עודד שובל ו-ufxbank

libertycm

New member
חברת הפורקס מזיזה את הגרף כדי שהסטופ יתפס?

צב200

New member
יש לך טעות

ניתוח טכני הוא אמתי אך שונה מאד העבודה בטוחים קצרים שם יכולים להיות ספיקים וצריכים לדעת איך להתמודד איתם לעומת טווחים ארוכים שם יש פחות פולשים . בכל מקרה אם תסחר על סמך הסתברויות הסיכויים שלך 100% הפסד הדרך היחידה להצליח היא להבין את השוק ולזה צריך לפחות שנתים של לימוד עם התנסויות במיקרו-כל פיפס 10 סנט ומסחר בטוחים ארוכים יותר שם אכן יש להרחיק את הסטופים ובזה אתה צודק ובהצלחה

צב200

New member
את זה אני מכירה

אך הייתי רוצה לקרוא את כל החומר כי אני לא מבינה אנגלית וגם להשקיע בספר שמונח אח"כ כאבן שאין לה הופכין כמו שתי הספרים האחרים שרכשתי אינני מעונינת. אשמח מאד אם מישהו יוכל להשאיל לי אותו

eladk7

New member
תגובה לאשרגלילפורקס

מחזק אני ממליץ להצטרף לשירות אני מאוד נהנה ממנו עד עכשיו ויש לי רוב של רווחים לעומת מעט מאוד הפסדים

AsherGalilforex

New member
תראה אלעד

אני מכר את עודד לא הרבה זמן , ממה שהתרשמתי הוא אחד הבודדים שלא מנסה להוליך שולל את הסוחרים .(נדיררררר) חדר המסחר הוא ערך מוסף עצום לסוחר ,לומדים שם המון ,כל מספר שעות מתחלף מרצה , אתה לוקח את זה שבשיטה שלו הכי נוח לך ותה לא מזיע ומתפתח ברמה האישית אתה שומע דעות ותלונות של סוחרים אחרים , שאתה לבד אתה לא יודע אם החברה שאתה סוחר דרכה עקצה אנשים ולא שילמה להם כשהגישו בקשת משיכה , שם יש המון סוחרים ואם מישהו נעקץ הוא יטרח להודיע לשאר שלא יפגעו כמוהו. בגלל הערך המוסף אנחנו החלטנו לזכות את הלקוחות שלנו שמעוניינים באיתותים ובחדר המסחר הקולי של AM-PM , אני מנסה לפתח קהילה של סוחרים אצלנו. אנחנו בקרוב נעלה לאתר סקירות יומיות מצולמות , כרגע אני מעביר וובינרים בפורקס פרוס אתמול היה וובינר מצויין , למרות שהיו אין סוף תקלות.. בשמחה אני מזמין אתכם לבדוק אותנו , פשוט צרו איתי קשר בפרטי , מספר חברים פה כבר יצרו .

למעלה