עד עכשיו

zebrafish

New member
עד עכשיו

היה יחסית שקט כאן, במעונות. הלילה פתאום מישהו החליט לפתוח מוזיקה בקולי קולות, אח"כ טלוויזיה בקולי קולות, ועכשיו לפחות אין טלוויזיה/מוסיקה, אבל אני שומעת כל מיני אנשים צוחקים וצועקים כמו שיכורים. מה יהיה?

../images/Emo201.gifמסכנונת

ככה היה כשאני למדתי בתואר הראשון במכללה וישנתי במעונות. היו לי שותפות הזויות. חבל"ז. (אני אפילו לא רוצה להיזכר בזה). ותמיד בלילה היו חוזרים השכנים שלנו שיכורים ודופקים על כל הדלתות וצועקים. תמיד שמעת מוזיקה מזרחית בקולי קולות. לפעמים לא ישנתי בכלל. הייתי ישנה רק בסופ"ש בבית. לכן , מאז אני לא לוקחת מעונות. צריכה את הפרטיות שלי. עוד מעט זה נגמר...תיהי חזקה!

deathcaster

New member
הצעת ייעול

תתחילי לעשן
ככה יהיה לך תירוץ להפסקות סיגריה... את תמיד מוזמנת לבוא לבקר במעבדה שלי, המאווררת ושטופת השמש

zebrafish

New member
יש לי רעיון

כל פעם שזה קורה, אני אפתח במרתון מוסיקה חסידית.
רק חבל שזה בלילה כשדי רוצים שקט

amitk80

New member
אני מתערב איתך

שמי שאחראי בין היתר לרעש זה גם סטודנטים ערבים שעושים מה שהם רוצים במעונות ואף אחד לא עוצר בעדם (ראי שרשור למטה*. אני לא אדם גזען אבל האוניברסיטה הזאת גורמת לי לאט לאט להבין עד כמה מפלים אותנו ציבור הסטודנטים היהודי וזה רק מלבה עוד יותר שנאה.

amitk80

New member
עוד יותר

שהאגודה שאמורה למנוע את הדברים האלו ולהלחם על זה כי לנו אין את הזמן הזה הם לא עושים את המלאכה הזאת והופכים את זה לקרקס. זה הפך להיות מקום בלתי נסבל ללמוד בו.

מֵירַב

New member
המעונות.... וואלה, חתיכת תקופה בחיי..

3 שנים של טירוף
הכי מעצבן היה הרמדאן... טונות של אשפה וצחנת נרגילות.

למעלה