עוברת דירה

Iris G

New member
והיא גם לא בסדר

כול ההתעסקות עם לבחור ריהוט חדש וכולי גרם לי להפסיק להתעסק עם הבעיה שלנו. חוזרת לזה היום!! גם פה יש ארגונים שונים שיקחו מה שיש לתת ואני מתכוונת לקרוא להם. אבל אחד מהמחשבות שלי זה היה לקרוא לכול פועלי הבניין, קשה היום ,שעבדו על הבית שלנו ולהציע להם את הדברים ה"טובים" מעין תודה על הבניה.

טליW

New member
אני כ"כ מבינה אותך... הרי רק עברתי דירה...

תאמיני לי - כלום לא בורח... תאמיני לי.........................

למה ? לפחות השידה נשארת מסודרת

והפינה שהשתלטתי עליה בחדר השינה של הילדים אבל דברים אחרים מתעצמים להם אני בשבועיים קשים מותשת אבל יש אורחים לשישי בערב אז אולי נזיז את התXXXX שלי ואסדר קצת

lee E

New member
../images/Emo124.gifאיריס

עכשיו ראיתי שאת גרה בחו"ל..אם בארה"ב..יש את ה GOOD WILL שאוספים ציוד יד שניה ומוכרים אותו. תבררי את הטלפון באיזור מגוריך והם יבואו ברצון לקחת כל מה שאת לא צריכה..באיכות סבירה כמובן.

LEE E איריס מכירה את הארגון

אני דווקא אהבתי את הרעיון להגיד לבנאים לקחת מה שבא להם ואת השאר היא בטח תתרום דרך הארגון היהודי שם

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif מסכנה שכמותך../images/Emo8.gif

כולי רחמים והערצה (וזה בכלל בלי קריצה) רק מהמחשבה שאת צריכה לארוז את כל הבית שנה וחצי אחרי שעברת. אם אני הייתי צריכה לעשות את זה אני הייתי מרחמת על עצמי פי עשר. מצד שני אני מקנאה על ההזדמנות לזרוק חצי בית, הלוואי ולי היתה הזדמנות מכריחה כזאת (אמרה בתיה שהבית שלה עולה על גדותיו). אבל בשורה האחרונה- תהני מהבית החדש שלך. רחמים זה רק לשלושה שבועות, הבית לעוד המון זמן
. בתיה

למעלה