עוגה עוגה!!

n o a p

New member
נעשה שוויצים ביחד

גם אני אנסה להכין משהוא, באמת רעיונות מצוינים (יש לי שלוש עוגות להכין לפחות, שני הילדים נולדו באוגוסט, איתי בתחילת אוגוסט ועמיתוש בסוף וכמובן שבנוסף למסיבות בגנים יש גם מסיבה בבית). נשוויץ יחד.

הנה עוד כמה רעיונות שחשבתי עליהם

גם קלים מאוד לביצוע
בריכה: 2 עוגות עגולות,כמו בכדור פורח. את האמצע ממלאים עם ג'לי בצבע תכלת או ירקרק (אפשר להשתמש בג'לי ללא צבע ולהוסיף טיפה צבע מאכל) את השוליים לצפות עם הקרם מסביב לעוגה לסדר מקלות שולקולד (יהיה מין גדר) לקשט עם מטריות קטנות,כדורים קטנים (נגיד שוקולדים עגולים בנייר כסף צבעוני) ודמויות מגרש כדורגל: לאפות עוגה מרובעת למרוח קרם ולצפות עם קוקוס בצבע ירוק ולצייר עם קרם סימני מגרש לשים שוקולד =כדור ואפשר גם להוסיף דמויות=שחקנים בוב הספוג: לאפות עוגה מרובעת לצפות עם קרם שיראה כמו בוב ספוג עיניים+פה=סוכריות אה,ועוד רעיון.יש היום ביצי הפתעה של כל מיני סרטים מצויירים.אפשר להשתמש בדמויות שלהם לקישוט. נ.ב.לא לשכוח להשוויץ

איפה ניתן לקנות קישוטים לעוגה ../images/Emo35.gif

למשל חיות מפלסטיק (לעוגה של "חווה") או מכוניות קטנות.... אף פעם לא ראיתי בסופר דברים כאלה. תודה !!!

בחנויות צעצוים.

למשל,"כפר השעשועים","פיראט האדום","ניצן טויס" וכו'.בדרך כלל יש אותם במחלקת ימי ההולדת.גם בסופרים אני לפעמים רואה בחלק של אפייה וכו',איפה שבלונים,נרות וכאלה.

אני מניחה שלא שמת ציפוי לעוגה, נכון?

אפית 2 כאלה בתבניות עגולות והרכבת את עוגת הכדור פורח, בלי הציפויים שמופיעים במתכון? אני כנראה אכין את אותה עוגה רק במתכונת "חווה", גיא פשוט עוד לא יודע/ראה כדור פורח, לעומת זאת הוא משתגע על חיות ושר בע"פ את "לדוד משה היתה חווה"..... שוב תודה לך על הכל, בע"ה יום שישי הבא אעלה תמונות !!!

gallish

New member
עוגת קובי - הכי שווה שיש ../images/Emo45.gif

מסתובבת לה ברחבי האינטרנט, בעיני העוגה הכי קלה והכי שווה שיש
1 כוס סוכר 1 כוס שמן 4 ביצים 1 כוס קמח תופח 1 כוס שוקולית 2 סוכר וניל 1/2 מיכל שמנת מתוקה לערבב היטב את כל החמרים ולאפות ב-180 מעלות, 30-40 דקות. לקרם: 100 גר' שוקולד מריר 2 כפות ממרח שוקולד (לא חובה) 1/2 השני של השמנת המתוקה לבשל בסיר עד שנמס. כשהעוגה חמה לחורר בקיסם, לשפוך את הקרם ואם רוצים, לפזר סוכריות צבעוניות
בתאבון

אכן עוגה מדהימה. עושה אותה בכל יום הולדת

ציק צאק ויש עוגה מדהימה. את עוגת קובי אפשר למצוא בפורום בישול לילדים של תפוז כמובן

down under1

New member
העוגה הכי פשוטה וטעימה!

