עוגת בנופי אישית

אוי לונה כמה שהכל נראה מעולה../images/Emo45.gif

הכלללללללללללללללל נראה לי טעים בטירוף
אם לא קשה לך , מכיוון שאני מעלה את השירשור לקישורים, אשמח אם תוסיפי את המתכונים של דודו ליד כל תמונה. במילה אחת הכל מושלם!!!!!!

anana

New member
את כל פעם מדהימה מחדש...

מכל הדברים המדהימים שאת מעבירה אלינו... את בטח מטורפת בטירוף על המטבח אם יש לך את הסבלנות לכל היופי הזה.. תמשיכי ככה פשוט תאווה לעיניים ובטוח גם תאווה לחך..יאמי

good girl30

New member
לונה את../images/Emo47.gifאיזה מתכונים נהדרים !!!

כבר זה בתוך ספר המתכונים שלי
איזה כייף

frige

New member
אחחחחחחחח, ../images/Emo88.gif היעדרות משתלמת

גביע|
הכל מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. אני עוד אחטוף סוכרת רק מלראות את הכל. אני לא אוהבת מתוקים ועוגות, אבל אתם פה נראה לי שתדביקו אותי באהבה למתוקים. 34 שנה התנזרתי מזה כי אני ממש לא אוהבת, אבל כמה אפשר להסתכל בלי לגעת, אה? כל הכבוד. הכל פשוט נפלא.
על המתכונים המקסימים הללו.
שרית

לונה בלנקה את אלופה |כתר הרגת אותי

יאמי של עוגות אפשר מתכון לעוגות האישיות עם המוס תודה מראש וערב נעים

תודה לך מתכון לאהבה

אין לי מתכון מסודר. אני קורצת עיגולים מעוגת טורט, מניחה עיגול בתוך רינג, מרטיב בסירופ שוקולד, שמה מוס שוקולד מריר מעורבב עם אגוזים מסוכרים קצוצים גס, מניחה עיגול טורט מעל מרטיבה בסירופ שוקולד ושוב שמה מוס. מעל מצפה על גנאש שוקולד.

nwperson

New member
...

את יכולה לאמץ אותי?.. וואו איזה דברים מדהימים את מכינה כאן פעם אחר פעם. חשבת פעם ברצינות על לפתוח איזו קונדיטוריה או בית קפה?

קודם תודה על הפרגון

בטח שחשבתי... אני כבר שנים חושבת..... אבל בשביל לפתוח בית קפה/קונדיטוריה צריכים גם כסף ................

עצבת

New member
הגעתי מהדף הראשי

נראה מאוד מאוד טוב. האם אפשר להחליף בפירות אחרים? הבת לא אוהבת בננות..

למה קוראים לזה בנופי????????

מהמילים בננה וטופי..... אז אם נחליף לפי אחר זה כבר לא יהיה בנופי............ לא באמת זה היחודיות של הקינוח הזה..... כמובן שאפשר לשים פרי אחר אבל זה כבר משהו אחר

למעלה