עודד שובל ו-ufxbank

forexmoney

New member
עודד שובל ו-ufxbank

אני מעוניין להירשם לקורס שלו אבל מטרידים אותי מספר דברים. סוכני המכירות שלו דוחפים בכוח לסחור בחברת ufxbank ואני לא מבין למה? הם מבטיחים חשבון מוגן, בלי הפסדים. עשיתי בדיקה וגיליתי שזה לא בנק אלא סתם חברה בקפריסין ללא רשיונות, המספר בסניף אנגליה מנותק. מישהו יודע איך הם יכולים לספק חשבון ללא הפסדים, או מה ה-catch כאן? יכול להיות שהוא ממליץ ככה על חברה ללא רשיונות? משהו נראה לי קצת עקום! מישהו מכיר אותם?

AsherGalilforex

New member
שאלה

שאתה מדבר על סוכני המכירות שלו , את מדבר רק על אלו שמוכרים אלבריה או גם על אלו שמוכרים את AMPM ? מכיר את החברה , כל מה שהם מספקים אנחנו גם ,ואנחנו רשומים בישראל עם חשבון בבנק ישראלי מכובד .

leatherface12

New member
מכיר

יש לי ספרים שלו והוא סתם שרלטן רמאי כמו כל נוכלי הפורקס לטעמי אל תיכנס לזה אני כבר נכוויתי קצת גם כן

eladk7

New member
זה לא נכון

זה ממש לא נכון עודד הבן אדם הכי הגון בשוק הזה עודד לא ירמה אף אחד אף פעם אתה צריך לראות את המסירות והתמיכה שלו גם לאורך הקורס וגם בתחילת דרכי כסוחר אני הייתי כבר בכמה חברות מט"ח ועודד תמיד תמך בי ועזר לי גם שרציתי להפסיק לסחור אז אל תגיד לי ובטח אל תשקר לאנשים בפורום שהוא שרלטן ורמאי.

ctber1

New member
עודד שובל

אם אתה מעוניין להירשם לקורס שלו ולסחור בחברה אחרת

AsherGalilforex

New member
מי שרוצה

לקוח שמצטרף אלינו ומעוניין בשרות האיתותים של עודד שובל וחדר המסחר הקולי מקבל החזר מלא מאיתנו .

eladk7

New member
ללא נושא

שלום לך ולכולם, אני עשיתי קורס אצל עודד ואני זוכר בפירוש את מילותיו של עודד הוא אמר "אני לא חברת מסחר אתם יכולם לסחור איפה שטוב לכם" כשאני עשיתי קורס הטבת ה"מוגן הפסדים" ניתנה ע"י חברה אחרת שלא אנקוב בשמה מעבר לזה אתה יכול לקחת את הקורס ולא לפתוח חשבון שם ובסופו של דבר זוהי החלטה שלך אני בחרתי לנצל את ההטבה כי רציתי והחשבון וכשהפסדתי אכן החזירו לי את הכסף לחשבון

jupiter2

New member
ל-forexmoney

קודם כל גילוי נאות-עבדתי תקופה באלבריה ועם עודד שובל ויצא לי להציץ אל מאחורי הקלעים של מספר חברות מטח. אמנם לא יצא לי לעבוד עם החברה החדשה הזו אך בעבר היה להם הסכם של חשבון מוגן הפסדים עם חברה אחרת,לשאלתך מה ה-catch ואיך הם מספקים חשבון מוגן הפסדיםיש תשובה מאוד פשוטה- כל בונוס/מתנה/מוגן הפסדים/מחשב/השכרת רכב שחברות המטח מספקות על מנת למשוך לקוחות מותנה בהתחייבויות של הלקוח לחברת מסחר. ההתחיבות יכולה להיות בצורה של מחזורי מסחר,תקופה ללא משיכות ועוד. ההתחיבויות האלו,לפי דעתי,הינם לגיטימיות לחלוטין מכיוון שלולא התחייבות הלקוח יכול להנות מההטבות ולמשוך את כספו בחזרה. השאלה המרכזית היא האם החברה מיידעת את הלקוחות בדיוק בכל ההגבלות או ש"מפתיעים" אותם כאשר הם מבקשים למשוך. אמנם לא עבדתי עם עודד זמן רב אך מהכרותי הקצרה עימו קשה לי להאמין שהוא יפקיד את כספו ואת כספי לקוחותיו בחברה שעושה טריקים מלוכלכים ללקוחות שלהם.

