החוצה כאילו היה חתיכת זבל. כשאמרתי שמזל שלא הייתי בעבודה משום שהייתי בוכה למראה העכבר הגוסס, הם נקרעו מצחוק. אין צורך לפרט איך אני מרגישה עכשיו. פשוט יצורים מאוסים

קרקלה

New member
כאן נמחקו הרבה תגובות, צר לי

התקיפה האישית היתה הרבה יותר עזה ממה שהיתה אמורה. נושא מענין וחשוב, אבל בלי האשמה בוטה ישירה בבקשה

saveourplanet

New member
האשמה במה?

פותחת השרשור סיפרה שהיא בוכה על עכבר, כשיום לפני זה היא הדבירה אלפי בעלי חיים. עד כאן אלו העובדות שלא אני כתבתי אלא פותחת השרשור.

אסור להעביר ביקורת על מה שנראה כצביעות איומה?
אם יבוא פה טבחוני שיבקש תרופה טבעונית לכולסטרול שלו כי הוא גבוה מרוב אכילת בשר, אסור להעיר ולהצביע על הצביעות?
האם יש הגנה מביקורת לקבועים רק בגלל שהם קבועים וקיעקעו 269?

ומה הבדל בין הביקורת בשרשור זה לביקורת שהביע המספר הבינארי בשרשור אחר, שבה הוא אומר שהפתרון שבחרה המדבירה הוא פתרון אכזרי?

צביעות לא מובילה להתפתחות ולדיאלוג פורה.

subatoi

New member
תהיה דעתך אשר תהיה, יהא הויכוח אשר יהא,

לא מקובל לקחת אותו לפורומים אחרים

קרקלה

New member
מותר לכתובה כל, מותר לדון גם בצביעות או

לא צביעות - התגובה נמחקה לא בגלל התוכן, אלא בגלל דרך ההבעה האגרסיבית. יותר מזה, במסרים. הודעות נוספות על המחיקה ימחקו.

dim18

New member
איזה הודעה משעשעת

אז אני מבין שככה זה הולך, טבעונים ירודים על צמחונים, וטבעונים עוד יותר קיצוניים יורדים על טבעונים מעט יותר מתונים, ותמיד אבל תמדי האש הולכת פנימה ולא החוצה כי כמובן זה הרבה יותר קל, זמין ומעורר תגובה קשה מצד האדם השני שלא פשוט ממשיך ללכת צוחק לעצמו.

כל הכבוד באמת, אני בטוח שכינויים כגון "צביעות" "ואכזריות" מאוד מקדמים את השיח שלך.
זה פשוט חזרה בלייב על מה שהיה בפייסבוק לפני יומיים רק פשוט עוד יותר גרוע. כמה עצוב שעם כל ההתקדמות האדירה שהתחום עבר בארץ עדיין אנשים לא מפסיקים עם המנהג המגונה הזה של להפנות את האש פנימה. מצד שני, כאשר כיום זמינה הרבה הסברה ידידותית ובגובה העיניים, כמו גם לא ידידותית אבל לא מתלהמת אישית, אני מניח שאין להם מקום אחר להפנות אליו את האש שלהם.

לעניננו, בגוף שלך קיימת מערכת חיסון שלמה מקו T2 שכל המטרה שלה להרוג טפילים רב תאיים גדולים, חלקם תולעים, אחרים כל מניי קרדיות וחברייהם, שמערכת העצבים שלהם בסיסית ומזכירה את זו של הפרעושים, מזל טוב גם אתה "מדביר" אלפי בעלי חיים במהלך חייך. שלא לדבר על שאר בעלי החיים שאתה משלם על הרג שלהם כמעט בכךל מוצר יומיומי שאתה צורך.
אתה מוזמן לפתוח כל ספר זואולוגיה ולקרוא על ההבדלים הפזיולוגים וההתנהגותיים בין חרקים טפיליים למכרסמים שהם יונקים, אולי זה יעזור לסדר לך קצת את הדברים בראש.

saveourplanet

New member
אוי

במקום שבו טקט חשוב יותר מערך החיים לא תהיה ישועה לבעלי חיים.
גארי יורופסק הוא לא מהאנשים האהודים עלי בלשון המעטה
אבל בקטע שהועלה פה לפני כמה ימים לא יכולתי שלא להסכים עם המשפט הראשון שלו - אל תהיו פוליטיקאים.
נראה שיותר מתמקדים בלעשות נעים אחד לשני מאשר להתעסק עם הפסקת השואה של החיות. כולל פרעושים

Talpa europaea

New member
מצטרפת למילים של קרקלה

אני מבינה שיש לך עסק עם חלאות מזן מנוול למדי
אבל יש סיכוי לדבר עם מישהו פחות מאנייקי שיאפשר לשם מלכודות כלוב במקום? שווה לקנות אחת, זה משתלם לאורך הזמן. זו האופציה הכי טובה שאני מכירה...כבר שחררתי לא מעט עכברים צמוד לגדר של הסאפרי ברמת גן (מתוך הנחה ששם לא יפזרו רעל...ושצמוד לו יש את הפארק הלאומי על כל שאריות המזון שלו, שגם בו לא יפזרו רעל).
הלוואי ואפשר היה לעשות מבצעי עיקור וסירוס גם למכרסמים

בילי28

New member
לצערי הרב אין שם עם מי לדבר

אין שם מישהו פחות מאנייקי.
צר לי לאכזב אתכן. לצערי הרב אני לא יכולה לשנות שם שום דבר.

11111000000

New member
את יכולה לפזר מלכודות הומאניות

נראה לי שזה לא יפריע לאנשים שיש עוד מלכודות. אם הם ממש חראות ואת חושבת שהם כן יעשו מזה עניין, תשימי את המלכודות כשאף אחד לא שם לב ובמקומות לא גלויים לעין.

למעלה