עוגה
וקפה

דגנית

New member
עוגה ../images/Emo212.gif וקפה ../images/Emo185.gif

במאונט אבו יש בית קפה. בית קפה אמיתי. כזה.. שיש בו קפה חם וטעים. כזה שיש בו עוגות מדהימות. קפה ועוגה. עוגה וקפה. חיוך של עונג על הפנים של כל הטועמים. עונג צרוף של מתוק מתוק אמיתי אמיתי כל כך כייף ממש.. כמו בבית. הדברים הקטנים לאורך הדרך, הדברים הקטנים הללו בחיים נקודות של כייף כל כך בלתי צפוי שנגרם.. מדבר כל כך פשוט. קפה ועוגה.. עוגה וקפה.
אז.. שימו לב לדברים הקטנים האלו שמרכיבים את הדרך ונותנים לה משמעות

Tal_Ya_Tal

New member
האם יש להם שם|חלב|סויה../images/Emo13.gifוהעוגה בלי

ביצים?
L&L TALYA

דגנית

New member
אממממממממ

ת'אמת.. לגבי ביצים לא בדקתי, וגם בארץ אני לא מקפידה (אני בכלל חושבת שאני צריכה לחזור לאכול אותן, למרות שהן מסריחות לי לפני שאתחיל להתפרק לגמרי..חחחחח) וסויה.. בתאילנד היתה גלידה גלידת סויה כל כך שמחתי ביס אחד..
גלידת סויה בטעם סויה בלי שום טעם.. איכס.. בהודו נתקלתי בסויה בפונה, באשראם שם מצאתי עצמי אוכלת מהסויה בלי טעם.. רק כי הגוף היה זקוק לזה נואשות.. (ניסית פעם על אבטיח....
) חלב סויה יש בפונה בקופסאות אבל ממש יקר, (לפחות בעיניים של מי שמטייל המון זמן וחיי ברופים..) הפעם הראשונה מההתלהבות.. הרסתי חולצה.. (הכל השפריץ עלי...) התרגלתי לשתות נס-קפה בלי חלב..

Tal_Ya_Tal

New member
אז לגבי../images/Emo84.gifביצים-לא בהכרח מסריחות

רק מגעילות! ובמיוחד אם רואים איך חיות כיום התרנגולות. אלה שלא שפר עליהן מזלן ואינן מסתובבות חפשי בחצר ואוכלות אוכל אורגני.
לגבי חלב סויה, אלפרו מתאים לי ל
(כמה שאני כבר שותה?!?!?! וגם לשאר השימושים.
לגבי גלידה, אם תנסי את גלידת טופוטי TOFFUTI לא תרצי יותר גלידה רגילה (רק שהיא מאד יקרה ומופיעה בגביעים כמו של הגלידה היוקרתית הזו מה שמה????האגנדאז)ויש להם גם שמנת שב-א-מ-ת יותר טובה משמנת כמו שכתוב עליה. L&L TALYA

דגנית

New member
לממממממממממממממה?

להזכיר לי.. יש גלידה מה-זה טעימה דווקא בארטיקים קטנים וממממש טעימים.. יווווו איך בא לי כל הודו פינטזתי על זה ועדיין לא אכלתי.. וביצים.... ת'אמת לא יודעת לגבי התרנגולות אותן פסקתי לאכול בגיל 3 בערך.. חחחח ומה שלא מריח לי טוב בדרך כלל לא נכנס לי לגוף אם הן מוחבאות היטב בתוך ה
מיאללה... למרות שגם עוגות זה בעיה בגלל ה|חלב|
עשית אותי רעבה לגלידת סויה טעימה..

Tal_Ya_Tal

New member
SORRY הפכתי את היוצרות יש גם

TOFFUTI א-ב-ל המוצרים עליהם דברתי הם של חברת TOFUTTI שימי
במוצרים שלהם ל גלידת פקאן Better Pecan ולפאדג' וניל Vanilla Fudge MMMMMMMMMM....... PYGMIES' CHOISE הבחירה של הפיגמים (שבט ננסים באפריקה) זהו שם של משחק שהמציאה סלינה רודריגז על המאכלה הטעים ביותר. כי הפיגמי'ס טוענים שכאשר אנו משמיעים את ה מממממממממממממממ.... אנחנו מאזנים את כל הגוף. L&L TALYA

דגנית

New member
חחחחחחחחחחחחחחח משעמם לך???

שאת גורמת לי ככה להיות רעבה באמצע הקור של ירושלים ולא יכולה ללכת לאף מקום לקנות משהו טעים אז לגרות אותי ככה באתרים של דברים טעימים? לא יפה
אומממממממממממממממממ אוממממממממממממ אוממממממממממממממ אוהבת אותך

Tal_Ya_Tal

New member
זה במקום לאכול עם ה../images/Emo25.gif לאכול עם

ה
עיניים
L&L TALYA

דגנית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif עוד לא למדתי לשבוע..

ממראה עיניים...
ולקינוח

דגנית

New member
זה .. יותר משביע..

חוץ מהיוגורט, ששכחתי כרגע את שמו בדרך כלל.. במקומות בהם כבר הכירו אותי.. החליפו לי את היוגורט בירקות או עדשים - דאל.. או משהו טעים אחר.. תאלי אחרון בהודו..

למעלה