עובר במייל

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifולכל מי שהתחיל להתלהב - המאחורה

Miss RockRose

New member
עובר במייל../images/Emo30.gif

שימו פה כל מיני דברים נחמדים שקיבלתם במייל, או לאלו מביניכם שלא משתמשים במייל אז דברים נחמדים ששלחו לכם

Miss RockRose

New member
מי שלח לי את זה אם לא - אמא../images/Emo6.gif

כיצד אנו רואים את אמא : גיל 4 : אמא יכולה לעשות הכל .. גיל 8 : אמא יודעת המון .. גיל 12 : אמא לא יודעת הכל .. גיל 14 : ברור , אימא גם את זה לא יודעת . גיל 16 : אמא שלי? , היא ענתיקה .. גיל 18 : הזקנה? , היא לגמרי מחוץ לתקופה .. גיל 25 : טוב , משהו היא יודעת .. גיל 35 : לפני שאנחנו מחליטים , אולי נתייעץ עם אמא ? גיל 45 : אני שואל את עצמי מה אמא הייתה חושבת על הבעיה הזאת .. גיל 65 : הלוואי הייתי יכול לשוחח עם אמא .

Ogakor

New member
../images/Emo122.gif

אני מקבל מיילים על ויאגרה, טיסות מוזלות לחו"ל, מסכי מחשב ומתקני מים. רוצים פירוט נרחב יותר?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא תאמינו איזו הגדרה נכנסה

למילון האנגלי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמען בריאותך - קרא עיתון ערבי

יהודי אחד נסע ברכבת התחתית בלונדון וקרא עיתון בערבית. חבר שלו שבמקרה נסע באותה הרכבת ראה אותו והבחין בתופעה המוזרה הזו, הוא התעצבן והתקרב לחבר שלו שהיה שקוע בקריאה, ואמר לו: "משה, השתגעת?!?! מה אתה קורא עיתון של ערבים?" השיב לו משה: "פעם הייתי קורא עיתונים של יהודים, ומה גיליתי? שהיהודים נרדפים, שישראל תחת התקפות טרור, שהיהודים נעלמים בעקבות התבוללות ונישואי תערובת, שהיהודים חיים בעוני... אז החלפתי לעיתון של ערבים! ואתה יודע מה גיליתי? שכל הבנקים הם בבעלות של יהודים, שהיהודים שולטים על התקשורת, שכל היהודים הם עשירים וחזקים, ושהיהודים שולטים על העולם. עכשיו החדשות הרבה יותר טובות!!!!".

למעלה