עובי מפרט

Fistandantilos

New member
עובי מפרט

בזמן האחרון אני מנסה להתחיל להתרגל לפיסת פלסטיק המציקה הזאת(אע"פ שהמהירות ואיכות הצליל בנגינה ללא מפרט טובים). הייתי מעוניין לדעת מדוע ישנם גדלים ועובי שונה למכלול המפרטים ואיך הייתם ממליצים להחזיק אותו

Fistandantilos

New member
יש לציין

שהמעבר לפיסת הפסלטיק נעשה מכייוןש בנוסף לסגנון הלקאסי התחלתי לנגן קטעי פלמאנקו שם היא נראית לי נחוצה

Mr MAG

New member
יש גדלים, עוביים וחומרים

למפרטים יש צורות שונות, גדלים שונים, עוביים שונים וחומרים שונים. הכל משפיע בעיקר על נוחות האחיזה (יש מי שאוהב גדולים ויש מי שאוהב קטנים) ועל הקשיות שלהם, כמה הם גמישים. זה עניין של העדפה אישית ובגלל שהם זולים פשוט תקנה כל מיני ותנסה. תראה שיש משהו שאתה אוהב אבל זה עדיין לא בדיוק תלך לחנות ותנסה עוד כמה. אתה גם יכול פשוט לנסות כמה בחנות בד"כ אף אחד לא יתנגד אבל תיקח הביתה כמה ותנסה כל אחד לכמה שעות לראות מה באמת טוב לך.

Fistandantilos

New member
הכי חשוב לי לדעת

בנוגע לאחיזה של המפרט, איך הכי נכון להחזיק? יש שתומכים בו לפני מפרק האצבע ויש אחרי, ויש בכלל שתופסים אותו עם הפינגרטיפס הן של האגודל והן של האצבע... אז מה הכי נכון?

jazzisco

New member
נראה לי שמה שבא לך הכי בטבעיות..

זה גם עניין של סאונד שאתה רוצה להוציא מהגיטרה בעזרת הפריטה. אני זוכר שבזמנו פשוט חיקיתי את הפריטה של הנדריקס. זה היה נכון עבורי אז- ואחרי שנים אני פשוט לא יכול אחרת.

lolAlo1

New member
ל Mr Mag

הרגת אותי מצחוק נשמע כאילו דיברת על בולבול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ההוווו בולבול!!!! פין!!!! זרנוק!!!!!!!!!

אולי בגלל שאני עייף זה לא מצחיק אותי ואני הולך לשאול בן כמה אתה. מצד שני, לפני זמן לא רב כתבתי שאני אוהב את המילה סינקופות. חתולי רוצה לישון

למעלה