עובדות בחיים:]

עובדות בחיים:]

תרשמו 100 עובדות על החיים שלכם. ועם אינלכם מאה תרשמו פחות. אבל אל תרשמו "ישלי עוד 55 כדאי להגיע ל100, וכו' אין אישור אבל יבש פה קצת. תכף אני אשרשר את שלי. ספיר עם זה לא בסדר תמחקי.

שלי.

ניסיתי. לילה טוב אני כזאת לא קשורה חח:] 1.קוראים לי טליP: 2.ישלי עוד שבוע יומולדת 3.גרה בראש העין 4.כיתה ט' 5.בעלת 3 אחים,חוץ ממני 6.רגישה מאוד 7.ישלי חברות מדהימות ביותתר 8.ישלי שם משפחה מוזר וכולם צוחקים אליו. 9.אני אוהבת לרקוד..בעיקר במסיבות 10.מאוהבת חזק מידי,ובתהליכי שיחכון 11.נמצאת בלהקה של שירה+משחק 12.אוהבת לשיר,ולא בטוחה שאני כל כך טובה בזה..חח 13.אני ממש אבל ממש לא מסודרת 14.ישלי דלקת עור מעצבנת,והיא תמידית 15.היו לי הרבה פירסינגים(ורובם עשיתי לעצמי) 16.חוולת מזוייקה 17.מתה לחבר בצורות מטורפות 18 אפעם לא התנשקתי..אחרי הכל 19.חרמנית מאוד..חח 20.שונאת בע"ח מאוד 21.ישלי פלטה..בקרוב גשר. 22.אני אנגליה מצד אחד. 23.עיראקית נראה לי מצד שני 24.אוהבת פיצ'יפקעס ברמה לא נורמלית. 25.צופיפניקית 26.שבועיים בלי מבחניים:]] 27.מכורה לויוה-לרוב 28.אוהבת מקלחות ארוכות. 29.ישלי שמיכה מאז שאני תינוקת,ואנלא יכולה להירדם בלעדייה 30.חולשה לבנים עם עגיל בלשון 31.שונאת תגוף שלי 32.ישלי עיניים ירוקות 33.אני בהוטט!!! ולא ביאס 34.שמה עיפרון בעיניים,בכל הצבעים 35,קמצניית 36.חסכנים בכסף בעיקר 37.לפני שנה עברתי ניתוח 38.אחוית חזרה לארץ אחרי שנתיים בלונדון 39.ישלי שפתיים עבות ואני אוהבת אותם 40.מכורה לשפתונים כמו לבלו..חח 41.שונאת מתמטיקה 42.הייתי בהופעה של פיל קולינס שנה שעברה 43.ביום שישי אני הולכת להופעהה של עבריי לידרר המלךךך 44.היו לי פאקינג כרטיסים לקלי קלארקסון 45.עושה בייביסטרים 46.אני גרועה בספורט 47.שעווה כואב לי מאוד..באמת. 48.אני חופפשת בהוואי ובפינוק 49.אני אוהבת פילינג וכל דבר סבוני מרגיע 50.ישלי בלוג בישרא ושוקס 51.חולה על הדיסק האחרון של כריסטינה 52.ישלי טוליזיה בחדר 53.אני חולת מחשב אבל אינלי בחדר 54.האוזניים שלי רגישות מאוד 55.היום היה לי פרח תקוע באוזן 56.הולכת מתוך שינה 57.מדברת וצועקת מתוך שינה 58.חולת מסטיקים 59 אוהבת קניונים וקניות בכללי 60.מתלהבת מדברים ממש קטנים. 61.פריקית ופאקצה באותו הזמן 62.ישלי אייסיקיו 63.ישלי מסנג'ר 64.אני מדצית..שזה מדריכה צעירה 65.יודעת דברים שלא הייתי רוצה לדעת 66.דברים מסויימים מגעילים אותי 67 אוהבת פרוזן יוגורט 68.אוהבת את המשפחה שלי. 69.חולהה על מנוממר 70.רוצה לעשות ראסטה סינטטית בשער 71.מתהה לעגיל באףף או סיידליפ 72.אוהבת תנך..למרות שאנלא מצליחה בזה 73.שונאת מושפעים 74.יהודיה 75.חברותית 76.כשרונית 77 לא סובלנית בכלל 78 תומכת הומואים ולסביות 79.אוהבת סטייליסטים 80.שונאת פאקצות שחושבות שהן יפות אבל הן טועות 81.נראה לי שיש לי הרבה חברות..חח 82.המדריכות שלי הצופים נראה לי שונאות אותי 83.אוהבת טראנסים,היפ-הופ,שחור,רוק הכלל:] 84.ישלי סנגון חדש של ריקוד-אוחצ'ות-מסתבר 85.אוהבת גלידת פיצוץ עם עוגיות חמאה 86.מתה לסוע לתאילנד 87.רוצה לסוע שוב ללונדון 88.שונאתת בצצפר 89.ישלי מחנך והוא מגעיל ומכוער 90.ישלי כיתה מדהימה,חוץ מכמה שמפריעים 91.יאבהה שנה הבאה תיכון 92.הייתי מעשנת בכיתה ז' 93.שותה לפעמיים לכייף 94.היה לימ טיול שנתיי כל כך כייף 95 וישלי איזה 500 או יוץר תמונות..נראה לי 96.כבר מאוחר ואמאבא רוצים שאני יעלה לישון 97.כי אז אנלא קמה בבוקר. 98.אנשים מתחברים לי למסן כל הזמן 99.כי זה אחד לפני אחרון 100.אניי חמוווווודה:] ועשיתי מאה פאקייינג

