עוד אודות יקיר

justchip

New member
נכנסתי לשירשור והתחרטתי

הייתי צריכה להבין מראש שזה יהיה התוכן, מדור רכילות שלם שלא היה מבייש ...(טוב אין לי דוגמה) הייתי חושבת שהיה עליינו להשאר רמה אחת מעל ולא להכנס לשרשורים שמרכלים על חייו הפרטיים של אדם ומשפחתו ומה יתכן שעשה או לא עשה.

אתה לא מפונטז

מר יקיר החליט לשנות ולמתוח קצת את קצוות הסיפור שלו, כדי שישמע קצת יותר... מעניין? דרמתי? ראוי לרחמים? כנראה מתוך הנחה שאף אחד לא יחקור וינסה לאמת את הדברים. ובכן, כמו שתפוז כותבים לאחרונה בבאנרים "הוא לא ידע ש... יחפשו אחריו" מר סלסרו חקר ולא אימת ועכשיו פורום בחדרי חרדים (בו שורצים כתבים רבים שיודעים מה הם מחפשים והיכן למצוא אותו), דן בהלל השקרנים, ביוצאים המתחזים וב..אם זה שקר אז הכל שקר. אז יקיר קיבל מה שהוא רצה... פירסום. חדרי חרדים קיבל מה שרצה... רכילות. והלל נקרעים עכשיו בין נאמנותם לבן חסותם יקיר, שאיך לומר 'דפק' אותם, לבין אמינות השם שלהם, שגם ככה לא מזהיר במיוחד בציבור החרדי. עבודה יפה סלסרו, מחר יוצאים לחקור מה באמת גרם לשרון לשקוע בתרדמה ומה חיפש אולמרט עם 3 קילו כלורופורם בחוות השקמים. פרסומת.

סלסרו

New member
למען הסר ספק, לא כתבתי לא בהלל ולא

בחדרי חדרים. רציתי להגיב, אבל לא יכולתי.

סלסרו

New member
אה, כן. את הדברים בשמי שם, אכן,

אני כתבתי. לא יכולתי להעלות את זה בעצמי משום מה (אאל"ט בגלל שהאתר של הל"ל עובד בעיקר עם איכספלורר; בפיירפוקס אני בכלל לא יכול לקרא את הפורום שם, ובסאפארי אני יכול לקרא אך לא להגיב - משגע, אגב, וקורה רק באתרים ישראלים).

אתה ממש לא מרפה. אה?

אשכרה מסע צלב.. נרלי גם הדובקרמן שאכל את הפרצוף של הילדה השאיר בסוף חלק מהפנים והלך לעיסוקיו כולה חסידי מודרני (ויז'ניץ?) שלמד ביישוב... WTF? הכל בסדר סלסרו? אתה תמיד כזה מפחיד? צריך להתחיל לשמור מפניך ילדים קטנים? :) אם אתה שואל אותי, הפשע האמיתי היה הזיון שכל עם לשון הנקבה וכל החרטא בתחילה שמחתי לאידו של עוד איזה פמיניון בן יומו רך חוליות... אבל דחיל ראבאק... מה יש'ך מהבנאדם?

רינהא

New member
על רכילות, קנאה וצרות עין

אני לא מתכוונת כאן להכנס לשום פרטים אישיים על יקיר מהכרותי המאד מעמיקה איתו- הייתי רוצה שיהיו לנו בהל"ל עוד כמה "יקירים" כאילו- מויזניץ, בעלזא, תולדות אהרון או מהשומר הצעיר. ולכל בעלי ההצעות המשונות- המסתתרים מאחורי "ניקים " מוזרים- כאן, ובפורומים אחרים הל"ל לא מתכוונת להגיש תביעה על הוצאת דיבה , בהל"ל אין שום רצון להתעסק עם אנשים אכולי קנאה וצרי עין שמנסים להפריע, להכשיל או לשים רגל לעבודה שנעשית על ידי מתנדבים שעושים עבודה שלא על מנת לקבל פרס או פרסום כל שהוא הל"ל עוסקת בסיוע ליוצאים לשאלה ( פרטים באתר),[email protected] ממש אין לנו זמן להתעסק בחירטוטים וחיטוטים של אנשים משועממים בפרטים לא רלוונטיים של אנשים אחרים. ובמקום לקשקש ולהתקשקש ברכילויות ושמועות שבחלקן- אין להן קשר למציאות תתחילו לעשות משהו למען יוצאים לשאלה. רינה אופיר מנכ"ל הל"ל

על שקרים ודעות קדומות...

