עד מתי ??????????????????

גנסיס

ניבחר בדרך לא דרך???????????.. אולי זכרונך קצר אבל 55%!!!!!!!!!!בחרו בו אז הציבור אמר את דברו ולכם נישאר שוב רק לקטר............. דרך הגב שם לב לכל הכתבות(מרדכי גילת)כל הכתבות הם אותם כתבות ממוחזרות נו אז מה זה מונע ממכם לחגוג על הדם.........

genesis

New member
שמש ירח וכוכבים

אכן דרך לא דרך..... ו55 אחוז , אלו 55 אחוז יותר מידי . אכן הציבור אמר את דברו , אולם אותו ציבור שאמר את דברו ועושה חשבון פעמיים את מי הכתיר כראש העיר , אין ספק שאותו ציבור יושב ובוכה ומקונן על מר גורלה של העיר . אוי לה לעיר שאחד כמו בני רגב עומד בראשה נוסף לכל הצרות שיש לנו , כולנו התבשרנו בשורת איוב על כך ששר הפנים הודיע שהבחירות תקיפות עד 2008 . אוי לנו ואבוי לעירנו אם כך הדבר עדיף כבר וועדה קרואה על פני אחד כמו בני רגב איציק

גנסיס

לפי דברייך ניראה שמסתתר כאן משהוא מאוד אישי כלפי האדם אז ברירה אחת יש לי בשבילך ........תעזוב את העיר כי לצערך אתה תקוע עם בני רגב לפחות..........עד 2008!!!!!!!!!!!!1

genesis

New member
שאני יעזוב את העיר.....

אכן חוצפה ראויה לשמה .... מה פתאום שאני יעזוב את העיר...? אני אוהב את לוד ולא מוכן להחליף אותה בשום עיר אחרת בארץ . אני מרוב שאוהב אותה , כואב לי מה שעשה לה ראש העיר הנבחר . ומה עוד הוא יעשה לה עד 2008 ... אוי לך לוד שבני רגב עומד בראשה

zivsb

New member
אולי תרגעו ותשאלו למה? השר האריך?

אם תשאלו יפה אני אספר בקול את מה ששמש ירח וכוכבים יודע/ ת

גנסיס

תיזהר בגילך מאוד מסוכן להתעצבן רילקס תירגע כך את החיים בסבבה לענייננו תרשום בבקשה מתי לוד היתה במיטבה ואז נחליט האם אתה ניטראלי או שפשוט מנחים אותך שיקולים זרים

מה קשור!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

אתה דפוק? או משחק אותה? טוב, עזוב שטויות לא שווה תגובה ובכלל מה אני מצפה מהאנשים שתומכים ברגב.....

ירח וכוכבים הנחמד....

הרבה זמן לא הייתי בפורום ... אבל ל"יציאה" המטומטמת שלך אני חייב להגיב. לפחות מה שקשור לבן של המועמד פוגע רק בבן עצמו ולא יותר מזה , לעומת זאת הכותרות האחרות אלו כותרות שקשורות בעיר שלי , בראש העיר שלי ובתפקוד הלוקה של ראש העיר שלצערי פוגעות ב כ ו ל נ ו!!!!!!! אז בוא לא נערבב חלב ובשר כי דיבורי סרק כאלו הם על מנת לפגוע ולא יותר , אם נתיחס לדברים האחרים, לצערי התנהגותו והחלטותיו של בני רגב כן פוגעות בתושבים. אז בוא לא נרקוד על הדם...

למעלה