אחותי קבלה מחברה קונדטורית ומאז זה עובר ועובר ועובר ידיים... 100x2 חבילות גרם שוקולד מריר (איכות טובה) 3/4 1 כוסות קמח 1/2 1 כוסות סוכר 3/4 כוס מים רותחים 1/2 כוס שמן (חמניות, כותנה) 1/3 כוס חלב 2 ביצים 1/2 כפית א. סודה לשתייה 1/2 כפית מלח 1 כפית אבקת אפייה שמנת מתוקה שוברים חבילה אחת של שוקולד ושופכים עליו את המים הרותחים, מצננים. מוסיפים קמח, סוכר ושמן ובוחשים. מוסיפים חלב,ביצים, א. סודה א. אפייה ומלח. בוחשים היטב. אופים בתנור שחומם ל-180 עד שקיסם שתוקעים בעוגה יוצא נקי. לפני שהעוגה מוכנה, ממיסים בשמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר, ואיך שהעוגה יוצאת שופכים מעל ומניחים להיספג. לקישוט מפזרים על העוגה שבבי שוקולד או סוכריות צבעוניות.

יש את העוגה הכושית של פירגה

מאוד קלה להכנה ומאוד טעימה.. עוגה כושית נפלאה ומהממת - הכי בחושה שיש מאת:פירגה שמים בקערה: כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה – אם אין,אז לוותר 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב היטב ולהוסיף: 2 כוסות מים רותחים ושוב לערבב לבלילה אחידה הבלילה דלילה וזה בסדר. לא להוסיף קמח. ציפוי חם על עוגה חמה: להביא לסף רתיחה מיכל שמנת מתוקה ולסגור להבה להוסיף לשמנת 100 גרם קוביות שוקולד מריר ולבחוש עד שיימס היטב לצקת מיד על העוגה החמה תהנו רצוי בתבנית משומנת בגודל-24 אפיה 45 דקות בחום 175. תהנו

../images/Emo207.gif צריכה את עזרתכן בכתיבת ברכה

אני עומדת לעזוב את מקום העבודה שבו אני עובדת אאוטסורסינג, הכנתי לכל המחלקה שלי (20 אנשים) מתנת פרידה: לכל אחד קופסא קטנה עם 5 מיני מאפים (בכל זאת אני האופה של המחלקה). אני רוצה לצרף ברכה לקופסאות. אני גרועה בכתיבה, ולכן אשמח אם תעזרו לי, יש פה כמה כותבות ממש מוכשרות. תודה

זאתי2

New member
מניסיון.....

עם המאפים שלך , לא משנה מה תכתבי - הם יהיו מאושרים!!!! עד שיזכרו שאת עוזבת...... קודם כל, אחלה מתנת פרידה. דבר שני, אני אשמח לחשוב על רעיונות (אני לא כל כך מוכשרת אז בדרך כלל אני מצטטת , בציטוטים אני טובה) אז אנסה לחפש משהו בערב כשיהיה לי זמן דבר שלישי ב ה צ ל ח ה !!!!

בסוף כתבתי רק...

"תודה רבה על הכל. בזכותכם חזרתי כל יום הביתה עם חיוך." תודה על המחמאות
עשיתי לכל אחד קופסא עם: מאפינס שוקולד, מאפינס תפוז ושוקולד צ'יפס, מאפינס תירס (מתוק), עוגת תפוחים, עוגיית ריבת חלב - הכל קטנצ'יק, בקוטר 5 ס"מ בנוסף הכנתי את הקרמבו המדהימים של קרין גורן הם ממש התרגשו

יותר פשוט מפשוט:

תערובת לעוגת שוקולד של ריץ' מיקס או של פילסברי. פחות מ-5 דקות הכנה ולתנור. יוצא מעולה חבל"ז. לקרם שוקולד: ממיסים חבילת שוקולד מריר עם 4 כפות מים. כשנמס לגמרי מוסיפים כ-20 גר' מרגרינה ומערבבים במהירות עד למסת המרגרינה. יוצקים על העוגה , מחכים מס' דקות ומקשטים עם סוכריות צבעוניות או עדשים.

למעלה