איציק100

New member
jupiter2 על זה נאמר חדש חדש ותתחדש

יש לך עוד הרבה מה ללמוד על מסחר במט"ח ומי שכותב באתר שלו "כסף קל" 800 פעם אני מוכן שייתן לי ערבות בנקאית על 90% מהכסף לבנתיים אני מכיר חברה אחת שמוכנה לתת ערבות בנקאית על 80% מהכסף ז"א ...סטופלוס שלך 20%

AsherGalilforex

New member
איציק אתה מלךךךךךךךך

מה המצב גבר ? מה אתה מחפש פה ? אתה לא מתעסק רק במעו"ף ? אני אעשה לך קישור אלי asherk9 היה הכינוי שלי , במעו"ף ,אצל משה ...... ראיתי שאתה עושה חיל , המשך ככה!!!!

תשאל את עודד שובל או אנשי המכירות שלו

שאלה פשוטה מאוד: האם הם מקבלים קיקבק (החזרי עמלות והפסדי לקוח) מ-UFXBANK. אני מניח כמובן שלא
, כי הרי כתב פה מישהו שמכיר אותו, שעודד מדגיש תמיד שהם לא חדר מסחר, ולכן הוא ממליץ לכל אחד לעבוד עם חדר המסחר שנח ומתאים לו. אם בטעות יתברר שהם מרוויחים משהו מה"בנק" הרציני הזה, אז כנראה שזה יאמר לך משהו על החברה הזו.

davidforexampm

New member
לאישטובאחד ועוד

דבר ראשון יש לעשות הפרדה בין הפעילות של אלבריה שהיא מרכז ההדרכה, חד משמעית הטוב בארץ. וכמרכז כזה הנחת יסוד היא שמסחר במט"ח, נכון ועל פי שיטה יכול להניב רווחים גם בטווח הארוך(אני יודע שאתה לא חושב כך ועל כך נשאר חלוקים) לכן מן הסתם ישנו אינטרס שהתלמיד יישם את שלמד אחרת לבית הספר אין זכות קיום ונכון אלבריה מציעה לתלמידה לפתוח חשבון בבית מסחר שנותן להם תנאים הוגנים בבית המסחר שבו אלבריה סוחרת אך אין זה הכרח. ותמיד נאמר בכל במה ופורום ואני מצטט את עודד "שכל אחד יסחור איפה שטוב לו" ובין הפעילות של ampm בערוץ המט"ח הישראלי שזו במה נייטרלית לחלוטין שעוסקת רק במסחר עצמו ואני מזמין אותך להכנס אפתח לך את הגישה כנס בזמנים שתבחר בשם שתבחר ואם תמצא שם איזשהי פעילות שהיא איננה באמת ובתמים רצון לעזור ולתרום לסוחרים מתחילים ולעבוד ביחד לנסות להנחיל קצת מהידע והניסיון וככה לבלום את תופעת ההימורים שאתה מטיף כנגדה (ובצדק) תחזור לכאן ותעדכן את שקרה אם מקובל עליך שלח לי הודעה ובתור צ'ופר אני מבטיח שתמצא שם את אלה שאתה כל כך מחפש, סוחרים שמרוויחים באופן עיקבי למעלה מתקופה של מספר חודשים ספורים. דבר שני למי שפתח בדיון הזה תאמר מי הלחיץ אותך שתפתח חשבון בUFX? תאמר את השם אם עוד לא עשית קורס ואתה רק שוקל רוב הסיכויים שלא דברו איתך בכלל. ודבר נוסף מה מונע ממך לעשות את הקורס ולא לפתוח חשבון? נ"ב למזלנו כל פרסום הוא פרסום טוב ועל כל איש מכירות בינוני שמעלה פוסט שלילי יש כמה חברים במשפחת אלבריה שקמים ונותנים את דעתם בברכה והצלחה דויד

leatherface12

New member
עזוב נו הוצע לי כבר הקורס הזה

אני בעצמי רכשתי ספרים של עודד שובל מחברת אלבריה שבקריית אתא אני טוען ואמשיך לטעון שששה שיעורים ואפילו 30 לא מספיקים לאף אחד כדי לסחור ולדעתי 1800 ש"ח הם גניבה של כסף זה לא יעזור לאף אחד לא לי ולא לך ואפילו לא לעודד שובל לשוק יש חוקים משלו והכל נתון היד ההסתברות והמזל ואם נמשיך לשים סטופים קצרים נמשיך להפסיד את החשבון היחס צריך להיות הפוך לטובת הסטופ לוס ולא סטופים קצרים וטייק פרופיטים רחבים שהרי מי שעובד כך סופו הסטטיסטי להפסיד תחשוב מה הסיכוי שהמחיר יעלה בפיפס אחד? 50 אחוז יעלה 50 אחוז ירד אני חושב שללמד אנשים לסחור במטח בצורה כזו כמו שהמכללות בארץ וחברות המטח מנסות זו שרלטנות מהמדרגה הראשונה בדיוק כמו לתת רשיון לסמיטריילר לאדם שלא נהג מימיו ממש רשיון להרס עצמי אין הגיון בשוק במטח כמה שננסה לחשוב שיש הכח רנדומלי אולי עודד שובל לא עושה זאת בזדון ומאמין לעצמו אך אני לא

