עובדות מסולפות

GIDIB53

New member
ניצול הבמה

אלו דברים שכבר שלחתי, ואתה לשמחתי פרסמת, אף ללא בקשתי, ולכן אין צורך לפרסמם פה שנית. אני פשוט אשלח לה ישירות בנוסף לפרסום פה. את הפרסום הבא שלי, אפיץ לרשימה שלי בנוסף לפורום. שוב תודה וחג שמח גידי

Master Stav

New member
אני מרסמתי מתוך שקיפות

ומתוך זכות הציבור לדעת ..... חג שמח גידי ...

אומר לך במקומו של בלייכר מדוע חצה את הקווים

מקום 5 ברשימה של ראש המועצה לכל הדעות אינו ריאלי , ואת זה יודע טוב מאוד בלייכר, אך לשיתתו רשימת המכולת עדיין סובלת מהבטחות כך שסוף סוף ההבטחה מחגיגות היובל לצורן תוכל להתממש בסופו של דבר, והמבין יבין (מנהלת המתנ"ס בצורן שמרי חזק על כסאך)

motisisr

New member
מנהלת המתנ"ס בצורן כבר הודיעה כי

תעזוב אחרי הבחירות וכן גם אני שמעתי על ההבטחה של גולברי לגב' בלייכר הבעיה שהוא הבטיח את הג'וב הזה ודומים לו לעוד 3-4 אנשים שונים מה הבעיה להבטיח בידיעה שהסיכוי שלך להיבחר לראש המועצה נמוך מאוד (גולברי מודע למצבו..) ואם חו"ח יבחר הרי אף אחד לא מצפה ממנו למלא הבטחות

GIDIB53

New member
תגובה לאחד שיודע משהו

אתה יודע גם להתנצל או רק ללכלך? דבריך אינם ראויים לתגובה, ולו בשל העובדה שאתה כפחדן מסתתר מאחורי כינוי ולא מזדהה במפורש, ואני מגיב רק מכיון שאתה מערב שלא לצורך את אשתי תמי בלייכר אתה כל כך יודע עד שאינך מבין שמעצם היותי ברשימה של גולברי, אשתי לא תוכל להגיש מועמדות לשום תפקיד שקשור למועצה, (חבל, היא היתה יכולה להיות מנהלת מצוינת של אגף החינוך או של המתנס), אבל בורות והטלת רפש הולכות אצלך ביחד עם טיפשות. איני יודע מי אתה (יש לי חשדות מי זה), איני מכירך וטוב שכך, אבל אתה מקנא במי שמצליח. תמי היא מאבני היסוד של הפעילות התרבותית והקהילתית בצורן. להזכירך, תמי הקימה את תנועת הנוער בצורן וריכזה אותה בהתנדבות בשנתיים הראשונות, הנחתה את המדריכים, ונידבה את ביתנו לישיבות המדריכים ולמחסן של התנועה. אתה עשית את זה? תמי הקימה את מערך החוגים (שבועיים אחרי איכלוס צורן נהנו 300 ילדים מחוגים שתמי ריכזה, עוד כשהמתנס היה בדירה בדרך לב השרון) וריכזה אותו בהתנדבות שנתיים, ועוד מספר חודשים בשכר סימלי שלא כיסה גם את הטלפונים שעשתה מהבית. גם את זה אתה עשית? תמי הפיקה בהתנדבות את אירוע העשור (ההתנדבות שלה עלתה לנו הרבה מאד כסף), אירוע שלכל הדעות היה מוצלח (אני משוכנע שגם אתה חושב ככה, אבל לא תודה בזה....) תמי הציעה עצמה להפיק בהתנדבות את אירועי יום הזכרון ויום העצמאות ה 60 בצורן, אך אנשים קטנים שלא מפרגנים למתנדבים אמיתיים שמו לה רגליים, והיא פרשה לפני שעוד התחילה. יקח לך כנראה הרבה זמן לעשות למען הקהילה בצורן חצי ממה שתמי בלייכר עשתה עד כה, אבל לדבר אין לך כלל בעיה, מה שכן יש לך דמיון פרוע - כל כך הרבה תפקידים גולברי חילק כבר (רק לפי מה שכותבים בפורום) (סגן בשכר, מנכ"ל, מנהל אגף חינוך ומנהלת מתנס) עכשיו ה"מנהלת המיועדת" תצטרך לריב עם תמי בלייכר, (אולי תהיה רוטציה), הרי אתה יודע משהו, ואתה לא חושב שתמי תסכים להתפשר ולקחת רק את השלוחה בצורן, היא תרצה לפחות את המתנס כולו.... קשה לך להפנים שעדיין לא פסה התנדבות אמיתית מהעולם ומצורן בפרט. יש אנשים שמתנדבים כל השנה, ויש כאלו שקופצים וצועקים רק לקראת הבחירות. וחוץ מזה, לשיתתו כותבים לשיטתו - תבוא אל תמי, היא תלמד אותך בהתנדבות לכתוב עברית, יש לה תואר שני בחינוך, הוראת שפות. נתת לי רעיון - גולברי יקים בשבילה מכללה לשפות ויתן לה לנהל אותה. אם אתה יודע משהו, מדוע אינך יודע שלא חציתי את הקווים? מעולם לא הייתי במחנהו של יוסי מלכה? גם לפני חמש תמכתי בגולברי, אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך. רק טיפש לא מבין שמינוי כמו שאתה מדמיין, יזמין מיד התנגדות משפטית, ועלול להחשיד את גולברי בשוחד. אני גם יודע מה אתה רוצה להגיב: גידי יתפטר מהרשימה ותמי תקבל את התפקיד, אם כך למה לי להיות ברשימה? אני יכול לתמוך בלי להיות ברשימה. יש לך מזל שטיפשות לא כואבת – איש קטן . גידי בלייכר 050-9750457 מקום חמישי ברשימת "גל" של גולברי

