עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

היי,
צריכה את עזרתכם. אני מכינה כבר כמה פעמים עוגיות טחינה.
הטעם יוצא מאוד טוב, אבל הן תמיד מתפוררות ומתפרקות. גם אחרי שמתקררות היטב.
ניסיתי כבר כמה מתכונים...מה אני עושה לא בסדר?
תודה!
 

סמדר ר

New member
היות ועוגיות הטחינה כה עדינות, להלן טיפים

שיסייעו להכנת עוגיות הטחינה המושלמות:

מתכון:

2 כוסות קמח
1 כוס שקדים טחונים
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
3 שקיקים סוכר וניל
1 כוס טחינה גולמית משובחת


רצוי ללוש את הבצק תוך הפעלת מעט לחץ עד שכל המרכיבים התאחדו היטב ומקבלים מירקם של פלסטלינה .....

ליצור כדורים , להניח במרווחים על תבנית המצופה בנייר אפייה.

להניח חצי שקד ולמעוך עם מזלג או האצבעות בעדינות.

האפייה קצרה יחסית 10-12 דקות על חום של כ 160-170 מעלות. העוגיות לא משחימות אלא מזהיבות מעט וזה הזמן להוציאן. לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל.

להניח בזהירות בכלי סגור
 
למעלה