עוברת דירה

Iris G

New member
עוברת דירה

בעוד שלושה שבועות. לא צריכה עיצות (ניתנו פה בזמן האחרון המון נהדרות) רק רוצה השתתפות בצערי, וקריאות "איזה בעסה לך"

YULI9

New member
למה בעסה../images/Emo2.gif ?

|את עוברת למקום חדש, ויש לך הזדמנות ניפלאה להפתר מכל החפצים המיותרים. זה לא פשוט אבל תחשבי על אחרי שהכל יהיה מאחורייך ותתעודדי.
.

Iris G

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אם רק היית רואה את החדר של הבן. אני עכשיו שוקלת בכבדות את נושא ה"לא אורזים, כול אחד לוקח 10 דברים אהובים וכול השאר לפח". מה שכן אני מעניקה לעצמי מתנה לבית החדש , סקובה!!!

lee E

New member
../images/Emo45.gifלסקובה

פינקתי את עצמי השבוע דווקא ברומבה..קצת מעל לתקציב אבל זה היה מצב חירום נפשי
.

YULI9

New member
זה בדיוק הרעיון

להביא שקית ענקית, ולזרוק, לזרוק, לזרוק. להתחיל חיים בלי חפצים מיותרים. ואחר כך לקנות הכל חדש ולסתום שוב את הבית עד המעבר הבא
. מה זה סקובה?

YULI9

New member
נראה מדליק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא באמת עושה את העבודה?

lee E

New member
../images/Emo99.gifעושה יופי את העבודה..

ממש החלום הרטוב של כל בחורה..

pilpelet4u

New member
לא הבנתי, ,זה שוטף את הרצפה ?

במקום מגב, סמרטוט, מים ונוזל לניקוי רצפה ??? אם אפשר פירוט מלא אשמח ואיפה קונים את זה בארץ ?

lee E

New member
../images/Emo26.gifיש את הסקובה

שממש שוטף. לי יש את הרומבה כי הבית כאן הוא ריצפת עץ, כמו רוב הבתים בארה"ב אז קניתי את הרומבה ששואב. אני לא יודעת אם יש בארץ. מה שכן ראיתי בפורומים של חו"ל שהרבה קונים את זה לארץ כי זה בא עם מטען ואז אין את הבעיה של הולטים השונים. פשוט קונים מטען מתאים לארץ.

Iris G

New member
הסקובה מותאם לריצפות עץ

(בתנאי שהן עם שיכבת הגנה). בהתחלה חשבתי לקנות את הרומבה לשאיבה בלבד, אבל הבנתי שהסקובה נהדר גם כן, אז למה לא. מחכה לקנות אחד בקוצר רוח (אולי נקנה אחד ואחד???) ופלפלת, הבנתי שיש כמה דגמים של הרומבה שמביאים לארץ, אני אנסה לחפש לך קישור

pilpelet4u

New member
תודה. את יודעת אם ניתן לקנות סקובה בישראל ?

לשאוב יש לי פחות בעיה אבל משהו שינקה את הרצפה עם מים וחומר ניקוי זה חלום !! נתקלת במקרה בסרטון הסבר על הסקובה ? אם כן אשמח מאוד להסבר יותר מפורט עליו...

Iris G

New member
לבית החדש שרק עכשיו גמרנו לבנות

והוא "מושלם" נקי, ריק, ריהוט חדש ברוב החדרים, ויש איזה חשש מ"קילקול" על ידי הבאה של הדברים הישנים. החדרים של הילדים עולים על גדותם וזה אחרי שעברנו לפני שנה וחצי! האמת שבפעם שעברה לא נזרקו מספיק דברים. נראה לי שהפעם תהיה חגיגת זריקה רצינית, וזה אומר הרבה עבודה, אז אוףףףףףףףףףףף

YULI9

New member
דברים שאפשר להשתמש בהם כדאי למסור

אפשר לפרסם בפורום נתינה מהלב או באתר " אגורה ".

למעלה