עד סוף העולם

עד סוף העולם ../images/Emo222.gif

האם תהיו מוכנים באמת ובתמים לעשות הכל למען הבן/ת זוג
ואל תענו על זה ישר "כן" מתחסד
, תחשבו על זה טוב טוב
מה הגבול שלכם בלעשות משהו למען הבן/ת זוג

elena20

New member
אני ממש לא התכוונתי לענות "כן" מתחסד../images/Emo3.gif

מוכנה לעשות למענו המון, אך לא הכל. למשל לא הייתי מוותרת על הלימודים שלי למען אף אחד!!! זה משהו שחשוב לי ולעתיד שלי. קצת מפתיע אותי לשמוע לפעמים על אנשים שויתרו על עבודת החלומות שלהם למען בן או בת זוג. צריך תמיד לדעת להתפשר ולוותר בתוך מערכת יחסים, אבל שוב תלוי איזה דברים.

לא עונה כן מתחסד

כן אומרת שזה נורא תלוי בהגדרה בן זוג- בן זוג יכול להיות אדם שיצאתי איתו לכמה דייטים ואז סלחו לי על הבוטות אבל הגבול הוא חזק ברור ולא רחוק - שום שינוי קיצוני או ויתור קיצוני של משהו או על משהו בחיים שלי. לעומת זאת נניח שאני יוצאת עם גבר שנתיים וטוב לי ואני מאושרת אני אעשה יותר ויתורים ויותר שינוים

אממממ

האמת היא שלא הייתה לי זוגיות ארוכה כ"כ...(3 חודשים עם 2 בחורים ועם 1 אפילו פחות מזה) אבל לדעתי האישית אני חושבת ש"דיי"(המילה הזו אמורה להציל אותי מתגובות נוסח 'מתחסדת' חחחח
) הייתי עושה הכל למען בן זוג. העניין הוא שבראש שלי הבנזוג העתידי(שקשור בפנטזייה של ה'בחור המושלם') יעשה את אותו הדבר עבורי.. אבל לא כ'תנאי'.. 'אם אני אעשה עבורך אתה תעשה עבורי'.. אני פשוט באמת מוכנה לעשות 'דיי' הכל..(בנוגע ללימודים למשל גם אני חושבת שהם ממש, אבל ממש חשובים, מקווה שהוא גם יחשוב ככה..-->אגב, התיכנון לא להכיר מישהו במהלך השנה הראשונה של הלימודים עבד אצל מישהו פעם?.. אני מקווה שזה יקרה אצלי.. כי זה חשוב לי כ"כ ללמוד.. והנה השנה אני אתחיל ללמוד בלי נדר..)

elena20

New member
מה את מתחילה ללמוד? אוי אני כזאת קרציה

שואלת כבר כמעט בכל פורום מה כל אחד לומד, סתם מסקרן אותי

חחחחחחח את מותק לא קרציה...

אני מתחילה ללמוד כלכלה במכללת אחווה.. גם את מתחילה ללמוד?.. מה?.. אגב, היום אבד לי הפלאפון(נגנב?..) ואני על סף התמוטטות.. חצי מהחיים שלי שמה.. עזרה, ניחום, חיבוק.. הכל יתקבל בברכה.. אני עוד שניה מתפוצצת.. ועוד אחרי 12 שעות עבודה... מ8 עד 8..!

elena20

New member
אני גם אמורה להתחיל השנה, אני בהתלבטות

נוראית בימים האחרונים, כנראה שאלך על קרימינולוגיה כחוג ראשי. מסכנה נגנב לך הפלאפון
זה הסיוט הכי גדול שלי....

האבידה נמצאה.!!! ../images/Emo208.gif

יש אלוקים..!!! (<--ממממ.. מה שחשבתי כבר קודם חחח.. האמת היא שאמרתי הלך...-כפרות, לא הלך..-כפרות עליי חחח..!!!) קיצר,קצת מעלילות היום שלי.. שלשום איבדתי את הפלא.. חשבתי אולי נגנב.. אכלתי לארוחת הערב הרבה מאוד סרטים איך לעזאזל אני אתקדם בלעדיו(אובססיה נוסח 'החברה הקרציה'..? חחחח) בקושי נרדמתי בלעדיו(אני יודעת שזה נשמע מצחיק, אך אני רגילה לישון עם הפלאפון שלי והוא משמש בתור שעון מעורר) אז למחרת האבידה קמתי ב5 בבוקר ולא הצלחתי להירדם(כמה רגשות יכולים להיות לפלאפון?.. אולי יש לזה קשר לעובדה שהוא בחזקתי כבר שנתיים ושקניתי אותו אחרי מאמץ בעבודה קשה..) אמרתי לעצמי.. "יודעת מה..***.. תחזרי את כל העקבות שלך לפני שאנשים יקומו בבוקר מוקדם מוקדם לעבודה ותחפשי את הטלפון האהוב".. הלכתי את כל הדרך של היום לפני כן, ולא מצאתי.. נסעתי במונית(ב6 וחצי בבוקר, בזמן שיום רגיל אני רק ב10 ל8 בבוקר בעבודה) והלכתי למחלקה שאני עובדת בה. כלום, אין זכר לפלאפון.. הקטע הוא שלפלאפון שלי יש גישה רק דרך קוד, אז ברגע שהסוללה הייתה נגמרת, גם אם היו מטעינים אותו לא היה ממש סיכוי למצוא את בעליו, כי רק אני יודעת את הקוד, אז גם אם היה רצון טוב למישהו,הוא לא היה יכול להחזיר לי אותו.. קיצר, אז אני ככה מצלצלת כל צילצול בהיסוס שמא תיגמר הסוללה(ההיסוס הזה היה 33 צילצולים..!!! מהלילה עד הבוקר..) לבסוף הפלאפון 'נפל' בידיים טובות... הוא נמצא בטרמפ שבו נסעתי בחזור מהעבודה..(ישנם אנשים טובים, תאמינו בזה..!!) והוחזר אליי בבוקר כשחברה טובה ניסתה בפעם ה33(אחרי 32 ניסיונות שלי מהלילה הקודם ומאותו בוקר) לצלצל אליו. אין אושר גדול מזה. אז זהו.. אנחנו יוצאים כבר שנתיים.. אני מרגישה שזה הולך לכיווו רציני.. חחחח

nate2000

New member
../images/Emo24.gif מבינה אותך

אני מאבדת/גונבים לי מכשיר אחת לשנה. כבר לא עושה מזה ביג דיל.