LudaGirl

New member
ניאמ

איך אפשר להיות חרמנית אם אף פעם לא התנשקת? איך עשית לעצמך פירסינג ואיפה? מגניב שאת אנגליה, יש לך אזרחות שם? באסה לך שאין לך יס. אל תתרגשי מתיכון כל כך.

תשובות לשאלות שלך.

זה אפשרי להית חרמנית בלי להתנשק. היה לי בלשון בפופיק אנדר וסמילי(ושאף אחת לא תוציא ציוץ על כמה שזה לא בריא ומסכון כי אני מודעת לזה) עם מחט של פירסינגים ובזהירות. הא הא..ישלי אזרחות הוטט שולטט!! דווקא די מפחיד,אבל יש שם פוול אנשים (וחתיכים)

LudaGirl

New member
כן

זה יעבור לך אחרי כמה ימים ואז יהיה באסה. חחח אל תקשיבי לי, תיכון היה פנאן לאללה. איזה מגניב שעשית לעצמך פירסינג. עכשיו אני מחזיקה ממך. אבל עוד החזקתי ממך קודם שאמרת שיש לך אזרחות באנגליה, תתחתני איתי?

LudaGirl

New member
טוב אני גם אלך על זה?

למה? כי משעמם לי! 1. קוראים לי לודה :) 2. שונאת כשקוראים לי לודמילה, ובחוגר מקווה לשנות את השם. 3. בת 18 וחצי 4. עושה בובות כבר שלוש שנים, אפילו יותר 4. אני כרמיאלית 5. זה לא עובדה על החיים שלי אבל כרמיאל זו העיר הכי טובה בעולם 6. סיימתי תיכון עם בגרות מצטיינת 7. יש לי חברים נפלאים 8. אני מתנחלת כל יום בקונסרבטוריון העירוני שלי כי יש לחבר'ה שלנו מפתח 9. יש לי בנזוג 3 שנים (וכמה חודשים, אבל למה להיות קטנוניים) 10. אני ביי 11. יש לי 6 חורים באוזניים שעוד מעט אצטרך להוריד כי צבא זונות 12. אני מתגייסת למודיעין :) 13. (זה יותר קשה ממה שאני חושבת) 14. אני טיוי פריק לאללה 15. אני מכורה להשרדות (ממש מכורה) 16. אני מובטלת (לא עובדת, לא לומדת) כבר חודשיים 17. מקווה למצוא עבודה השבוע כי זה ממש מייאש 18. עברתי בארומה חודש והתפטרתי בגלל התנאים 19. קניתי לעצמי מחשב חדש :) 20. הצבעים היחידים שאני לובשת הם שחור, אפור, כחול, לבן ואדום. 21. יש לי לק שחור מכיתה ז'. 22. יש לי בלוג בישרא כבר שנתיים - 94189 (פרסום סמוי) 23. אין לי להקה אהובה, או זמר אהוב כבר הרבה שנים 24. אני רוצה להיות עיתונאית 25. עשיתי פסיכומטרי לפני שנה ולא הלך טוב חחח 25. יש לי אותו אייסי מכיתה ח' 26. יש לי את רוב העונות של השרדות על המחשב 27. אני ממש אוהבת את הארי פוטר (כולנו, לא?) 28. הסרט האהוב עלי הוא שר הטבעות, כל הטרילוגיה. 29. בעברי כתבתי שירה (עברי, לפני שנתיים ככה) 30. יש לי 10 זוגות נעליים (טוטאל, שזה לא הרבה בכלל) 31. ההורים שלי לא גרושים. 