עובדה פשוטה

Harrington

Well-known member
מנהל
אותם אנשים שאתה טוען שסוברים אחרת, הם חסרי יכולת ניהולית ופיקודית שלא יודעים לקחת אחריות על מעשיהם ולתקן מחדלים שבוצעו בקרבתם.
מי שבחר בבן גביר היה צריך להכיר בעובדות שהוא לא פתר שום בעיה ובתקופת היותו בתפקיד השר לבטחון פנים מעשי הרצח ההרג והפשיעה פורחים.
השיטה להקטין את בוחרי הימין ידועה ומוכרת עשרות שנים. הייתי מעדיף לקרוא משהו יצירתי וחדש קצת, אם תסלח לי שאני אומר :).

evglev1

Well-known member
מנהל
אותם אנשים שאתה טוען שסוברים אחרת, הם חסרי יכולת ניהולית ופיקודית שלא יודעים לקחת אחריות על מעשיהם ולתקן מחדלים שבוצעו בקרבתם.
מי שבחר בבן גביר היה צריך להכיר בעובדות שהוא לא פתר שום בעיה ובתקופת היותו בתפקיד השר לבטחון פנים מעשי הרצח ההרג והפשיעה פורחים.
מעניין שאתה לא מכיר בכך שמי שבחר ברבין ז"ל ב-1992 צריך להכיר בכך שהוא לא פתר שום בעיה והחמיר את הבעיות הקיימות ובתפקיד ראש ממשלה ושר ביטחון הטרור עלה כמה מדרגות גם מבחינת מספר ההרוגים וגם מכך שהוא עבר ממכוניות תופת לפיצוצי אוטובוסים. ואותם אנשים המשיכו לבחור במחדל הזה כשהצביעו לפרס ז"ל ב-1996 ולברק ב-1999 שאמרו בפירוש שהם הולכים לעשות את מה שמוגדר כטמטום אינסופי לעשות אותו דבר ולצפות לתוצאות אחרות.

שאי אפשר לכתוב אותה נכון יותר.

צפה בקובץ המצורף 142234
אתה רוצה שב"ג יגיד לך את האמת?

אתה צריך למצוא אותה בעצמך.

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל הוא שקרן. הוא יודע שאין לבן גביר סמכות לעשות כל מה שירצה. היועמשית ובגץ לא יתנו לו. זאת אומרת שהאחריות היא שלהם.

נראה שהוא מסוג המנהלים שרוצים ראש קטן ולשמור על שקט, כמו שהיה בכל שרשרת הרמטכלים. עד שביום אחד האחרון שבשרשרת חטף את אסון 07.10 כי לא היה מוכן אליו. כי חינכו אותו שרמטכל הוא תפקיד שלא אחראי באמת על שום דבר, כמו שהיה בכל אלה שקדמו לו.

למעלה