עוגה חדשה מה דעתכן?
ר ראומה1 New member 30/12/04 #7 מושלם! הצבעים מקסימים והציור כל כך יפה. אפשר לשאול מתי משתמשים בצובטן, צריך לחכות אחרי שמניחים את הבצק או שאפשר מיד בהתחלה?
מושלם! הצבעים מקסימים והציור כל כך יפה. אפשר לשאול מתי משתמשים בצובטן, צריך לחכות אחרי שמניחים את הבצק או שאפשר מיד בהתחלה?
נ נסע ויוּד New member 30/12/04 #10 אני כל כך אוהבת את העוגות שלך ! תמיד קווים נקיים ויפים. בדיוק הטעם שלי . מדהימה כתמיד את משתמשת גם בצבע מאכל לבן ?
אני כל כך אוהבת את העוגות שלך ! תמיד קווים נקיים ויפים. בדיוק הטעם שלי . מדהימה כתמיד את משתמשת גם בצבע מאכל לבן ?
נ נויתן New member 30/12/04 #16 המון תודה על הפירגון אני תמיד משתמשת בצבע לבן וכדי ליצור מעברים בין גוונים אני משתמשת במיכחול רטוב מעט בלי צבע בכלל
המון תודה על הפירגון אני תמיד משתמשת בצבע לבן וכדי ליצור מעברים בין גוונים אני משתמשת במיכחול רטוב מעט בלי צבע בכלל
1 1מתוק היחידה New member 30/12/04 #17 עוגה יפה מאוד איך אפשר להגיע לרמה כזו של ציור זה כאילו מציור על בד מקסים
M MP826 New member 30/12/04 #18 עוגה יפיפיה ../images/Emo23.gif הצביעה כל כך עדינה ומושלמת אהבתי מאוד