Master Stav

New member
גידי ותמי

בואו והבינו משהו ....כל היוצא אל מערכת בחירות מעמיד את עצמו בקו האש הראשון חלק מהמטחים של היורים הינם מטחים שאין תוכם כברם אני מיעץ לך גידי לגדל עור של פיל במהירות מאחר וזו הפוליטיקה פועלה של תמי מבורך ויקר לכולנו כאמור אני תמה על בחירתך בגולברי אבל בטוח שלא זו הסיבה .

אליה ל

New member
בנוסף לתמי ישנם כישורים מעולים

היא עוסקת בהוראה שנים ארוכות, יוצרת נפלאה - ובכלל לא יהיה כל כך גרוע אם היא תהייה מנהלת מתנ"ס. ממש טיפשות ובערות לחשוב על כך ולא פחות מטומטם הוא לחשוב שגידי יצטרף למישהו בגלל שמציעים לתמי איזה שהוא ג'וב! ט י מ ט ו ם

yonib1231

New member
תיקון קל

גידי שלום, אינני מכיר אותך או את אשתך ואני בנושא זה מקשיב לאנשי הפורום שטוענים שהם מכירים אתכם. ברצוני להעמיד אותך על טעות קטנה שיכולה בסופו של יום אולי להיות לעזר לתושבי היישוב כולו. בני משפחה אחת יכולים לשאת שתי משרות במועצה, כאשר אחת מהן היא חברות במועצה והשניה היא (לצורך הדיון) ניהול המתנ"ס. הדבר אמנם צריך לעבור אישור של מליאת המועצה, אולם אני מניח שמליאת המועצה תיראה את טובת היישוב. יוני.

GIDIB53

New member
הערה ליוני

יוני, אכן אינך מכיר אותי אם היית מכיר היית יודע שמבחינה ערכית ומוסרית לא אתן לאף אחד מבני משפחתי לקבל שכר מהמועצה המקומית במידה ואהיה חבר מועצה. לעומת זאת - להתנדב הם ימשיכו כמו שעשו פה מאז בואנו לישוב. מה לעשות - ככה חונכתי וככה חינכתי

Master Stav

New member
מהכרותי עם תמי וגידי

אני תמה מאד על הבחירה בגולברי אבל ברור לי שזה אל העניין של המתנ"ס .

Master Stav

New member
מהכרותי עם תמי וגידי

אני תמה מאד על הבחירה בגולברי אבל ברור לי שזה אל העניין של המתנ"ס .