32. יש לי אח אחד שמבוגר ממני בחמש שנים 33. עברתי דירה 5 פעמים בחים שלי 34. האוכל האהוב עלי הוא תפוחי אדמה בכל צורותיו 45. ופיטריות 46. הכנתי לעצמי חגורת ניטים כי לא היה לי כוח לקנות 47. יש לי מדבקות של בריטני על הארון מכיתה ו' אומשהו כזה 48. יש לי מלא ציוד בית ספר שנשאר, מישהו רוצה? 49. למדתי במגמת מוסיקה 50. ובמגמת תקשורת 51. ובמגמת מדעי החברה (פסיכו סוציו ושיט) 52. היו לי 42 יחידות לימוד עד שפרשתי ממוסיקה יום לפני הבגרות ונשארתי עם 37. 53. שחיתי בעירום בים, ובכינרת. 54. היה לי תוכי חמוד 55. וחתול לבן חמוד 56. עשיתי 3 טיפולי שורש ואיזה 800 סתימות (חחח) 57. אני רואה 6-6. מעולם לא היו לי משקפי ראיה או קריאה 58. אם אני בשמש בלי משקפי שמש אני משתגעת. 59. השיער שלי צבוע מכיתה ט'. 60. הוא היה אדום, אח"כ בלונד, אח"כ בלונד, אח"כ אדום שוב, ועכשיו הוא כבר שנתיים שחור. 61. הצבע הטבעי שלי הוא חום. 62. יש לי עיניים ירוקות. 63. הייתי בלונדינית עד שהגעתי לארץ 64. נולדתי במולדובה 65. הגעתי לארץ בגיל 5 66. אף פעם לא הייתי באולפן. 67. פעם ידעתי רומנית ועכשיו שכחתי 68. אני דוברת עברית ואנגלית שוטף, הרוסית צולעת והספרדית עוד יותר. 69. יש לי יס 6 שנים 70. כשהייתה מלחמה הייתי בצפון ולא ירדתי למקלט מעולם 71. תרמתי היום 5 שקל לניצ"ן :) 72. לחבר שלי קוראים ניצן, חחח 73. הקירות בחדר שלי בצבע כחול בהיר 74. יש לי מיטה זוגית 75. יש לי בערך עשרה יומנים מכיתה ד' ועד עכשיו (מהעבים המטורפים האלה, חחח) 76. יש לי בערך 15-20 אלבומים של תמונות של חברים שלי (כן, פעם לא היו מצלמות דיגיטליות) 77. אני ממש אוהבת פיות ושדונים וכתוצאה מכך אנשים כל הזמן קונים לי מלא בובות קטנות כאלה. 78. אני היחידה מהחברים שלי שחושבת שיער זה קסום ולא מפחיד. 79. מעולם לא עישנתי סמים. 80. אולם שתיתי לא מעט אלכוהול. 81. הבירה האהובה עלי היא הוגארדן (וזה לא בירה לכוסיות!) 82. אני שונאת גינס (אל תסקלו) 83. אני משתכרת די מהר. 84. אני מתגייסת בפברואר 85. סיימתי לקרוא את הארי פוטר 4 ביום אחד, את חמש בארבע ימים ואת 6 בשלושה. 86. קראתי כל אחד מהם למעלה מ10 פעמים, את הרביעי למעלה מ-16 ואת השישי רק 3. 87. אני שונאת כמעט כל עיר שהיא לא כרמיאל. 88. אני ילידת יולי. 89. אני אתאיסטית מאז שאני זוכרת את עצמי. 90. אני ליברלית 91. אני אוספת מטבעות של 10 ו5 אגורות. יש לי כבר 4 כוסות מלאות וזה יוצא בערך 50 שרל, אולי יותר. 92. אני מתה על תינוקות. 93. עבדתי כבייביסיטר לתינוק בן חצי שנה. 94. זו הייתה העבודה הכי קלה בעולם. 95. אני חולה הרבה 96. מעולם לא הייתי בחו"ל חוץ מאיפה שנולדתי 97. אף פעם לא הייתי בשלישיה 98. מעולם לא קניתי דיסק 99. זה הלפני אחרון, זה עבר מהר... 100. מי שקורא את זה מגניב וואו זה היה ארוך, מי באמת קרא את זה? יום טוב..

