עובדות מסולפות

EREZ TAL1

New member
עובדות מסולפות

ע"פ עיון בפרוטוקולים של המועצה מהחודשים האחרונים מתקבל הרושם הבא: ברוב ההחלטות המהותיות לפיתוח הישוב (בעיקר צורן) משתקף דפוס חוזר של מיקי אקרמן שבו הוא "תוקע "את התהליכים באופן כזה שמחזיר את ההשקעות או את היוזמות חזרה לוועדות השונות (מי שמבין קצת את אופי הפעילות של המערכת המוניציפלית יודע שלהחזיר בקשה לתקציב חזרה לועדה משמעו לבטל או לדחות משמעותית את אישור התקציב). ולפי דעתי אין חדש , דפוס התנהגות חוזר ונשנה של מיקי אקרמן בכל הזדמנות שישנה איזה שהיא יוזמה שהיא לא שלו הוא מתנגד או מכשיל. זה כמו הילד שלוקח את הכדור בשיאו של משחק רק כדי שהילדים האחרים גם לא ישחקו. בכל ההתנהלות של מיקי מול השותפים שלו ישנו דפוס חוזר , פעם זה היה בגידה ביוסי מלכה (שעזר וקידם את מיקי ברמה האישית כמו שאף אחד לא יודע) ומאוחר יותר בגולברי שיום אחרי הבחירות שוב בגד בו . האם זה האדם שאנו רוצים שינהיג את הישוב , איש ריב ומדון , אדם שלא יודע לעבוד בצוות , אדם שנאמנות בסיסית אינה דרכו ? מגיע לנו קצת יותר מזה חג שמח טל ארז

המסלפים בע"מ

לפי דבריך "מתקבל הרושם" נכון זה אולי הרושם, אך אם היית יותר יסודי ואמיתי הייית נכנס למהות. קרא את הפרוטוקלים שצורפו באתר ותנסה להתמודד עם העובדות (למרות שזה קשה לכם). דפוס פעולה חוזר ונשנה זו תכונה שלילית, אולי זה מראה על עיקביות... אני יודעת שזו הבעיה של "יחד בתנופה" מה הסיסמא של יחד בתנופה "רק לא מיקי" תוך סילוף האמת, סיסמא שבאמת מזכירה סיסמאות שליליות מכיכרות אחרים במדינה. לשלול ולא להציג מה שבעד. מה האג'נדה שלכם? אם יש כזו בכלל... בגידה ביוסי מלכה - או יותר נכון גדולה של גולברי שידע להעריך את הכח האלקטורלי של מיקי והציב אותו שני ברשימתו לעומת יוסי אשר הגריל את צ'וח למספר 2 מאיפה הוא הגיע בכלל? מה הוא עשה או עושה למען הישוב או הצ'חונה? והתוצאה הסופית ידועה מיקי הוא כח אלקטורלי ביושרו האישי והציבורי. בגידה - האם גם גיל ברקאי פוחד לחצות קווים ולעבור למפלגה של גולברי בגלל החרם? מה זו מדורת השבט של צ'וח? גיל בלאו הכי לא במקום ראלי. טוב דיי להיום אחת שחצתה את הקווים.

EREZ TAL1

New member
ללא שם

אחת שיודעת 10 דבריך אינם רלוונטיים מכיוון שאינם כתובים בשמך . נסי להתעלות ולהזדהות טל ארז

Master Stav

New member
ואיפה ההוחכות שלך ?

האשמת את מיקי ואותי בהפצה של עלון שיטנה .... חזור בך או הבא הוכחות ! ועל זה נאמר הפוסל במומו הוא פוסל !!!

אילו עובדות כאן הן מסולפות?