libertycm

New member
חשבתם פעם לא ללמוד במכללה....

אלא באחד על אחד עם מישהו שזה המקצוע שלו? או לפחות במכללה שאתם יודעים בוודאות שהוא עושה כסף מזה? אני לא מכיר את עודד שובל (שמעתי על צורת העבודה שלו, תיקון פיבונאצי עד ל 50 אחוז אם אני לא טועה), אישית אני לא מאמין שניתן לעשות כסף שמשתמשים בפיבונאצי ומתנדים. הוא מפרסם את הטריידים שלו בזמן אמת? הוא אומר איפה ה SL ואיפה ה TP?

צב200

New member
זה נכון

שמבחינה הסתברותית סטופים רחבים ולימיטים קצרים יניבו יותר עיסקאות מורוחות אולם הפסד אחד יכול לקזז 20 מורוחים ולכן הסטטיסטיקה אומרת שמסחר כזה לאורך זמן מפסיד! ויותר מזה לא מזמן פרסמן מחברת המסחר טריפקס מאמר שרב המפסידנים בשוק הם הסוג הזה נ.ב. רכשת גם את הספר על גלי אליוט?הייתי רוצה לדעת מה הידע שלו בנושא

leatherface12

New member
את גלי אליוט לא

קראתי את הספר על גלי אליוט המקורי באנגלית ולא את של שובל שם מדובר על כל המבנים השונים ויוצאי הדופן של הגלים הדוחפים והמתקנים וכן על השילוב עם פיבונאצי של תיאוריחית אליוט ספר של רוברט באלאן בכל מקרה כמו שאמרתי אני לא ממליץ על ניתוח טכני וראית פה שההמלצות של אנשים לא עולים יפה ראית היום בתשע ורבע את האירו דולר והדולר ין איך שפרצו מטה? לאחר החלטת הריבית של הפדס ואז חזרו ישר למחירים ההתחלתיים אני לא הפסדתי כי יש לי שיטה של סטופים רחבים למרות שהייתי צריך לקרקף את האירוע הזה היום בכל מקרה את יכולה לרכוש את הספר אבל הכל טוב רק בתיאוריה ומה שקרה היום ממחיש לך את השוק הזה

leatherface12

New member
בנוגע למאמר

אני מכיר את חברת טריפקס ופורקס סי אם אני כל הזמן נכנס לאתר שלהם אני אומר שזה בולשיט אחד גדול כל המאמרים שלהם ואל תאמיני להם אף אחד לא גאון בשוק הזה ולא יכול להיות גאון נאמר אני שם סטופ של 400 או 500 פיפס ויעד רווח של 30 פיפס הסיכוי של להרוויח הוא פי 500 חלקי 30 מלהפסיד אבל אם תשימי לב בשוק הפורקס לאורך כמה ימים ולפעמים חודשים אין תנועות גדולות מטווח של 500 פיפס בדרך כלל והמחיר עולה ויורד יורד ועלה כך שעד תרוויחי המון פעמים 30 פיפס עד שתפסידי את ה500 כמה עשרות פעמים אם תעבדי עם שיטת פראבוליק סאר צמודה עם פרמטרים של 0.2 על 0.2 בגרף שעה עד ארבע שעות את תראי את זה ואני ממליץ לך לחקור את הגרפים ולהיווכח אני חושב שרוב חברות הפורקס יש להם אינטרב שנשים סטופים קצרים כך שהם יזיזו או ינידו את הגרף טיפה והסטופ שלנו ייתפס אז אני רוצה הפעם שהטייק פרופיט ייתפס וכמה שיותר פעמים. אני לא אומר שזה מתכון בדוק אבל אני אנסה יאללה אולי יהיה מזל בכל מקרה אני מאמין שעל ידי סטטיסטיקה והסתברות נכונים אפשר לנצח בפורקס כמובן שהכל בגדר הימור

למעלה