עובי מיתר?

dd141

New member
עובי מיתר?

שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני גיטריסט מתחיל ויש לי סטראט מקסיקנית. היום נקרע לי המיתר הראשון אבל יש לי בעיה: אין לי מושג מה העובי של המיתרים שלי כדי לקנות חדשים (אני כבר מחליף את כל הסט) ואני יודע שכדי לשנות עובי צריך לעשות סטאפ חדש. אקיצר איך אני מוצא את עובי המיתר שלי? ועוד שאלה קטנה כמה יעלה להחליף את הפיקאפים שלי לשל סטראט אמריקאית, או לפיקאפ טקסס של פנדר והאם זה בכלל ישפר את הצליל? תודה!!!

אוקי...

דבר ראשון המיתרים שלך הם 0.09-0.42 להחליף את הפיקאפים עולה משהו כמו 200 דולר אני חושב (בחו"ל) לא כתבת אם יש לך 3 סינגלים או 2 האבקרים או האמבקר ו2 סינגלים (סטנדרטית, דאבל פאט סטראט, פאט סטראט בהתאמה) הצליל קשור גם לעץ לא רק לפיקאפים, אבל זה ישפר.

dd141

New member
3 סינגלים

יש לי 3 סינגלים נשמע לי קצת יקר ההחלפה הזאת, במחיר כזה אני כבר אחכה לגיטרה השניה שלי. אולי אפשר להחליף רק סינגל אחד?לא חשוב איך אתה יודע שהמיתרים שלי זה עובי כזה? זה ככה בכל הסטראטים? ורק להיות בטוח,נקרע לי המתיר מי גבוה אז אני צריך מיתר מי גבוה 0.09 , נכון? תודה בכל מקרה

wiz

New member
ברוך הבא !

אני מניח שהסט-אפ שלך הוא לגודל של 009-046... אבל אם אתה רוצה סט שיחזיק מעמד יותר זמן, תעשה סט-אפ לסט של 010... אמנם המיתר יותר גדול וטיפה יותר קשה למתוח אותו, אבל הוא מחזיק מעמד יותר זמן בגשר של הסטראט... בקשר לפיקאפים... אני מאמין שזה ישפר את הסאונד, אבל לא בצורה קיצונית כ"כ... העץ משחק תפקיד יותר חשוב במקרה הזה. בכל אופן, הפיקאפים שאתה רוצה עולים בארה"ב בין 40-60 דולר לאחד. אתה יכול להזמין מאתרים שונים ברשת, וזה ייצא לך יותר זול. בקשר למחירים בארץ אני לא כ"כ מעודכן, אבל אני אבדוק אם תרצה. מחיר של התקנה יהיה מינימום 300 שקל אצל בנאדם רציני, ולא כדאי לך לחסוך בענין הזה... אם אתה צריך עוד תשובות, תשאל כאן, או באייסיקיו 111378009. wiz

wiz

New member
סליחה, טעות שלי......

הסט-אפ הוא לסטים של 009-042.

למעלה