עובר בינארי

עובר בינארי

האם יש סיבה כלשהי שלא לקחת אותו על הקורס עם הציון הכי נמוך? מה המשמעות שלו? האם נקודות הזכות על הקורס הספציפי לא נחשבות? או שבסך הכל הוא מוריד את הקורס הספציפי הזה מחישוב הממוצע ותו לא? היכן זה נרשם? את מי זה מעניין? אם יש מישהו שיש לו מושג, אשמח לתשובות...

עובר בינארי

בגדול זה מתנה שיש בה 2 מוקשים (על פי מה שהבנתי) 1. אם למשל הממוצע שלך במהלך כל התואר הוא 70, ובסמסטר הזה ספציפית הלך לך טוב וכל הציונים שלך 80-90 ותבטל את הציון של 80 למשל, הממוצע שלך ירד עוד יותר, כי אתה מבטל ציון שמעלה לך את הממוצע. 2. למשל יש מסלולי מעבר (שלא שמעתי עליהם) שהם דורשים בנוסף לממוצע מסוים "ציון מסוים בקורס מסוים" (למשל(וזו דוגמא - לא יודע אם זה נכון) - צריך לפחות ציון של 75 במחירים כדי לעבור למנהל עסקים, ואתה תבטל את ה-76 שיש לך, אז אי אפשר יהיה לשחזר את הציון הזה שוב ומבחינתם אתה לא עומד בסף הקבלה.

susu888

New member
חזי ברסי ולאבא של מתניה היקר

אני פניתי לגורמים רשמיים וזה לא כל כך מדוייק, זאת אינה פעם ראשונה שקורה במחלקת כלכלה שעושים עובר בינארי ולפי הבנתי אין זה גורע ופוגע בסטודנטים אני בעצמי הולך לעשות עובר בינארי על מחירים, המוקש הראשון הוא נכון אך השנה השלישית היא הכי קלה יחסית במנהל עסקים אז תעשה את השיקולים שלך. לדעתי זאת מתנה שפשוט חבל לפספס אותה, אתה מוריד מעצמך ציון שפוגע לך בממוצע, כרגע במתכונת הזאת הוא יופיע לך בגליון ציונים ( ויוצא לך מהממוצע) הבנתי שגם עוד כחודש הרקטור יחליט האם זה ירשם במתכונת הזאת או פשוט יהיה רשום פטור או עובר וכו'. אני לא רואה בזה פגיעה אלא ההפך, זה משהו חוקי שבר אילן נתנה לך ואתה יכול להיות סמוך ובטוח שיש לך גיבוי.

למעלה