עובר בינארי

רציתי לברר מה מעסיקים חושבים על סטודנט שיש לו עובר בינארי בקורסים שהם לכאורה "חשובים" לעבודה היומיומית שלו?

או מכיוון שבימינו גם ככה המחשב עושה את עבודת התכנות בעצמו זה כבר לא משנה...

אני מיותר לציין שמעולם לא השתמשתי בזה גם בשביתה הגדולה, אולי זה היה מעלה לי את הממוצע מי יודע...
אתם מבינים שזה סתם מספר חסר חשיבות כן?
:-D

דיברגנט חדש

Well-known member
רציתי לברר מה מעסיקים חושבים על סטודנט שיש לו עובר בינארי בקורסים שהם לכאורה "חשובים" לעבודה היומיומית שלו?

או מכיוון שבימינו גם ככה המחשב עושה את עבודת התכנות בעצמו זה כבר לא משנה...

אני מיותר לציין שמעולם לא השתמשתי בזה גם בשביתה הגדולה, אולי זה היה מעלה לי את הממוצע מי יודע...
אתם מבינים שזה סתם מספר חסר חשיבות כן?
:-D
בראיונות לעבודה ראשונה כשאין לך ניסיון תעסוקתי, דיי מסתכלים על זה, כי עובר בינארי שקול לציון 60, רק לא נכנס לממוצע.
אגב, ככל שהממוצע שלך גבוה יותר כך פחות יתייחסו לזה ואם תהיה מצטיין דיקאן או רקטור לא יסתכלו על זה בכלל.

בראיונות לעבודה ראשונה כשאין לך ניסיון תעסוקתי, דיי מסתכלים על זה, כי עובר בינארי שקול לציון 60, רק לא נכנס לממוצע.
אגב, ככל שהממוצע שלך גבוה יותר כך פחות יתייחסו לזה ואם תהיה מצטיין דיקאן או רקטור לא יסתכלו על זה בכלל.
אז מישהו יכול להיות גרוע לאללה בקורסי התכנות למשל אבל להיות מעולה בקורסים התיאורטיים...
והיום הרי התכנות גם ככה נעשה ע"י ה-AI כמעט לבד.

מוזר.
האמת אני באמת לא סובל לתכנת, מה שעשו למשל עם JAVA זה לא נורמלי. לא סתם קוראים לזה שפה verbose, יותר מידי מלל.
אני מבין שצריך לתחזק מהנדסים שישנו את הקוד כל כמה שנים כדי להצדיק את עבודתם אבל זה באמת nisht normal.

אני יכול להראות לך קטע JAVA שנכתב ב-2023 והיום הוא OBSOLETE ומוחלף ע"י שורות קוד עם ה-SWING מאשר עם APPLET.
זה פשוט לא נורמלי, בדר"כ מחפשים את הדרך הקצרה לעשות משהו ולא לסבך את זה עוד יותר.

גועל נפש של שפה, בטח בהשוואה ל-C.
ועם פייתון אני מבין שהשפה הזו משתמשת יותר מידי בזיכרון.
אבל מה אני כבר מבין.

למעלה