הייתה גם הייתה.לא היתה שום אזהרה לתקיפה.
גלנט פוטר בגלל שהזהיר את נתניהו.
והשאלה נשאלת שוב, איך האחים לנשק אחראים למחדל.
הייתה גם הייתה.לא היתה שום אזהרה לתקיפה.
אז למה אלו שהזהירו לא תפקדו ב 7 לאוקטובר?הייתה גם הייתה.
גלנט פוטר בגלל שהזהיר את נתניהו.
והשאלה נשאלת שוב, איך האחים לנשק אחראים למחדל.
תשאל את נתניהו.אז למה אלו שהזהירו לא תפקדו ב 7 לאוקטובר?
זה לא סר החנוך העכשווי?זו הייתה חובתם?
מדברים על ה 7 לאוקטובר
אז גם המפגינים בכיכר ציון באוסלו שצעקו והביאו שלטים "רבין בוגד" ו"בדם ואש את רבין נגרש" עשו את חובתם לשמירת המדינה ואת ההסתה ממשלת רבין ז"ל עשתה.התבלבלת. הממשלה עשתה .
הם עשו את חובתם לשמירת המדינה.
חובתם על פי דעתם. אתה היית שם אתה צריך לדעת.אז גם המפגינים בכיכר ציון באוסלו שצעקו והביאו שלטים "רבין בוגד" ו"בדם ואש את רבין נגרש" עשו את חובתם לשמירת המדינה ואת ההסתה ממשלת רבין ז"ל עשתה.
ידוע עוד מלפני הצפייה בכתבה. פטריוטיזם יכול גם להיות ביקורתי. אחים לנשק צריכים לקבל את פרס ישראל.עובדות על האחים לנשק. מוקדש לשונאי המדינה.
מציעה שהסרבנים והקוראים למרי אזרחי יקבלו אותו יחד עם המשתמטים החרדים.ידוע עוד מלפני הצפייה בכתבה. פטריוטיזם יכול גם להיות ביקורתי. אחים לנשק צריכים לקבל את פרס ישראל.
סמוטריץ?מציעה שהסרבנים והקוראים למרי אזרחי יקבלו אותו יחד עם המשתמטים החרדים.
לא.סמוטריץ?
עובדות הן לא משהו שנוח לך.
לא הייתי משוויץ במקומך, כי מן הסתם הצבעת לקואליציה שמקדמת את חוק ההשתמטות.מציעה שהסרבנים והקוראים למרי אזרחי יקבלו אותו יחד עם המשתמטים החרדים.
רק נזכיר לבעלי הזכרון הקצר שהאופוזיציה דהיום קידמה את החוק הנ"ל, את אותו חוק, רק כשהוא גרוע פי כמה בהיבט שיעור החרדים המתגייסים, כשכיהנה לזמן קצר כקואליציה. על כן כל אזרחי ישראל שהצביעו בסבבי הבחירות האחרונים, עונים להגדרה שלך לפיה "מן הסתם הצבעת לקואליציה שמקדמת את חוק ההשתמטות".לא הייתי משוויץ במקומך, כי מן הסתם הצבעת לקואליציה שמקדמת את חוק ההשתמטות.
1. לא השווצתי בכלום.לא הייתי משוויץ במקומך, כי מן הסתם הצבעת לקואליציה שמקדמת את חוק ההשתמטות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.