עובדות על האחים לנשק. מוקדש לשונאי המדינה.

1ספי11

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
מאומה לא יעלים את מה שעשו לפני האירוע, גם לא אם חילקו זהב לאחריו.

Harrington

Well-known member
מנהל
התבלבלת. הממשלה עשתה .
לא רלוונטי לדיון (שאתה בעצמך פתחת).
הם עשו את חובתם לשמירת המדינה.
לא, הם פגעו במדינה בכל יכולתם ומאודם ועשו זאת בכוונת מכוון יזומה. כאמור, מאומה ממה שעשו לאחר המגה-פיגוע לא יעלים זאת ולא יערפל זאת. בוודאי לא הנסיונות לגרום לכך (אם כבר, הודאה והתנצלות).

1ספי11

Well-known member
לא רלוונטי לדיון (שאתה בעצמך פתחת).
כי אתה החלטת.
לא, הם פגעו במדינה בכל יכולתם ומאודם ועשו זאת בכוונת מכוון יזומה. כאמור, מאומה ממה שעשו לאחר המגה-פיגוע לא יעלים זאת ולא יערפל זאת. בוודאי לא הנסיונות לגרום לכך (אם כבר, הודאה והתנצלות).
הם (לא רק הם) הצילו את המדינה משנוי המשטר ופגיעה בדמוקרטיה.
לא הם אחראים להתקפה של החמאס אלא נתניהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי אתה החלטת.
כי הדיון שפתחת לא על זה. זכותך כמובן להכניס whataboutism בכל מקום שאין לך משהו ענייני להתייחס, אבל זה לא יהפוך ליותר רלוונטי בגלל זה.
הם (לא רק הם) הצילו את המדינה משנוי המשטר ופגיעה בדמוקרטיה.
לא הם אחראים להתקפה של החמאס אלא נתניהו.
נו טוף. בקיצור, פתחת שרשור בנושא א' אבל אינך מסוגל שלא לדחוף את ב' לכל משפט, פיסקה ותגובה.

מצחיק שאפילו את הדיונים של עצמך אתה הורס. כך או אחרת, אין הרבה מה להוסיף על מה שכבר נאמר למעלה.

מיצינו.

1ספי11

Well-known member
כי הדיון שפתחת לא על זה. זכותך כמובן להכניס whataboutism בכל מקום שאין לך משהו ענייני להתייחס, אבל זה לא יהפוך ליותר רלוונטי בגלל זה.

נו טוף. בקיצור, פתחת שרשור בנושא א' אבל אינך מסוגל שלא לדחוף את ב' לכל משפט, פיסקה ותגובה.

מצחיק שאפילו את הדיונים של עצמך אתה הורס. כך או אחרת, אין הרבה מה להוסיף על מה שכבר נאמר למעלה.

מיצינו.
עובדות הן האויב הגדול של הביביסטים.
האשמת האחים לנשק זאת נבזות ממדרגה ראשונה כשמי שאחרי לביטחון המדינה הוא ראש הממשלה שהבטיח שמעולם מצבנו לא היה טוב יותר.
הביביסטים פיתחו עיוורון מובנה בכל מה שנוגע לאחריות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אהה... שיטת ההשלכה המוכרת על הבוקר :cool:. ולחשוב שאתה באמת מאמין שהיא עובדת..
האשמת האחים לנשק זאת נבזות ממדרגה ראשונה כשמי שאחרי לביטחון המדינה הוא ראש הממשלה שהבטיח שמעולם מצבנו לא היה טוב יותר.
כשתחשוק נפשך להתייחס למשהו שכתבתי במקום למניפסטים חסרי הרלוונטיות של עצמך, תעדכן.

ביי עד אז.

1ספי11

Well-known member
אהה... שיטת ההשלכה המוכרת על הבוקר :cool:. ולחשוב שאתה באמת מאמין שהיא עובדת..

כשתחשוק נפשך להתייחס למשהו שכתבתי במקום למניפסטים חסרי הרלוונטיות של עצמך, תעדכן.

ביי עד אז.
אכן, ענייני.
בעולם שאני חי בו, יש ראש ממשלה שהוא אחראי על מה שקורה.
המחדל הוא שלו והאשמת האחים לנשק היא שקר.

evglev1

Well-known member
מנהל
להגיד ששינוי דרך לבחירת שופטי עליון זה הפיכת דמוקרטיה לדיקטטורה זאת בורות חסרת גבולות בענייני דמוקרטיה.

1ספי11

Well-known member

מיצינו.
זכותך למצות ככל יכולתך אבל ברור שיש אחראי אחד למחדל והוא ראש הממשלה.
יש כתם עיוור בנושאי האידאולוגיה הביביסטית.

Harrington

Well-known member
מנהל
זכותך למצות ככל יכולתך אבל ברור שיש אחראי אחד למחדל והוא ראש הממשלה.
יש כתם עיוור בנושאי האידאולוגיה הביביסטית.
נהדר. אז ביבי פויה, סיכמנו. כעת, ככל שתחשוק נפשך בכל זאת להתייחס לנושא ולדברים עליהם אתה מתיימר להגיב, תעדכן.

1ספי11

Well-known member
נהדר. אז ביבי פויה, סיכמנו. כעת, ככל שתחשוק נפשך בכל זאת להתייחס לנושא ולדברים עליהם אתה מתיימר להגיב, תעדכן.
אני מחכה שתסביר לי ולכולם, איך האחים לנשק אחראים למחדל של נתניהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשאטען זאת אשמח גם להסביר זאת. מאחר ובשום מקום לא טענתי אפילו משהו קרוב לזה וכל המשפט הזה נולד לחלוטין במוחך הקודח בלבד, אשאיר לאותו איבר להשיב לעצמו על שאלותיו המומצאות.