LIA07

New member
את האמת....

פעם אולי ישר הייתי אמרת כן כי הרי ברור....אהבת אמת....מישהו שאני אוהבת כ"כ....ברור שאני יעשה הכל בשבילו.... אבל אז מצאת את האבת האמת שלי....את הבחור שאני אוהבת כ"כ.... וראיתי...שאני לא מסוגלת לעשות הכל.... אני לא מסוגלת לוותר על כל מיני דברים שבישבילי מעוד חשובים..... אז אני עדין אוהבת אותו מאוד....והוא אותי... אבל אנחנו לא ביחד...כי לא ויתרתי...... אולי יום אחד אני אתחרט על כך......ואולי לא....

שאלה קשה

אבל אני נוטה לענות לך שכן. ביינתים, בקשר הנוכחי שלי...וויתרתי למען האהוב שלי על הדבר שהכי אהבתי בעולם...הריקוד. אני רקדנית, אני רוקדת ריקודים סלוניים מכל הסוגים והחבר פשוט לא יכל להתמודד עם זה שנוגעים בחברה שלו. היה לו קשה להבין שאני באה בשביל לרקוד וטו לא. אבל וויתרתי. זה מאוד חסר לי היום, אבל בשבילו...הסכמתי לוותר. כי כשהוא יצא מהלימודים שלו פתאום באמצע היום והופיע אצלי בבית ב- 10 בבוקר כי לא יכל להתרכז בשיעור כי זה הפריע לו והציק לו במחשבות, והוא ישב מולי והסתכל לי עמוק בעיניים והסביר לי כמה קשה לו להתמודד עם זה...הבנתי שזה בא מהלב. הבנתי שזה באמת משהו משמעותי שמפריע לו. גם הוא עשה את הוויתורים שלו.

תשמעי את ..!

את מזכירה לי אותי ..! גם אני באתי להגיב שאני נוטה לומר שכן , רק שלא היה לי כוח לפרט למה ...! :)

elena20

New member
חושבת שעשית גדולה, הטיעונים שלו לא היו

מספיק בואי נגיד משכנעים "נוגעים בחברה שלו"??? זה סך הכל ריקוד, כמובן שאני לא מאחלת לך את זה, אבל מה יקרה אם חס וחלילה תיפרדו ואז תהיה המחשבה הזו בראש "למה ויתרתי? בסוף אנחנו אפילו לא ביחד".

תראי,

הסכמתי איתו (ונכון, היה לי מאוד מאוד מאוד קשה לוותר על זה, וגם היום עדיין קשה לי)מפני שלפעמים צריך לדעת לשים את עצמך במקומם של אחרים. ובמקרה הזה
במקום של החבר שלי. אני חשבתי לעצמי שאם הייתי יוצאת עם בחור, שרוקד 3 פעמים בשבוע סלסה וריקודים סלוניים ונוגע בבחורות (ונניח שזה לא היה מדבר אליי - כי אל החבר שלי זה לא דיבר למרות שניסיתי למשוך אותו איתי יחד לתחום כדי שיווכח בעצמו שזה לא מה שהוא חושב) גם לי זה היה באיזשהו מקום מפריע. אני מניחה שעם הזמן "תחושת ההפרעה" היתה הולכת ומתעצמת וזה מקום לקנאה רבה, לתחושה לא נעימה וחשדנית. לא רציתי שהוא ירגיש כך. לא רציתי לאבד אותו. לא רציתי להיות במקום שלו ולקבל את ה.."לא, אני לא מוכן לוותר". אז וויתרתי. כל כך הערכתי את זה שהוא עזב את הלימודים שלו (כישדעתי כמה כל דקה ודקה בשיעור חשובים לו) בבוקר ופשוט בא אליי הביתה כי לא ידע איך להתמודד עם זה יותר. סימן שזה באמת הפריע לו. זה לא שהוא סתם זרק לי את זה בטלפון או אמר איזשהי אמירה. הבנאדם עזב הכל, בא אליי הביתה כשיש לו סדר יום מפוצץ בלוח זמנים, ודיבר איתי. אז כן, כשהסתכלתי לו עמוק בעיניים , והקשבתי לו וגיליתי כמה זה חשוב לו, כמה אני חשובה לו, וכמה קשה לו שנוגעים בבחורה שהוא אוהב (ועד שהכרתי אותו הוא לא היה טיפוס {כדבריו} שנקשר, שמפתח רגשות, שמדבר על הרגשות שלו. הוא היה מאוד מאוד מופנם בכל מה שקשור לרגש שלו). זה הפחיד אותו והרתיע אותו. אז וותרתי. הבנתי כמה זה חשוב לו וויתרתי. אם טעיתי? אולי כן ואולי לא. אבל עשיתי משהו טוב למען האהוב שלי. בחרתי בו. והריקוד? תמיד יהיה שם. לא שכחתי וגם לא אשכח. את המקצועיות שיש בי אוכל לחזק שוב מההתחלה אם ארצה בכל עת וזמן.

למעלה