עובדה:

Boxy

New member
אני מקווה שאתה לא מתכוון לכעס שלי

אלא למצב הנוכחי בפורום...

שמש27

New member
בודאי שאני מתכוון ל...

מצב בפורום. כל כך הרבה פעמים התלבטתי האם לפרוש את מישנתי הצרופה בקשר לניהול הפורום, אבל בקיצור אני אגיד לך, בוקסי, שהפורום הוא בדיוק כמו כל חברה אנושית רגילה - הוא מתקן את עצמו, מתקזז ומתייצב. שבת שלום ומבורך.

arifell

New member
מדהים

שנים לא שמעתי או חשבתי על "בברלי הילס 90210"... אח... פלטרון, פלטרון, פלטרון, אם תה רוצה שהעתודאים החדשים, או אלה שעומדים להתחיל יבינו על מה אתה מדבר, אתה צריך לדבר איתם בציטוטים מטלנובלות
...

לבסס לך?

נתון מעניין על העליה בין 87-96 לקוחים מהספר "להיות אזרחים בישראל - מדינה יהודית ודמוקרטית" ספר שאיתו אנו לומדים לבחינת הבגרות באזרחות - אז שם מדברים על העלייה הזאת. 55% מהאנשים שעלו בעליה הזאת היו בעלי השכלה גבוהה, תוריד זקנים וילדים עד גיל 18 ותקבל שרוב העלייה הייתה בעלת השכלה גבוהה. גזענות? לא פשוט זה ידוע שהיהודים ברוסיה התחנכו על ערכים לימודיים - כך גם הוריי וכך גם הוריי חבריי כמעט כולם למדוד באוניברסיטה. במקומות אחרים כמו בין עדות המזרח או בין יוצאי איתיופיה מגמה זאת הייתה חלשה יותר נקודה. באותו הספר כתוב גם שיש יותר בעלי השכלה גבוהה בין יוצאי אירופה ואמריקה (כמה כבר אמריקאיים יש פה) מאשר אחוז בעלי ההשכלה הגבוהה שנולדו בארץ.

הרשה לי לפוצץ לך את בועת העליונות

הסלאבית שלך. נעזוב לרגע את העובדה שמרבית הרוסים רואים עצמם עליונים על יוצאי צפון אפריקה\אסיה\אתיופיה (ותעשה לי טובה, אל תתווכח איתי על זה): העלייה הרוסית תרמה, ע"פ דבריו של ניצב יוסי סדבון, למיסוד הפשע המאורגן בישראל ולחיזוק הקשרים עם המאפיות המזרח אירופיות, אשר ע"פ הערכתו של הנ"ל יובילו בעתיד לסכנות קיומיות למדינת ישראל. אז אני מציע שתרד קצת מהעננים ותפסיק לראות את הקבוצה האתנית שלך כעליונה על כל השאר, כי אתם הבאתם הרבה דברים רעים (פשע, אבטלה, שחפת)

b i s c u i t

New member
יש קבוצה אתנית שאתה לא שונא?

מקודם יצא לך לדבר על התרומה של ש"ס למדינה, אבל לאחר עיון בכרטיס שלך הבנתי שגם הם לא אהובים עליך במיוחד...

חחח

קודם כל אהבתי את המונח "אתם" - "אתם הרוסים" זה פשוט כמו לכתוב "אני אידיוט". דבר שני - יש עבריינים ומאפיונרים רוסים אין מה להכחיש בכלל אבל הם מיעוט מסך העליה בגלל שהעליה כל כך גדולה, גם אם האחוז שלהם הוא כמאית אחוז - בגלל שהעלייה הרוסית היא בסך כולל של מיליון איש. אפילו מספר של מאית האחוז זה 100 אנשים שיכולים בהחלט להיות ראשי פשע מאורגן. אם נגדיל את זה לאלף אנשים שעוסקים בפשע מאורגן זה עדיין עשירית האחוז מה אין עבריינים אשכנזים? אין עבריינים ספרדים? מה זה ההכללה הנפשעת הזאת. עכשיו לדעתי הניצב שהבאת ציטוט שלו בכלל לא פרנואיד וצודק מאוד. עזבו אתכם מפלשתינאים - עזבו אתכם מפיגועים! המאפיה הרוסית היא סכנה קיומית למדינת ישראל. גאוני פשוט. אנחנו הבאנו פשע? לא היה פה פשע לפני שנות ה90? אנחנו הבאנו אבטלה? זה ידוע הרי שרוסיים יעבדו בכל עבודה, לא פלא שאתה רואה מנקות רוסיות וקופאיות רוסיות ועוד כל מני עבודות שנשים ישראליות בחיים לא היו עובדות בהן. כמו המובטלים האלה מעיירות הפיתוח שחיים על חשבון ביטוח לאומי. שחפת? אתה חמור. וזהו, אז תבדוק קצת את העובדות לפני שאתה כותב דמגוגיה זולה שהייתה מביישת את יאסר ערפאת.

mickeym

New member
פלט, הזכרת לי סצנה מסיינפלד...../images/Emo13.gif

זוכרים את הפרק שבו ג´רי יצא עם מישהי ששנתה את השם שלה כדי שהוא ישמע סיני (דונה צ´אנג)? אז הסצנה הולכת ככה: Jerry: "I´m really excited, i´ve always liked chineese women Elaine:"isn´t a little racist? Jerry: "if I l-i-k-e their race, how is that rasict?...

למעלה