עובר בינארי על תכן לוגי

• פותח הנושא aaee
  • פורסם בתאריך

aaee

New member
עובר בינארי על תכן לוגי

שלום אני לומדת בטכניון הנדסת חשמל. בגלל השביתה קיבלנו אפשרות לשים על אחד המקצועות בהם יש לנו עובר "עובר בינארי" ככה שהציון במקצוע זה לא ייחשב בממוצע ולא יירשם בגליון הציונים. האם זה "מסוכן" לשים עובר בינארי על המקצוע תכן לוגי? אמרו לי שמסתכלים על הציון ספציפית בו בראיונות עבודה.. זה נכון או שמסתכלים רק על הממוצע של כל הקורסים? תודה!

DOSH3

New member
לא יאמן....

כזאת. עתודאית....תרגעי כבר ולכי לים...

PooKiPsiT

New member
לדעתי לא מומלץ. זה לא נראה טוב.

עובר בינארי עדיף לשים על קורסים שבאמת לא מעניינים אף אחד (המתמטיקות והפיזיקות למיניהן). מצד שני אם הציון הוא באזור ה-60, מן הסתם אם תשימי שם עובר בינארי זה לא ישנה הרבה.

aaee

New member
השאלה היא

אם באופן כללי בראיונות עבודה מסתכלים על המקצוע הזה ספציפית? או שאם יש לי ממוצע סבבה באזור ה-90 עובר בינארי קטן בתכן לוגי לא יעניין אף אחד יותר מדי? אני מתלבטת אם לעשות מועד ב' או לא.. כי חוץ מהציון הזה שבאמת באזור ה-60 כל שאר הציונים שלי סבבה.. אני לא יודעת אם זה שווה את המאמץ ואת הסיכון..

giouvany

New member
אני ממליץ לנסות לשפר

תכן לוגי הוא אחד הקורסים העיקריים שמסתכלים עליהם בראיונות עבודה לסטודנטים מחשמל (אני מניח שאת סמסטר שני ? זה הסמסטר שרוב האנשים מחשמל לוקחים תכן לוגי) ,מהסיבה הפשוטה שהוא רלוונטי להרבה עבודות לסטודנטים בתעשייה. עובר בינארי או ציון נמוך לא יראו טוב גם אם שאר הציונים גבוהים.אני לא אומר שאי אפשר למצוא עבודה ככה,אפשר,אבל זה מקשה. לכן אם את רוצה לא להתקשות במציאת עבודה בתור סטודנטית אני ממליץ לא להשאיר את הציון,ללמוד חזק למועד ב' (מאוד חזק,המבחנים בקורס הזה קשים ומועדי ב' בפקולטה הם עוד יותר קשים) ולנסות להוציא ציון טוב (מעל 80).אם יש לך ממוצע באזור ה 90 זה אומר שיש לך את היכולת. אם זה לא הולך במועד ב' אז לשפר אחר כך (בסמסטר 3 זאת בעייה,כי הוא עמוס מאוד בחשמל,לא רואה איך אפשר לדחוף שם תכן לוגי,אולי סמסטר רביעי). את הבינארי אני ממליץ לשמור לקורסים שפחות מסתכלים עליהם,כמו מתמטיקות למינהן,וגם זה רק אם זה מוריד משמעותית את הממוצע.

למעלה