עוגת תפוזים

lunapapa

New member
עוגת תפוזים

שלום וברכה, אני קוראת כאן מדי פעם והמתכונים תמיד נראים מוצלחים וטעימים
האם ניתן לקבל מתכון ךעוגת תפוזים בחושה קלה להכנה (בלי הקצפות וכלה) וכמובן טעימה? תודה מראש

pirge

New member
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים ברוטב מיץ וקרם קצפת מאת:פירגה: (מאחת המחברות שלי) –ללא מקור. 4 תפוזים ג ד ו ל י ם רחוצים ונקיים---- מפולחים—ומנוקים מגרעינים. להעביר במג'ימיקס. (עם הקליפה) לשים במסננת---------- ולשמור בצד את המיץ לציפוי העוגה. לשים בקערה את עיסת התפוזים שנשארה במסננת, ללא הנוזלים כמובן. להוסיף שקית סוכר וניל 4 ביצים בזו אחר זו תוך כדי בחישה אחרי כל ביצה. 2\1 1 כוסות סוכר 2\1 1 כוסות קמח תופח 2\1 כוס שמן לשמן תבנית 24 ולצקת את הבלילה. לאפות בחום 175 -35 דקות לבדוק בשיטת הקיסם שמוכן. לצקת את המיץ עם כף על פני כל העוגה, מיד בצאתה מהתנור--בעודה חמה. אפשר ולא חובה להכין ציפוי ---- להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולצפות את העוגה. לשמור את העוגה במקרר. אפשרות אחרת לציפוי: אפשר לצנן את העוגה ובהגשה לפזר אבקת סוכר. מתוך אחת המחברות שלי—

lunapapa

New member
שאלה קטנה...

קודם כל, תודה רבה על התגובה המהירה.
יש לי רק 2 תפוזים ומיץ תפוזים. האם אני יכולה להשתמש בעיסה של 2 התפוזים ולשמור על אותו יחס של חומרים? (לרוטב אני יוסיף קצת מיץ) ועוד שאלה: כמה א"א אני צריכה להוסיף אם אני משתמשת בקמח תופח?

pirge

New member
תשובות../images/Emo140.gif

ההמרה לתפוזים בסדר גמור. לגבי אבקת אפיה, לקמח תופח,אין צורך להוסיף. בבקשה.

DUKASIT

New member
פירגה ../images/Emo24.gif את שוב עושה לי את זה

אני אוהבת את המחברת הזו שלך.

למעלה