עוגת שוקולד

yaf79

New member
עוגת שוקולד

מחפשת מתכון פשוט וטעים ליום הולדת של הקטנה. אני רוצה לצקת את זה לתבנית בצורת דובי שקניתי ולקשט אותו. אם מישהי במקרה עשתה ויש לה גם רעיונות איך לקשט את הדובי אשמח מאוד.(התבנית מהום סנטר אם אתן מכירות). אה ושמעתי שיש גם עוגת קובי מישהי מכירה את המתכון?

רווי1

New member
עוגת קובי

הכנתי אותה פעם. יצאה טעימה ומאד מאד מתוקה. בטעם של הציפוי מאד דומיננטי טעם השוקולד למריחה, אז אישית, להבא אני אכין אותה עם נוטלה ולא שוקולד השחר, אבל כאמור - זה עניין של טעם אישי... עוגת שוקולד- קובי מאת: ניקי בו 24/12/05 | 16:38 מערבבים ביחד: 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס שוקולית 1 כוס קמח תופח 2 סוכר וניל 2\1 שמנת מתוקה לציפוי: מבשלים על אש קטנה: 2\1 שמנת מתוקה 1 חבילה שוקולד מריר 2 כפת ממרח שוקולד אופים בתבנית בינונית ב150 מעלות כ-40 דקות. לפני שיוצקים על העוגה החמה מחוררים אותה עם קיסם כדי שהציפוי יחלחל פנימה

yaf79

New member
וכשאת אומרת מערבבים הכוונה במיקסר

או שאפשר עם כף סליחה על השאלה המטומטמת. לא מבינה באפייה.

yaf79

New member
מה זה 2 סוכר וניל? אוף

כל פים אני מגלה עוד משהו שחסר לי.

רווי1

New member
ולגבי הדובי

עוד לא חגגנו יומולדת, אז אין לי רעיונות לקישוט, אבל תקלידי בגוגל bear cake ותקבלי המון המון רעיונות.... (ניסיתי לפני כמה דקות) מזל טוב!!

yaf79

New member
המון תודה לך. כבר

הולכת לנסות את זה. איך לא חשבתי על זה
בכל אופן אשמח לעוד הצעות אם יש.

רווי1

New member
את יכולה גם

להסתכל ולהתיעץ בפורום "אומנות בעוגות" או "אומנות בעוגות למתחילים". אני קטונתי.... שם יש מקצוענים והרבה הרבה רעיונות ותמונות.

למעלה