אוד פעם אתה מענג את עצמך בהמצאת דעות לאחרים.גם אתם מצדיקים את האמון העיוור של רבין ז"ל בערפאת בהשקעה של רבין ז"ל בחינוך שמספיקה להפוך אותו לראש הממשלה מעולה למרות הכישלון המוחלט בביטחון.
אוד פעם אתה מענג את עצמך בהמצאת דעות לאחרים.גם אתם מצדיקים את האמון העיוור של רבין ז"ל בערפאת בהשקעה של רבין ז"ל בחינוך שמספיקה להפוך אותו לראש הממשלה מעולה למרות הכישלון המוחלט בביטחון.
ומי לא נתן לא? ביבי!!!בן גביר פתר את בעית בתי הכלא הבטחוניים , והחזיר אותם להיות כמו בתי כלא ולא בתי מלון. חבל שלא נתנו לו ליישם את זה לפני ה 7.10 , זה היה עשוי למנוע את הטבח .
השיטה להקטין את בוחרי הימין ידועה ומוכרת עשרות שנים. הייתי מעדיף לקרוא משהו יצירתי וחדש קצת, אם תסלח לי שאני אומראותם אנשים שאתה טוען שסוברים אחרת, הם חסרי יכולת ניהולית ופיקודית שלא יודעים לקחת אחריות על מעשיהם ולתקן מחדלים שבוצעו בקרבתם.
מי שבחר בבן גביר היה צריך להכיר בעובדות שהוא לא פתר שום בעיה ובתקופת היותו בתפקיד השר לבטחון פנים מעשי הרצח ההרג והפשיעה פורחים.
מעניין שאתה לא מכיר בכך שמי שבחר ברבין ז"ל ב-1992 צריך להכיר בכך שהוא לא פתר שום בעיה והחמיר את הבעיות הקיימות ובתפקיד ראש ממשלה ושר ביטחון הטרור עלה כמה מדרגות גם מבחינת מספר ההרוגים וגם מכך שהוא עבר ממכוניות תופת לפיצוצי אוטובוסים. ואותם אנשים המשיכו לבחור במחדל הזה כשהצביעו לפרס ז"ל ב-1996 ולברק ב-1999 שאמרו בפירוש שהם הולכים לעשות את מה שמוגדר כטמטום אינסופי לעשות אותו דבר ולצפות לתוצאות אחרות.אותם אנשים שאתה טוען שסוברים אחרת, הם חסרי יכולת ניהולית ופיקודית שלא יודעים לקחת אחריות על מעשיהם ולתקן מחדלים שבוצעו בקרבתם.
מי שבחר בבן גביר היה צריך להכיר בעובדות שהוא לא פתר שום בעיה ובתקופת היותו בתפקיד השר לבטחון פנים מעשי הרצח ההרג והפשיעה פורחים.
אם וירוס מעלה ב
להזכיר שבן גביר השלים את לימודי המשפטים והוא עורך דין מוסמך.
אתה רוצה שב"ג יגיד לך את האמת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.