היות ועוגיות הטחינה כה עדינות, להלן טיפים
שיסייעו להכנת עוגיות הטחינה המושלמות:
מתכון:
2 כוסות קמח
1 כוס שקדים טחונים
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
3 שקיקים סוכר וניל
1 כוס טחינה גולמית משובחת
רצוי ללוש את הבצק תוך הפעלת מעט לחץ עד שכל המרכיבים התאחדו היטב ומקבלים מירקם של פלסטלינה .....
ליצור כדורים , להניח במרווחים על תבנית המצופה בנייר אפייה.
להניח חצי שקד ולמעוך עם מזלג או האצבעות בעדינות.
האפייה קצרה יחסית 10-12 דקות על חום של כ 160-170 מעלות. העוגיות לא משחימות אלא מזהיבות מעט וזה הזמן להוציאן. לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל.
להניח בזהירות בכלי סגור