עוד אאוץ'

comfi

New member
יש לי את כל האאוצים ...ושאלת פריחה

אני לא אלאה אתכם במה שעובר עלי בשבוע האחרון ...(פצעים , סתימה , דלקת , היה חום , כאבי כתף ראש גב ומה לא ... אה ולא נישכח תינוקת בת שבועיים עם גאזים מטורפים ותינוקת מתבגרת בת שנתיים ושלוש עם חום ודלקת גרון בבית ...) בקיצור האחרי ההתבכיינות שאלה ... יש לי גם פריחה על השד , מגרדת בטירוף , אני יודעת שאלוקום (משחה) פותרת לי את הבעיה רק לא יודעת אם מותר למרוח משחה על הציץ (לא ייגע בפטמה)

תּמר

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo101.gifמכירות חתכים באצבעות ?

כאלו שנוצרים מיובש+רטיבות, שכל מגע עם מים מכאיב, וכל יובש חותך בבשר החי? גיליתי שיטה לטפל בהם. עד היום השתמשתי בפלסטר, ששומר על הלחות (=הזעה) ומסייע לאזור להתאחות. אבל בשבועיים האחרונים יש לי חתך שגם הפלסטר לא עוזר לא. החלטתי לנסות להשתמש במשחה לפטמות. לפי ההסברים של המומחיות בפורום - מדובר במשחה ששומרת על הלחות באזור ועוזרת לפצע להתאחות - מעין פלסטר בצורת משחה. בדיוק מה שהייתי צריכה. מרחתי אתמול (משחת רפאל - זה מה שיש לי בבית), ותוך שעות בודדות הפצע כאב פחות ונראה טוב יותר. היום כבר כמעט ולא רואים את החתך.
מומלץ! (אגב, ניסיתי פעם על חתכים בזויות השפתיים, אבל זה לא עבד משום מה)

michal@gal

Active member
מנהל
גיליתי קרם ידיים נפלא

שפותר לחלוטין את הבעיה. נקרא flexitol. קניתי בניו-פארם אבל אני משערת שקיים גם בבתי מרקחת אחרים. עולה כמעט 50 שקל ושווה כל גרוש.

תּמר

New member
התייאשתי כבר מהקרמים

אף אחד לא מועיל לי. האחרון שניסיתי נקרא נטרוגנה, והוא אמור להיות קרם טיפולי מצויין.

michal@gal

Active member
מנהל
גם אני חשבתי שהתייאשתי

כל חורף אותו סיפור, הידיים שלי מתיבשות, מתפוצצות, ומלאות פצעים. השנה, מאז שקניתי את הקרם הזה, אין פצעים בכלל. אני יודעת שאני נשמעת כמו פרסומת מהלכת, אבל אני נורא מתלהבת. זו השנה הראשונה מזה 8 שנים, שהידיים שלו לא שורפות ופצועות.

../images/Emo41.gifאטופיק דרמטיטיס../images/Emo35.gif

היום, בעוד ענבר יונק, ליטפתי לו את תנוכי האוזניים
. להפתעתי, גיליתי שמאחורי אחת האוזניים העור יבש ומחוספס. כשהוא גמר לינוק, הצצתי. לחרדתי, גיליתי, שהאיזור כולו מיובש ונראה נפוח ומגורה, ולאורך החיבור של האוזן עם הראש, יש ממס פצע חתך ארוך ומכוער (אם כי ענבר לא התלונן, וגם לא נראה רגיש למגע). בינתיים מרחתי ויטה מרפן, כי זה מה שיש לי בבית. הייתכן שזה א"ד? יכול להתגלות רק סמוך לשנתיים? ואם כן - מה עושים עם זה?

תּמר

New member
דווקא סבוראה

בכל מקרה לא משנה מה זה - הטיפול הוא כזה: ליבש הייטב אחרי רחצה. לדאוג שלא יזיע ושלא תהיה שם רטיבות. לשמן עם משחה, אפילו כזאת לטוסיק. אטופיק דרמטיטיס סמוך לשנתיים - יכול להיות. כך התחיל לבן שלי, רק לאחר שהפסיק לינוק.

michal@gal

Active member
מנהל
גם אצל הילדים שלי, ככה מאחורי האוזן

בזמנו קיבלתי מהרופאה משחה שנקראה ____ סליציל. לא זוכרת את המילה הראשונה. אני חושבת שזה נגרם בעיקר מרטיבות, ואם אני מקפידה ליבש טוב יותר מאחורי האוזניים שלהם, המצב הרבה יותר טוב.

אצל הקטנה שלי

כשהיהת פצפונת, זה בא יחד עם דלקתוזניים.
(ענבר כבר גדול, והדברים לא כ"כ קרובים אצלו זה לזה) אבל תהיי ערנית.

למעלה