אני קראתי^^''

וביקרתי בבלוד שלך..אני חייבת להודות שאת והחברים שלך נראים חברים אמיתיים כאלה..נו את יודעת למה אני מתכוונת,נכון? בכל מקרה נחמד..ואני לא מבינה למה יש לך מדבקות של בריטני בחדר גרר

LudaGirl

New member
כי זה באמת ככה.

הם כמו המשפחה שלי. תודה שביקרת בבלוג :) סתם, הארון ישן ומילא אקנה חדש עוד מעט. למה לטרוח להוריד?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif קראתי P:

פירסומת סמוייה לבלוג
ולמה הבירה לא לכוסיות?! וכנראה יש לך המון זמן פנוי אם את קראת כל כך הרבה פעמים את הארי פוטר. אה ולמה פרשת ממוזיקה? ובכל מקרה לי יהיו הרבה פחות יחידות..

LudaGirl

New member
חחחח כן

אם כבר אז כבר נפרסם, אה? כי אומרים שהוגארדן זה לכוסיות. יעני לא טובה. קראתי את זה מזמן האמת. לא נגעתי בספר של הארי כמה חודשים. אבל כן, עכשיו יש לי הרבה זמן פנוי. פרשתי ממוסיקה כי הבגרות הייתה אחרי הנשף, ביום ההולדת שלי, ולא היה לי ציון מגן. אז אמרתי פאקיט, מילא לא אהיה מוסיקאית

LudaGirl

New member
חחחח נכון?

אחרי שמתחילים אי אפשר לחזור אחורה. שמש זה רע. תמיד בקיץ יש לי כאלה סימנים של שיזוף מהמשקפיים.

o0Invisible0o

New member
קראתי גם.../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

למה את מתגייסת במודיעין?
מעולם לא קנית דיסק? ולא היית בחו"ל?
ממש מפתיע אותי!
חה. חברות שלי ששותות בירה, זה רק הוגארדן.
אבל אני לא אגיד שזה של כוסיות.
אני בכלל לא אוהבת בירה.

