עוגיות

itai_asp

New member
עוגיות

אני רוצה לשתול עוגיות ושלא יפוגו אף פעם לאיזה תאריך יותר כדאי לי להגדיר את התפוגה שלהן
dateadd("d", 7, now)​
או 1/1/1980?

נתן.ל

New member
תאריך קבוע אני חושב ישרת טוב יותר

את המטרה ... מה דעתך על 12.12.2100 ?

itai_asp

New member
חשבתי על זה, אבל לא יודע

כל הקטע של הבאג אלפיים בלבל אותי לגמרי לעבור עכשיו עוד אלף....

itai_asp

New member
רגע מביך, רק שניה ../images/Emo9.gif

2100-2001 לא שווה לאלף, אז בוא נגיד ש.... צודק!

itai_asp

New member
ומה עם עוגיות ב JS?

אני יכול להגדיר תאריך תפוגה ב JS כמו ב ASP שזה dateadd?

נתן.ל

New member
כן בוודאי ... הנה ככה :

set d = new Date() d.setTime(d.getTime()+זמן בשניות(( expiers=d.toGMTString();​

נתן.ל

New member
כמובן עם סוגריים שסוגרים

<div align=left dir=ltr bgcolor=red> חת שתיים שלוש ניסיון

נתן.ל

New member
כמובן עם סוגריים שסוגרים

<div align=left dir=ltr bgcolor=red> חת שתיים שלוש ניסיון
עוד ניסיון​

itai_asp

New member
יש לי בעיה

אז אני אתן רקע לכל מה שאני עושה: בניתי פורום (יש!!!
) ועשיתי כמו בפורום של מעריב, שרק כשמשתמש רוצה לכתוב הודעה הוא צריך להסכים לתנאי השימוש, אבל במקרה של צפייה בהודעות אחרות הוא לא צריך. אז הגדרתי עוגייה שמושתלת בעמוד של השליחה, ובכל קישור בפורום להוספת הודעה, בדקתי אם יש עוגייה, אם כן - לך להוספת הודעה, אם לא - לך לתנאי שימוש, עד כאן הכל טוף? כמובן שרק ברגע שמאשרים את התנאי שימוש אפשר להגיע לדף של הוספת ההודעה, או שזה בעצם לא מובן כל כך, כי זה לא נכון! הסבר: יש מספיק חכמים קטנים וגדולים באינטרנט שיכולים לכתוב את הכתובת של העמוד של הוספת ההודעה בלי לעבור דרך התנאי שימוש, לא? נכון שזה פרנואידי אבל זה נכון... אז מה שעשיתי זה הגדרת עוגייה שמוודאת/ה (איך אומרים?) שהמשתמש אכן עבר דרך התנאי שימוש, ואם כן אז אני בודק בעמוד של השליחת הודעות אם יש עוגייה שבודקת את האישור של המשתמש. העניין הוא שאני מגדיר את השתלת העוגייה ב JS עם הלחיצה על "אני מסכים" ואז העוגייה מושתלת אחרי הצגות פלט למיניהן. השאלה שלי האם response.buffer יעזור לי כאן, עשיתי את זה אבל עדיין יש לי בעיה ורציתי לדעת אם זה הגורם לבעיה.

אם response.buffer עושה לך בעיות

אתה תמיד יכול להשתמש בif. כלומר, בהתחלה אתה בודק אם יש לו עוגיה. אם יש לו עוגיה, רק אז אתה מציג את הדף, ואם אין לו-אתה מקפיץ אותו לעמוד שבו יש את התנאי שימוש.

נתן.ל

New member
זה לא קשור

עוגיה הנשתלת בJS נשתלת אחרי שהקוד ירד אל מחשב המשתמש - והJS נכנס לפעולה. שאלה - מה בדיוק הבעיה ? עוד שאלה - למה בJS ? עוד שאלה - למה לא פשוט לבדוק האם יש עוגיה - ואם לא אז ישר להעביר לדף אחר. תשובה חלקית : ASP לא יכול לקרוא עוגיות של JS ולהיפך - זה עוגיות אחרות הנשתלות במקומות אחרים על מחשב המשתמש.(ככה לפחות הנוטה אמר פעם).

itai_asp

New member
התשובה החלקית שלך ענתה לי על השאלה

שמובילה לשאלה איך אני יכול לבדוק ב JS אם יש עוגיה?

itai_asp

New member
לשאלה השניה שלך

למה JS? בגלל שאני רוצה להשתיל את העוגייה רק אם המשתמש לוחץ על "אני מסכים", אם יש לך דרך לעשות את זה ב ASP אני אשמח מאוד!!!

נתן.ל

New member
פשוט מאד ...

בדף שאתה שולח אותו אליו ... בלחיצה על "אני מסכים" הוא נשלח לדף הוספת ההודעה יחד עם משתנה מסוים. בדף האחרון נשאלת שאלה - האם אותו משתנה קיים, אם כן כלומר הוא לחץ על "אני מסכים" - שתול לו עוגיה ותן לו לכתוב את שעולה על רוחו.

itai_asp

New member
בדיוק על זה חשבתי!!

עכשיו, אני רוצה לשלוח את המשתנה הזה בשיטת POST, ככה שאי אפשר יהיה לכתוב את השם של המשתנה בכתובת יו אר אל בלי לעבור דרך התנאי שימוש. זה דורש ממני להפוך את העסק לטופס חמוד, אז השאלה שלי היא אם אני עושה טופס מאיזה סוגים יהיו הלחצנים "אני מסכים" ו "אני לא מסכים"?

נתן.ל

New member
submit ו...window.back

כאשר לוחצים על הSUBMIT(אני מסכים) נשלח בטופס גם שדה HIDDEN קטן המכיל את אותו משתנה...מה יותר קל מזה ?

itai_asp

New member
על החלק של ה HIDDEN חשבתי כבר

אבל מה זה ה window.back? זה עובד ככה?:
<input type="button" value="not agree" onClick="javascript:window.back"<​
?

למעלה