אתה לא מתייחס פה לשום עובדה שאינה נכונה מלבד ניתוח האופי השגוי שלך למיקי. הפרוטוקולים של הישיבות כתובים הרבה פעמים בצורה "יבשה" כך בד"כ כשמיקי (ואחרים) מתנגדים פשוט כתוב שהם התנגדו מבלי לציין את הנימוקים שמן הסתם הושמעו בישיבה אך לא עלו על הכתב (האם זה נעשה במכוןן? יש לי הרגשה שכן). אני לא מצוי בכל הפרטים אבל ברור לי שכשהצעה אינה ראויה (ולא רק בפרט משני) אלא באופן עקרוני, לא רק שאפשר אלא חובה להתנגד ולהציע משהו משופר (ראה לדוגמה את מקרה השטח של מועדון הנוער שצויין כאן היום), למעשה ההתנגדות בישיבה היא רק שלב סופי כשכלו כל הקיצים ולאחר שראש המועצה מתעלם מהדברים עוד בשלבי התכנון. כשמתנגדים להצעה אקרמן, זוארץ, מלכה ובנימין גם יחד עולה שאלה כבדה, האם כל האנשים האלה באמת רוצים את רעת צורן או שמא יש דברים בגו? מבחנה של כל התנגדות, אם היא לעומתית או ענינית נמצא בפרטים. תחשוב על זה: האם בקדנציה הבאה כשמיקי ראש המועצה (אינשאללה) יציע הצעות האם גולברי, כחבר מועצה לא עשוי להתנגד להן? האם התנהגותו תהיה אז לעומתית או ענינית? שוב - תחשוב על זה. אייל

שירי147

New member
מיקי-יחד בתנופה

וככה אתם רוצים שהם ישבו ביחד במועצה -אתם סוללים לגולברי את הנצחון ועל מנת שזה לא יקרה רק מנדי יכול וגם להביא לשלום בית בצורן!!1

Master Stav

New member
אחרי ה12 ...כתב מישהו

הם ימצאו את הדרך לשבת יחד אני מאמין שתהייה קואליצה רחבה .... קראי לי אופטימי, בדרך כלל צדקתי בהנחות הייסוד שלי בתחום הזה

yonib1231

New member
מנדי?..... מי זה מנדי?

א....א...ה - זה שנולד ומיד איתרו אותו כאחד ממנהיגי דור העתיד של מדינת ישראל. מזל שהוא "אותר" על ידי מכון מנדל למנהיגות ולא על ידי המכון האמריקאי למנהיגות, אחרת בלומברגבניו-יורק היה מתחיל לרעוד. תפקחו את העיניים - אי אפשר להיות מנהיג אם אתה לא משתפשף קודם במשימות שאליהם אתה מייעד את עצמך. מנדי מעולם לא עסק בתחום המוניציפלי ולא משנה כמה רצונו עז להצליח ואילו עוזרים הוא ישים סביבו, תמיד יהיו אנשים, ארגונים ובעלי עניין ואינטרס שיסובבו אותו עד שילמד את החומר. למען הגינותך ולטובתינו התושבים - מר מנדי רבינוביץ - השתפשף קודם במועצה ותרום לקהילה ממנה אתה מבקש את המנדט ותוכיח שאתה ראוי לאמון הציבור. אני בטוח שאם תוכיח את עצמך כחבר במועצה כל הטוענים כנגדך (וביניהם אני) על חוסר נסיונך המוניציפלי יעלמו. עד אז - אל תנפח לנו את השכל על איתור מגיל צעיר, יועצים מיוחדים וכד'.

שירי147

New member
ניסיון

שימו לב יוני ורחל קודם יוני אל תזלזל זה לא יפה -שים לב מה המשופשפים הביאו את המועצה לשיתוק מוחלט ותקרא כמו שאני קוראת את הפורם ואת אהבתם הגדולה אחד לשני וזה רק מתגבר ! יוסי מלכה צו'ח מיקי אקרמן אורית זוארץ איזה ניסיון ארוך טווח מוניצפלי היה להם ? לגבי המלחמות רחל קיראי היטב ואם זה עושה לך טוב שכך אנו נראים אשרייך! שירי

yonib1231

New member
ניסיון מוניציפלי

קצת כבוד לאנשים השונים. גם ליוסי מלכה, גם לצ'וח, גם למיקי אקרמן וגם לאורית זוארץ היה נסיון מוניציפלי לפני הקדנציה הנוכחית, אולם ככל הנראה קל לך לפסול אנשים בגלל שהמועמד שאת תומכת בו אין לו את הניסיון המוניציפלי.