Master Stav

New member
ארז טל ...כמו הקומיקאי ?

תעשה לי טובה בגידה ? בגידה ? יעני אתה אשקרה מאמין למה שאתה כותב ? בגידה יש פה ממש את הטובים הרעים וחסמבה חסמבה חסמבה .... אתה קורא יותר מידי ספרים של אניד בליון .... אגב איפה היית ב5 השנים האחרונות : ישיבת מועצה היית ? משהו ציבורי ? רק שנדע ..... ועכשיו לענינינו 1. מיקי לא בגד ביוסי אלא עשה החלטה אישית ציבורית כמי שהוביל את המאבק באנטנות הייתה ו הכרות עם יוסי ומתוך כך היחכולת להסיק מסקנות על המשפט " אם אתן אפילו שקל אחד בקדימה לא יצביעו עבורי " ולגבי יוסי שעזר וקידם את מיקי ברמה האישית ...אתה בטוח שזה נכון ? ואם כן אתה בטוח שפטרונך רוצה שמעשי ם שנעשים בסתר יעלו לעיון הציבור ? אתה יודע זה חרב פיפיות .....
2. בגידה בגולברי ? למיקי לקח שנתיים של נסיונות לעבוד עם גולברי לרווחת היישוב בכדי להודות שטעה ולעשות ולהצליח לדאוג כמה שניתן אגב בעזרתם הפעילה של צ'וך ויוסי מלכה למינהל תקין אגב 2 אותם צ'וך ויוסי מלכה שהיום .....תומכים בגולברי ....
3. הצעה ידידותית לסוף אתה מדבר על נאמנות ? מיקי נאמן עד חלכדי פגיעה עצמית ליישוב ולתושבים שלו הנאמנות היא נגד בזבוז כספי ציבור הנאמנות היא דרישה למינהל תקין הנאמנות היא בדיקה חוזרת ונישנצ של החוק והעושים בו שימוש אתה רוצה נאמנות ללא עוררין ? כזו שמשהותה באש ובמים שילכו החוקים לעזאזל ? קנה לך כלב על בטריות .... אני בוחר באדם שיש בו תכונות כמו יושר, יושרה ( אתה מבין את ההבדל בינן ? ) ומנהיגות אמיתית שלא נדבר על אחריות ציבורית, יכולת הוזזת דברים ולא רק על הנייר ....בין עם בקו"ח ובין עם בהבטחות אני בוחר במיקי אקרמן ...

רחל 65

New member
וואו נסחפת רחוק!!!

אני מקווה שהמועמד שאתה מציע לנו לא יצביע עבור הצעות מוכנות חלקית, שאף אחד לא יודע למה תקעו עליהם תו מחיר, ועל מה ולמה צריך לשלם מכספך ומכספי המיסים שלי גם. בגידה ביוסי, תראה, זה כמו שתגיד שעכשיו אנחנו בוגדים בגולברי, כשהוא יפסיד ומישהו אחר ינצח. יוסי לא נבגד, יוסי הפסיד. בבחירות דמוקרטיות, ומי שלא יודע להפסיד, כדאי שיתכבד ויעזוב את הפוליטיקה. כמו שהפסיד פעם אחת יפסיד שוב. לא הוא, הרשימה שהוא שם כמסיכה על פניו. איש ריב ומדון? תבחר בסמדר סאלם. היא מובילה בריב ומדון. כולם דיברו על לאחד רשימות - מיקי ביצע כולם מתגאים בחלקם העלוב בסגירת האנטנות - מיקי ומטה המאבק - ביצעו. כולם רוצים בטחון - מיקי יזם. כולם מדברים על הבטחון - מיקי מתנדב למשמר האזרחי. כולם מדברים על חינוך - מרחוק. מיקי משוטט במסדרונות בית הספר, נלחם, דופק על שולחנות ומשיג תקציבים לכל מה שנראה לא סביר בעליל. הערכה, זה כבר משהו אחר. במקום להגיד לו תודה, אתה משמיץ וממש חורג מגבולות הטעם הטוב. חבל. אבל מי שמכיר אותך יודע שאין אפשרות לצפות ליותר מדי. רחל.