בהצלחה.

1ספי11

Well-known member
כשאטען זאת אשמח גם להסביר זאת. מאחר ובשום מקום לא טענתי אפילו משהו קרוב לזה וכל המשפט הזה נולד לחלוטין במוחך הקודח בלבד, אשאיר לאותו איבר להשיב לעצמו על שאלותיו המומצאות.

בהצלחה.

בהצלחה.
הם פגעו במדינה בכל יכולתם ומאודם ועשו זאת בכוונת מכוון יזומה. כאמור, מאומה ממה שעשו לאחר המגה-פיגוע לא יעלים זאת ולא יערפל זאת. בוודאי לא הנסיונות לגרום לכך .
זאת הטענה שלך. ביקשתי שתסביר איך בדיוק הם פגעו במדינה ובאיזה מגע פיגוע אתה מאשים אותם.

Harrington

Well-known member
מנהל
הם פגעו במדינה בכל יכולתם ומאודם ועשו זאת בכוונת מכוון יזומה. כאמור, מאומה ממה שעשו לאחר המגה-פיגוע לא יעלים זאת ולא יערפל זאת. בוודאי לא הנסיונות לגרום לכך .
זאת הטענה שלך. ביקשתי שתסביר איך בדיוק הם פגעו במדינה ובאיזה מגע פיגוע אתה מאשים אותם.
לא, זה ממש לא מה שביקשת :). ביקשת שאסביר איזשהו קשר שדמיינת והמצאת מתוך דברי, בין הציטוט המאוד מדויק הזה, לראש הממשלה או מחדליו כהגדרתך, קשר שבשום מקום לא תיארתי ולא כתבתי עליו וממילא אני לא רואה צורך להסביר אותו, משנולד כל כולו בין אוזניך.

יבוא יום (אולי) ותבין. אני לוקח אחריות על מה שאני כותב, לא על מה שאתה ממציא.

1ספי11

Well-known member
לא, זה ממש לא מה שביקשת :). ביקשת שאסביר איזשהו קשר שדמיינת והמצאת מתוך דברי, בין הציטוט המאוד מדויק הזה, לראש הממשלה או מחדליו כהגדרתך, קשר שבשום מקום לא תיארתי ולא כתבתי עליו וממילא אני לא רואה צורך להסביר אותו, משנולד כל כולו בין אוזניך.

יבוא יום (אולי) ותבין. אני לוקח אחריות על מה שאני כותב, לא על מה שאתה ממציא.
אני לא אחראי להבנה שלך אז ביקשתי הסבר על טענתך שהם פגעו במדינה ככל יכולתם.
אשמח אם לא תתחמק כהרגלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא אחראי להבנה שלך אז ביקשתי הסבר על טענתך שהם פגעו במדינה ככל יכולתם.
אשמח אם לא תתחמק כהרגלך.
הדברים שלך פשוטים יקירי, בדיוק כמו שלי. רוצה להתכחש למה שבעצמך כתבת דקות קודם לכן? לך על זה בכיף. לצערך, המרשתת לא שוכחת :).

שורה תחתונה כאמור, בשביל להתדיין איתי או לדרוש ממני הסברים/תשובות על דברי, תצטרך, אפס, להתייחס לדברי. מתעקש להמציא לך המצאות משלך ולדחוף אותן כאילו אני אמרתי אותן? לך על זה בכיף, כל אחד והמאוויים שלו, אבל אני לא אקח על כך אחריות, צר לי לאכזבך. גם לא אם תנפיק עוד 88 תגובות בהן תנסה, כהרגלך בקודש, לנסות לשכתב את סדר האירועים.

הרבה בריאות והצלחה וכאמור, ככל שתחשוק נפשך בדיון ענייני מתישהו, הדרך הובהרה לך ופתוחה בפניך.

1ספי11

Well-known member
הדברים שלך פשוטים יקירי, בדיוק כמו שלי. רוצה להתכחש למה שבעצמך כתבת דקות קודם לכן? לך על זה בכיף. לצערך, המרשתת לא שוכחת :).

שורה תחתונה כאמור, בשביל להתדיין איתי או לדרוש ממני הסברים/תשובות על דברי, תצטרך, אפס, להתייחס לדברי. מתעקש להמציא לך המצאות משלך ולדחוף אותן כאילו אני אמרתי אותן? לך על זה בכיף, כל אחד והמאוויים שלו, אבל אני לא אקח על כך אחריות, צר לי לאכזבך. גם לא אם תנפיק עוד 88 תגובות בהן תנסה, כהרגלך בקודש, לנסות לשכתב את סדר האירועים.

הרבה בריאות והצלחה וכאמור, ככל שתחשוק נפשך בדיון ענייני מתישהו, הדרך הובהרה לך ופתוחה בפניך.
מתחמק כרגיל.
אתה טוען שהם פגעו במדינה ואני שואל כיצד.
יש לך תשובה?

evglev1

Well-known member
מנהל
מארבו כבר הסביר שבגלל הטייסים ש"לא התייצבו לשירות מילואים שהוא התנדבות ולא חובה" לא היו טייסים כשירים כדי לסכל את המשך הטבח בשבעה באוקטובר. חיל האוויר כשל וגרם לחמאס להצליח כל כך יפה, ולפני כן חייל האוויר התחיל עם הסרבנות, האם צריך קשר יותר עמוק מזה?

למעלה