עוברת ללונדון

R750-Girl

New member
העגבניות חסרות טעם, לדעתי

עוד לא מצאתי עגבניה פשוטה ונורמלית. טפלות ומיימיות. אני חייבת להודות שאני מתרחקת מכל מה שמיובא מפרו, דרום אפריקה וכיו"ב - אין הצדקה לטעמי לבזבז כל כך הרבה משאבים על להביא אוכל (שגם הוא לא משהו, מהפעמיים שניסיתי) מקצוות שונים של העולם, רק כי זה יותר זול. ענבים? אולי אם הם מישראל או ממצרים (אבל שוב, לא תמיד קונה)

גוזליה

New member
לא יודעת אולי התרגלתי?

אבל בטסקו המקומי יש דווקא אחלה עגבניות. פשוט צריך לעבור את כל מדף העגבניות עד שמתבייתים על סוג מוצלח
ומודה, למרבה בושתי- אין לי ממש עקרונות בהקשר הזה. לא אכפת לי אם המלון שאני קונה הוא מספרד, פורטוגל או פרו- הוא טעים לי וזהו
והפירות יער פשוט טעימים.

Woking

New member
טעות נפוצה

עגבניות מאפריקה הן יותר ידידותיות לסביבה (או יותר נכון - פחות מזיקות) מאשר עגבניות מהולנד. שלא לדבר על הטעם. הרבה יותר חסכוני מבחינת פד"ח לגדל עגבניות בארץ חמה ואז להטיס אותן לבריטניה, מאשר לגדל אותן בחממה בהולנד ולהסיע אותן במשאית. לגבי הטעם, מאז שעברתי ל-vine ripened, לא נרשמו תלונות (http://www.sainsburys.co.uk/groceries/shopping/details/product_detail.jsp?bmUID=1265021460764)

R750-Girl

New member
לא עשיתי השוואה בין כמויות הCO2 ב2 המצבים

אני חושבת שיש מספיק ימי שמש באיטליה על מנת לגדל עגבניות? אבל בכלליות - בהחלט משתדלת לקנות רק תוצרת מקומית. ואם אין? יש מספיק דברים אחרים לשבוע מהם. כולה אוכל.

עגבניות מאיטליה

מרוקו או ישראל, שומר עגבנייתו ירחק מהפלסטיק ההולנדי. ענבים, שורגרון מברזיל הם מצויינים. מעבר לזה אני מסכים לגבי הפירות מדרא"פ הם לא מצדיקים את הטעם. יש מדינות רחוקות יותר שמפיקות פירות טעימים יותר.

shebrew

New member
להגר דורש הרבה אומץ לב נקודה.

אני מכירה את זה על בשרי. אני באמת תמימה וזה אחד הדברים היפים בי. אני סומכת על זה שיש אנשים טובים בכל מקום ואני נוכחת שוב ושוב לגלות שזה פשוט נכון. לאן שלא נסעתי פגשתי אנשים טובים שעזרו לי ואני עוזרת בכל הזדמנות לאנשים אחרים. אני עוברת כי תנאי חיי (הדירה, האוטו והעבודה של 5000 בחודש) פשוט לא מספקים אותי. אני לא יודעת מה יהיה בלונדון אבל אני יודעת שתמיד אוכל לשוב לדירה לאוטו ול 5000 שח בחודש אם ארצה. תאמין לי שגם מדינה ישראל היא לגמרי לא מה שחלמנו עליו כשהיינו בברית המועצות. אפילו לא קרוב. מלימודי אני יודעת שאחרי כל תקופה קשה (כלכלית) בהיסטוריה באה תקופה של הזדמנויות רבות יותר ממה שהיו לפני המשבר. אין לי ספק שכך יהיה גם הפעם. אז תאחל לי בהצלחה וזהו.

Dot Cotton

New member
Reed מעולים

הם תמיד מצאו לי עבודות זמניות לזמן ארוך וזו הנוכחית גם הפכה לקבועה. יש גם www.indeed.co.uk www.cityjobs..com

shebrew

New member
המון המון תודה לך ולכל המסייעים !!

עכשיו חובת ההוכחה (בעיקר לעצמי
) עליי.

shebrew

New member
תודה רבה. שתי הדירות נגישות באותה המידה.

8 - 10 דקות הליכה. אבל זו של שפרדס בוש נגישה ל 3 קווים שונים.... אחר מחשבה החלטתי ללכת עליה... אני חושבת שבתור דירה ראשונה כדאי לי ללכת על מיקום בניגוד לנוחות..

TrigATUSA

New member
כשתגיעי ללונדון תשאלי טוב ואוכל לתת לך בתי

קפה מומלצים לחיפוש עבודה :)

אגב87

New member
.....

אתר טוב לחיפוש עבודות ולשאר בלבלות www.gumtree.com דבר שני הכי חשוב במגורים אם אין לךרכב זה המיקום לtube

למעלה