EREZ TAL1

New member
שם מלא

מי את רחל שמכירה אותי ויודעת למה לצפות ? הייתי שמח לדעת.

Master Stav

New member
אותה התרופה ....

אתה דורש מאנישם להיזדהות .... מה איתך ....אתה מוכן לשים את ראשך על השולחן ולהראות רצינות ? אני דורש שתציג הוכחות להאשמות שהאשמת אותי ואת מיקי אקרמן בנוגע לאותו עלון לחילופין אתה יכול להתנצל .... רק אחר כך יש לך זכותלדרוש משהו ממישהו ....ארז .... אם ארזים נפלה שלהבת ....כמה צחקו אזובי הקיר

kirschi

New member
עובדות מסולפות, או רושם מוטעה?

מר ארז טל, בכותרת לפוסט שלך כתבת "עובדות מסולפות", ובשורה הראשונה לתוכן כתבת "מתקבל הרושם הבא". מה לרושם ולעובדות? נסה את הנוסח הבא: ע"פ עיון בפרוטוקולים של המועצה מהחודשים האחרונים צצה ועולה העובדה, כי באופן חוזר ונשנה, מעלה מר יצחק גולברי נושאים לסדר היום, ומבקש מהמועצה לאשרם מבלי שנמסרו למועצה הנתונים המספקים לכך. מר מיקי אקרמן, שהגיש בעבר הקרוב והרחוק הצעות מפורטות לאישור המועצה, שב ומגן על תושבי היישוב, ומתעקש כי המועצה תימנע מלאשר הצעות אשר לא ניתן, בהינתן המידע שסופק, לאשרן ללא בדיקה מעמיקה. למען ההגינות כלפי שני השמות המוזכרים מעלה, הצעות שהועלו על ידי מר גולברי, ואשר תרמו לקידום היישוב, ואשר נתקבלו עם מידע מספק לצורך אישורן, אושרו, לעתים פה אחד, ולעתים ברוב קולות, כולל קולו של מר אקרמן. קורא אשר לא מכיר את הנפשות הפועלות, עשוי לקבל את הרושם כי מר גולברי מגיע לישיבות מועצה עם סדר-יום נסתר, וכי מר אקרמן בקיא דיו ברזי התנהלות מועצות מקומיות בכדי לגלות עובדה זו, גם אם המניעים הנסתרים אינם מדוברים בישיבות המועצה. כעת, לאחר שקראת את ניתוח הפרוטוקולים הנ"ל, הכולל ניתוח עובדתי ובסופו רושם (ולא הפוך, כפי שאתה הצגת זאת) אמור לי: מי איש ריב ומדון? מי בוגד בתושבים אותם הוא מיצג? למי יש דפוס חוזר של להביא הצעה לסדר היום, פעמים מספר הצעות ש"נשמטו בשוגג" מסדר היום המקורי, ולדרוש לאשרה ללא דיון וללא פרטים? אתה אומר עובדות מסולפות, ואני טוען, מר ארז טל קיבל תיאור שגוי במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב, מר ארז טל מטעה את הציבור במכוון. דרך אגב, האם היית בין הנוכחים בישיבת המועצה המתוכננת האחרונה לקדנציה זו? באם כן, האם נשארת עד סופה? האם ראית כיצד מר גולברי דורש לאשר תוספת של ארבע מאות אלף שקלים חדשים לתכנית שכבר אושרה לפני כן, ומסרב לתת פירוט של סיבת החריגה? אני הייתי, וראיתי במו עיני כיצד גולברי יוצא מכליו, משליך ניירות על השולחן, מגדף, ומתעקש לא לנדב מידע על החריגה התקציבית הזו. כל זאת בניגוד מקומם להתעקשותו מר גולברי להרחיב בדיון על צמצום התקציב לתמיכות בארגונים (נוער ורווחה). כמו כן, בישיבה זו העלה מר גולברי שני נושאים שכלל לא היו בסדר היום המקורי! ושגרמו לאדם אחד (שאני מניח שהוזמן על ידו) לצאת בחמת זעם מהחדר. זה כמו הילד שלוקח את הכדור וצועק מי שלא מסכים לחוקים שלי לא משחק!

למעלה