עוגה לפסח

עוגה לפסח

אני מחפשת עוגה לפסח קלה וטעימה וכמובן שכבר נוסתה ועם אפשר עם תבנית חד פעמית בינונית לעשות אותה או לרשום עם איזה תבנית מומלץ תודה מראש

ניקי ב

New member
כמה סוגים

עוגת מוס שוקולד עוגת מוס שוקולד ודבש עוגת מוב שוקולד חלבה את שלושתם הכנתי בתבנית 26.

pirge

New member
עוגה כושית בקוקוס - בחושה ועסיסית

כושית לפסח עוגה רטובה ונהדרת מאד שוקולדית נימוחה ועסיסית ביותר לעוגה חגיגית,לצפות גם בשמנת מתוקה ולפזר מקופלת מעל. תבנית עגולה מספר 24 מקור:פירגה להכניס לתוך קערה: כוס סוכר כוס שוקולית כוס קמח מצות כוס קוקוס שקית אבקת אפיה 4\3 כוס שמן 2 ביצים ל ע ר ב ב. להוסיף: 2 כוסות מים רותחים ושוב לערבב ערבוב יסודי לצקת לתבנית עגולה קפיץ מס' 24 משומנת להשאיר על השיש למנוחה--- 20 דקות. להכניס לאפיה של 45 דקות מיד אחרי האפיה לצקת רוטב חם על עוגה חמה: לחמם בסיר קטן 2\1 מיכל שמנת מתוקה-רק עד לסף רתיחה. לסגור את הלהבה ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר לבחוש היטב עד לקבלת קרם שוקולד. יש להחזיק את העוגה במקרר.לצפות בקצפת ולקשט. תהנו

pirge

New member
סברינה בקצפת ותותים -כשרה לפסח

סברינה במגוון פירות למלית וקרם וניל---- מאת:פירגה מתכון ישן וטוב מהמחברת המשפחתית. חומרים לעוגה: 6 ביצים 6 כפות סוכר 6 כפות מלאות קמח מצה סירופ: 2\1 כוס קוניאק או פחות לפי הטעם..... 4\1 1 כוס מים מהברז כוס סוכר סלסלה תותים שהושרו כמה שעות ביין+סוכר או כל פרי יכול להתאים-----מקופסת שימורים ג'לי בטעם תות שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג וניל+4\3 כוס חלב+כף סוכר הכנה: 6 חלבונים מוקצפים עם 6 כפות סוכר להקציף עד שמקבל נפח. להוסיף בעדינות את החלמונים. להוסיף בתנועות עטיפה גם 6 כפות מלאות בקמח מצה. לצקת לתבנית עגולה משומנת (24) לאפות בחום 175. עד שהעוגה תתיצב, ותקבל גוון חום. לבדוק אחרי 20 דקות. כשהעוגה חמה ---מיד מיד לצקת סירופ: מרתיחים: כוס ורבע מים + כוס סוכר וגם 4\1 כוס קוניאק. אפשר גם חצי כוס למי שאוהב חזק. להרתיח את הסירופ ולצקת על כל העוגה בעזרת כף--באופן שווה----------- מיד כשהיא יוצאת מהתנור. ל צ נ ן את העוגה ה י ט ב . לזרזף ריבה או קונפיטורה נוזלי---להמיס במעט מים רותחים לצפות בחצאי תותים שהושרו בסוכר ויין --- ללא הנוזלים. או לפי בחירה פירות משימורי פירות – חתוכים--- ללא הנוזלים לצפות בג'לי מעל לג'לי לצפות בשמנת מתוקה - מוקצפת--ממותקת ב-3 כפות סוכר או-------........... מיכל שמנת מתוקה + שקית אינסטנט פודינג וניל עם +4\3 כוס כוס חלב+ מעט סוכר – להקציף ביחד. לחרוץ עם שיני המזלג בעדינות פסים בצורת גלים על הקצפת---לצורה יפה. מקשטים בשוקולד מגורר , ותותים טריים. מכינים את העוגה יום לפני ההגשה ושומרים במקרר. תהנו

למעלה