עובש בדירת קרקע

עובש בדירת קרקע

אנחנו גרים בדירת קרקע בתל אביב (חצי קומה מעל) ויש לי עובש בקירות בחדר של הילדה ובחדר השינה (קירות חיצונים) בעלי הבית לא מוכנים להשקיע הפתרון היחידי הוא לקחת על עצמי את העבודה השאלה האם יש פתרון ומאיפה מתחילים כי הריח פשוט לא נעים וכמובן זה לא נראה יפה לעין? ומישהו יודע כמה יעלה לי בעל מקצוע במידה והחליט? תודה מראש.

carmonle

New member
הפתרון הפשוט להשכיר דירה אחרת

שכן מדובר בשיפוץ של עשרות אלפי ש"ח שכנראה ידרוש החלפת צנרת, ריצוף ועוד. כשוכרים אין כל סיבה שתשאו בעלות או תמשיכו לגור בתנאים כאלה. ערן

זאת לא בעיה של צנרת אלא של קירות

חיצונים. נכון הפתרון הסופי הוא השכרת דירה אחרת אבל בשלב זה אין לנו אפשרות. אז למי בכל זאת יש פתרון? איך אני יכולה לאטום את הקירות בתוך הבית והאם זה מספיק חזק?

carmonle

New member
קיר חיצוני ניתן לאטום בתרסיס

סיליקון אולם מאחר ומדובר בדירת קרקע לא נראה לי שהדבר יתן פיתרון. חול רטוב מתחת לרציוף בד"כ מביא להתנפחות הקיר מעל הפנלים ברציפה. צריך לשלול היטב כל אפשרות אחרת לפני שמטפלים בקירות החיצוניים. ערן

אלבה

New member
הדירה הזאת לא ראויה למגורים

ובעל הדירה חייב לטפל בכך על חשבונו, אפילו אם אין לכך התייחסות בחוזה, אם לא- זכותך לעזוב. כדאי לך לשאול בפורום לוק ומשפט או להתייעץ עם עו"ד. מה ז"א אין אפשרות? אתה לא יכול למצוא דירה אחרת באותו מחיר? אבל יתכן שגם אם הוא יסכים לתקן העבודה תצטרך להיעשות גם בתוך הדירה, וגם אז אי אפשר יהיה לגור בה.

למעלה