רחל 65

New member
מי מינה אותך למשכינת שלום?

שירי, אל תנסי להטות עוד יותר את כף המאזניים שמישהו ידה בה אבן. שימי לב, לא מיקי הוא המתכסח. חבל שאת לא קוראת עד הסוף. רחל

EREZ TAL1

New member
עובדות בלבד בבקשה

עיינו בבקשה בפרוטוקולים ותגלו שבאופן סיסטמטי מיקי אקרמן מכשיל כל יוזמה של מי מחבריי המועצה שאינם "איתו " בזמן הנתון. כל החלטה שקידמו יוסי , צוך , אילן דגני , ישי , או גולברי נפסל אצל מיקי כדרך קבע, הילד עם הכדור אתם זוכרים זה שלוקח ולא נותן ... כך הוא מתנהל וכולנו ניסבול עד שלא יגיע לסיפוקו . זה האדם וזאת דרכו , יושרה ? יושר ? לא בבית סיפרו . וכן ברמה האישית קבל מיקי סיוע מכל חבריו ה"ישנים " ובגד בהם ברמה האישית האנושית , אדם כזה אינו יכול להוביל תהליכים כי מהר מאוד לא יהיה לו עם מי לעבוד , אי אפשר להתנהל לבד בעולם הפוליטי. לומר שהאג'נדה של יחד בתנופה היא רק לא מיקי , אז ככה : בהחלטה פלורליסטית לחלוטין סוכם בין כל נאמני יחד בתנופה שהסיעה רצה למועצה ולא לראשות ועל כן יש לכל אחד את החרות לבחור לראשות את מי שיחפוץ. בתוכנו ישנם מצביעים למנדי לאבי קולמן לגולברי ולצערי גם למיקי אקרמן , אני לדוגמה הצביע לאבי קולמן , כך שלטעון שרק לא מיקי היא סיסמתינו זה שטות שמשרתת את הטוען בלבד , זאת ועוד החברים ביחד בתנופה הפעילים הם אנשים חושבים שאי אפשר לקבוע להם ככלל דבר כזה , צריך טיעונים קצת יותר מורכבים מאשר רק לא.... עובדות לגביי האיחוד בהמשך.... טל ארז

Master Stav

New member
בהחלט רק עובדות

אם להתנגד לכל יוזמה שאינה מגובה בתוכנית מסודרת פירושו בעיתיות מבחינתך אשמח אם הבעיתיות הזו תימשך כול הזמן !!! לגבי הבגידה ...כבר כתבתי ..אבל אתה ....קטונתי מלחנך אותך .....שהרי תשובה מסודרת כול שכן עובדות לא באמת מעניינות אותך כאשר זה בא לרעתך .... לדוגמא שאני הפצתי את אותו כרוז שיטנה לא היה לך אבל זה לא הפריע לך להאשים אותי הלא כן ארז ?

yonib1231

New member
קצת קשה לי

אתה יכול להפנות אותי לתאריכי הפרוטוקולים בהם אתה טוען שמיקי לקח את הכדור. מר ארז טל - אם בעובדות עסקינן, הרי שבעובדות עליך לדבר: תאריכים, נושאים, תב"רים. אין עובדות = עבודה בעיניים ולכלוך מיותר. ממתין לעובדות....

GIDIB53

New member
מנדי - עובדות ומספרים, היכן הם?

