עד סוף העולם

סגור../images/Emo6.gif

איזה מוזר זה...בטח שמת לב שכמעט בכל דיון והודעה שיש כאן בפורום הדיעות שלי ושלך שונות מקצה לקצה... היכול להיות דבר כזה!<? שני אנשים שהם כל כך שונים האחד מהשני ? (אף פעם לא מצאתי דימיון בין התגובות שלי לשלך, וזה חלילה לא רע)

elena20

New member
דווקא לא כל כך שמתי לב, יש הרבה אנשים

שונים, בטח אם היינו זוג היינו רבות המון.

jenni Mor

New member
אני לא יודעת אם זה ממש נכנס לקטגוריה,

אבל... לחבר שלי יש בעיות בגב.. אז אני רוצה ללמוד עיסוי, בשביל שירגיש יותר טוב.. הוא נורא אוהב מסאז'ים... :) אגב, אם למישהו יש הצעות איפה אפשר ללמוד, אני אשמח.. :)

דמעה אני חוזרת בי.לגביי ההקרבה:

אני הקרבתי את היחסים עם אלוהים בשביל המערכת יחסים שלי ועכשיו אפרט כדיי שזה לא יישמע נורא : בתור מישהי ששמרה שבת עד לפני חצי שנה, רציתי להצליח עם האקס בכל מחיר,להיות מאושרת בכל מחיר אז התחלתי לחלל שבת, יש דברים שהרגשתי איתם שהם קלים לי ויש דברים שלא , שממש איבדתי את תחושת השבת וזה כאב לי כאחת שמאמינה באלוהים, לקחתי סיכון שהילדים שלי לעתיד אפילו לא יידעו מה זה , וזה עשה לי ייסורי מצפון כמובן שהאקס לא הציב תנאים ומעולם לא אמר לי לעשות זאת וקיבל אותי כמו שאני , אבל המערכת יחסים עצמה גרמה לי לעשות את זה ולמשל..שנה שעברה עשיתי מערכת שעות לאוניברסיטה , ודאגתי שהיא תתאים ללוח הזמנים שיהיה לי יותר טוב לתחזק את המערכת יחסים כי ידעתי שיהיה עומס עם עבודה ובסוף המחשבות שלי וההתאמצות שלי לא הועילה למערכת והצטערתי שעשיתי את הדברים האלו אז ככה שעכשיו אני במקום שבו אני לא ממש יודעת מה זה להקריב אני לא אומרת כן ואני לא אומרת לא אבל אני בתקווה שתהיה אהבה עד סוף העולם שאם אצטרך לומר כן אז זה ייעשה מכל הלב והנשמה

זה נשמע נורא,אני חוזרת בי

את התהליך של ההתרחקות מהדת עברתי בעצמי ומיוזמתי , המערכת יחסים רק הייתה הזרז ..

יקירה שלי,

את הקרבת הקרבה שהיא נעלה. היא פשוט נעלה מבחינתי. הקרבת את החיים שלך למשך חצי שנה. יש לי משפחה דתית ואני בעצמי מגדירה את עצמי כבחורה מסורתית (ולא, אני לא שומרת שבת אבל חגים אצלי זה קודש קודשים, עם כל הברכות והתפילות ואני לא מוותרת על זה לעולם, כנ"ל לגבי קידוש בימי שישי והדלקת נרות, ולא מדליקה אש בשבת) ואני מאוד מעריכה את מה שעשית. אני בספק אם זה היה הדבר הנכון אבל אורח חיים שכזה - רק את קובעת לעצמך אם הוא מתאים לך או לא. אל תצטערי שהקרבת בשבילו את זה. פשוט אל. זה נעשה, ואם זה נעשה - אני מניחה ששקלת את זה טוב טוב ועשית דברים מתוך רצון לעשותם ומתוך פיקחות ולא מתוך חוסר צלילות. נ.ב יש לי בן דוד דתי (לא חרדי) שהתחתן עם בחורה חילונית-מסורתית. ואת יודעת מה ? כל הכבוד לה. היא וויתרה על כל השבתות שלה למענו, על כל המנהגים.

ס א ט י ן

New member
למען בן אדם שאני אוהב אהבה חסרת גבולות....

"חסרת גבולות" אלו מילות המפתח... וכן, אני מסוגלת לאהוב ככה. עוד לא אהבתי ככה, אבל התקרבתי לזה ואני יודעת שיום אחד אני אוהב בדיוק כך..

oferyosi

New member
טוב..

למען אהבת אמת אהיה מוכן להקריב המון (אני יודע...מה זה המון??? לא יודע
). את החיים כמובן לא נראה לי שאתן בשביל אף אחד (למרות שיצא לי כבר יותר מפעם אחת לסכן אותם עבור אחרים....) קשה להגיד מה הגבול.אני אגיד גם למה.....אהבתי מישהי אהבה טוטאלית - והיא הלכה. אז אחרי זה אתה צריך לשאול את עצמך - אם הייתי מגיע לשלב של "לעשות הכל" - ואח"כ היא עזבה - האם זה היה שווה???

זכוכיות

New member
אני מאמינה שאני מסוגלת לעשות כמעט הכל.

וה"כמעט" מיוחס לדברים ממש קיצוניים ("האיש הזה הוציא לי לשון, תדחפי אותו מהגג")

Jessio

New member
לא נראה לי ..

אני לא אסכן את החיים שלי בשבילו אני לא אשנה את המראה שלי בשבילו (ניתוחים פלסטיים וכ'ו) - לשנות תסרוקת וזה אין לי בעיה

אני קטנה מאוד יחסית לגולשי הפורום

אבל אני אוהבת מישהוו כבר שנתיים וחצי כמעט הוא אהבה ראשונה שלי זאת התאהבות של ממש ולא סתם אני מוכנה לעשות בשבילו ולמענו המוןן כמעט הכל כי גם בגילי המאוד צעיר אני לא מאמינה שאני ימצא אהבה או בן אדם שאני אוכל לאהוב כמו שאני אוהבת את אהוב הנוכחי שלי.

Cyndi

New member
כל מה שלא נוגד את העקרונות שלי..

אם המטרה נעלה מספיק, היא מקדשת מבחינתי את האמצעים. מטורף ככל שהדבר יהיה..
הגבול מבחינתי הוא אם זה נוגד את העקרונות שלי, אם בן הזוג לא שווה את זה או אם אני לא חושבת שאזכה לתמורה שאני מצפה לה, אם אני מצפה לכזו.

smartblonda

New member
הכל תלוי

במי בן הזוג שאיתי. באם אני מרגישה שהוא אוהב אותי אהבת אמת ואני כנ"ל,אעשה רבות עבורו,אבל יש לי גבולות והן בעיקר מתבטאות במישור האישי,ריגשי.

למעלה