מייצג אתכם אדם שאינו אומר אמת ואת קוראת לזה "חירטוטים"? אנו רוצים להאמין שהל"ל לא שיתפה פעולה, והיא שלחה אותו להתראיין בתום לב מתוך אמונה שהוא מספר סיפור אמיתי. הראיון שלו, שבו התחזה למה שהוא לא, הסב לכם נזק. אם במקום להתנער מימנו ולעשות בדק בית, תמשיכו "לחרטט"...אז אתם החרטטנים ולא אלו שמתקוממים כנגד שקרנים

באמא ש'ך

"אנו רוצים להאמין שהל"ל לא שיתפה פעולה" נראה לי שראית קצת יותר מידי סרטים ותוכניות טלוויזיה לאחרונה, אולי אתה מרגיש כרגע מיסטר ג'ק באואר מ-24 בדרכו לפתור את התעלומה שתציל את המדינה מכליון. צא מהסרט הוא לא גילה את סודות הגרעין של ישראל והוא לא קשר קנוניה לביצוע פיגוע גז עצבים בעיר מרכזית. הוא הגזים ושיקר על מנת שהסיפור האישי שלו ימשוך קצת יותר צופים ואולי יעזור לעבודה הקדושה ההתנדבותית של הל"ל, החשובה ליוצאים כאוויר לנשימה. מה בכך עם הגזים קצת? מה אתה רוצה מהל"ל? גם אני חבר בהל"ל ואני מודיע לך שאני סופרמן ושיש לי זין של סוס. אתה רוצה עכשיו הצהרה מהל"ל שאני לא סופרמן ויש לי זין של פינצ'ר? ואם כן יש לי זין של סוס, שלא פעלתי בשמם?

דוקא מהעובדה שהבן אדם טורח

לעקם ולפברק אי אלו פרטים על עצמו, עולה התחושה כי לפחות לדידו של יקיר הנ"ל פעילותה של אגודת הל"ל הנה כה נעלית עדי כדי שהיא מתירה לספר לעם היושב בציון סיפורים אודות עצמו שכל קשר בינם לבין המציאות הוא מקרי בהחלט.

גם אותי מאשימים בהאשמת שוא

בפורום בחדרי חרדים כתב בחור בשם אסטרולוג (שכתב גם כאן בעבר) את הדברים הבאים: "והחברה האלה מהלל גם כן טיפוסים מוזרים. אני מתכתב לפעמים בפרטי עם אחד מראשי הלל. דווקא טיפוס סימפטי ונחמד, שמרבה לגלוש כאן, אבל הוא חדור רוח של שליחות לחלן את כל החרדים... זה מין דיבוק כזה. מצד אחד רבים מהם יש להם כוונות טובות, מעין ארגון חסד חילוני, וזה ראוי לשבח, מצד שני אין להם טיפת רגישות למשפחות של היוצאים בשאלה שעוברים משבר אישי נורא כשהבן או הבת יוצאים בשאלה. מבחינתם היוצא בשאלה הוא קורבן ומשפחתו הם אוויר." אני האיש שמתכתב איתו. אני מודה שאני חדור רוח של שליחות לסייע ליוצאים אבל אם אני ואחרים בהל"ל כל כך רוצים "לחלן את כל החרדים" מדוע אנו לא פעם אומרים למי שפונה אלינו שאינו בשל ואין טעם שייצא? האשמה מוזרה נוספת שלו היא שאיננו מתחשבים בסבל של משפחות היוצאים. מה הוא מצפה מאתנו? שנגיד לכל היוצאים לחזור להוריהם? הרי אנו מאד מעודדים את היוצאים לעשות כל מאמץ לשמור קשר עם ההורים. הבעיה היא לא ביוצאים אלא בהוריהם שלא מוכנים לקבל אותם. אגב, האם המחזירים בתשובה ששוטפים מוןחם של של ילדים בני 8 ומפתים אותם בסוכריות מתחשבים בהורי הילדים?

למעלה