אנבלייי

New member
נוטוב

1. אני עייפה. 2. ירושלמית 3. אני אוהבת מוסיקה. כל כך כלכך. אני צריכה מוסיקה בכל דבר שאני עושה 4. אני מציירת 5. אוהבת צבעוניות וזה מתבטא ב..הכל בערך 6. יש לי עיניים ירוקות-אפורות 7. אני עושה פילאטיס 8. יש לי עיסוק נורא גדול בנושא ה...אהה.. זהות שלי. או מה שזה לא יהיה. 9. אוהבת לצחוק, אוהבת להצחיק, ועושה את שניהם בקלות ויש שאומרים יותר מידי 10. צינית 11. בת לשני הורים עם תסבוכים נפשיים 12. יש לי בעיות קשב וריכוז 13. אוהבת לקרא ולכתוב 14. אכלנית 15. האדם הכי חשוב לי הוא אחותי 16. מחלטרת בנגינה על גיטרה ופסנתר 17. מעשנת 18. מתעסקת יותר מידי עם ענייני משקל ומראה 19. ומצד שני נראית כמו סמרטוט מגולגל רוב הזמן 20. שונאת את הגבות שלי 21. יש לי כלבה פקינזית שקוראים לה פפסי. היא סובלת מבעיית עודף משקל ואמא שלי מלבישה אותה בסוודרים קטנים בחורף. 22. אינפנטילית 23. נרדמת כל פעם שעושים לי נעים ביד/גב/רגל/בטן/תחת/שאר חלקיי הגוף 24. הפסקתי לשתות אחרי כמה חוויות לא טובות 25. ואם כן- אז רק דברים איכותיים בסביבה בטוחה [כניגוד מוחלט לסמירנוב באיזה גן נטוש באחד בלילה עם חבורה של גברים] 26. מרגישה הרבה פעמים פתטית ומעצבנת 27. מתחברת בקלות לאנשים 28. עם זאת קצת אנטיפטית [כאילו, יש מעט מאוד אנשים שאני באמת אוהבת] 29. משתעממת בקלות ייתר 30. ילדה קטנה 31. סטרייטית 32. שונאת את קהילת ישרא בלוג. אני מתנצלת בפני חברי הקהילה שייתכן והם בסדר, פשוט היו לי כמה וכמה התיקלויות עם החבורה הזאת והם מעצבנים נורא 33. אני רכה :) 34. לא פוטוגנית 35. אוהבת מסיבות בד"כ 36. פירסינגים- אינדסטריאל והיה לי פעם הליקס שמת. 37. אני מתכננת לעשות ראסטות כבר הרבה מאוד זמן ועדיין לא עשיתי את זה 38. מאוד מאוד מאוד לא החלטית 39. מזל קשת 40. כבר אמרתי שאני שונאת את הגבות שלי? 41. וואי, זה מעייף ואני רוצה ללכת לישון.

LudaGirl

New member
למה את מתכוונת

בקהילת ישראבלוג? יש כזאת? ואיך נתקלת בהם? בתם כמה את?

אנבלייי

New member
נו

כל קהילת הגותים המיוסרים. שכל אחד מהם מרגיש מיוחד כי הבלוג שלו מדבר על כמה שאף אחד לא מבין אותו והוא חותך את הוורידים שלו והוא שונה מכולם ופקהפקה. ואז כולם נפגשים יחד, במפגשי ישראבלוג, בתל אביב, ויושבים יחד- וכולם בדיוק אותו הדבר, ויושבים יחד ומעשנים, וכולם פריקים מיוסרים ויחודיים. וזה מפגר בעיניי. [דוגרי, יכול להיות שבאמת קשה להם ורע להם והם רוצים להיות מיוחדים, אבל אני לא חושבת זאת הדרך. כל כך לא]

אנבלייי

New member
אה

וזה לא ממש קשור לזה שהם גותים/פריקים -מבחינת לבוש והכל, כי אני דווקא אוהבת את זה, אבל פשוט זה מה שהם בד"כ. ואני בת 15

למעלה