שירי, האם מנדי עדיין אוסף את הנתונים על הצלחתו בחינוך? קשה לו למצוא מספרים טובים להצגה? מדוע אינו מביא הוכחות ליכולות הניהול שלו? את פרק הקבלות שכחו ללמד במכון מנדל? מסומנים מראש פטורים מהוכחות ? אצל גולברי גדל מספר הזכאים לבגרות, גדל מאד מספר המחשבים לכל תלמיד, וכל זה בלי שסימנו אותו.... בלי הצהרות בומבסטיות בונה גולברי אולם ספורט בקדימה, בית נוער בצורן. כמו תמיד, הבטחות קל מאד להפריח, אבל בשביל לבצע צריך אדם נחוש, עם יכולות מוכחות, ואת זה מצאנו בגולברי בחמש השנים האחרונות, ונמצא גם בבאות.

GIDIB53

New member
אכן עובדות בלבד - היכן אלו של קולמן?

טל, האם יכול קולמן להציג נתונים על הצלחתו כמנהל? חברה כמו שהוא ניהל מציגה מין הסתם הוכחות על גידול במכירות, בלקוחות, בעובדים, במחזור. האם ניתן להציג לציבור הבוחרים נתונים כאלו על החברות שקולמן ניהל (אלו ח.צ., כך שהנתונים ממילא חייבים בפירסום) ראשות מועצה היא תפקיד חשוב מידי מכדי להפקידה בידי טירון במינהל מוניציפאלי ראשות מועצה איננה סידור עבודה אלא שליחות. אנחנו מחפשים מעשים ולא מעשיות גידי בלייכר מספר 5 ברשימת "גל" של גולברי

אליה ל

New member
גידי אהלן - שאלה שאלתית ../images/Emo140.gif

אומנם אני כבר לא בישוב אבל אני ממש חייבת לשאול אותך - למה אתה תומך בגולברי? השאלה גידי ממש לא באה לקנטר או להציק, אתה מכיר אותי מספיק בכדי לדעת שזו לא הסיבה. אני ממש מנסה להבין אותכם ולא מצליחה למה? מבינה את העניין של תמיכה בגולברי כאדם. הוא באמת איש מקסים, נחמד, נעים הליכות ואני גם מאוד מחבבת אותו אישית. אבל אני לא מבינה מה הקשר בין סמפטיה אישית שלי לאדם מסויים לבין העובדה שאני הולכת לתמוך בו בבחירות ועוד לרוץ איתו ברשימה. אני מנסה להבין מה גולברי עשה למען השכונה שנקראת צורן בישוב המורחב? האם הייתה איזו שהיא עשייה בישוב בתקופה הזו ומבחינתי התשובה היא לא - לא יודעת אולי אני לא ראיתי מה הוא עשה ולאיזה שינויים שהתחוללו בשכונה שנקראת צורן בזמן כהונתו של גולברי כר' מועצה. יש גן משחקים חדש מאחורי המרכז המסחרי שעושה רושם נחמד. הגן הציבורי שמאוחרי הבית שלכם למשל מוזנח, ילדים מעשנים שם נרגילות, שברי בקבוקים וכו'. היה אמור להיות איזה שהוא שביל שהורים עם עגלות יוכלו להוביל את הילדים לשם - אבל אין או נכון לעד לפני כחודשיים לא היה. הסעות לרבין - כמה פעמים שצילצתי לגולברי בבוקר להודיע לו שהילדים מחכים - המון. מתנ"ס ופעילות - ברור שאם היו יותר תקציבים אפשר היה לעשות יותר שערים צהובים - לא מוקמו כך שיש צורך בשומר בכניסה הראשית ושער צפוני סגור בלילות. אופס' שכחתי - הדבר היחיד שראיתי שנעשה הוא ככרות ברחובות - טוב נו כעת תסביר לי גידי למה ומדוע אתה תומך דווקא בגולברי לראשות המועצה - למה? תשובה מהלב אפשר בבקשה. ד"ש חם לזוגתך שתחייה אליה

GIDIB53

New member
תשובה לאליה

אליה, מה נשמע בצפון ? תשלחי לי את המייל שלך אל [email protected] ואשלח לך דברים שפרסמתי כבר לאנשים רבים עם תשובות לשאלה שלך חג שמח גידי

למעלה