עד מתי ??????????????????

dron a

New member
עד מתי ??????????????????

ימשך הסיוט הזה שלא נגמר, לא יעבור יום ועירנו היקרה,לא תהיה בכותרות{ולאוו דווקא החיוביות}. חשבנו,ניסינו להאמין שאנחנו אחרי הבחירות,ניפתח עודן חדש בלוד. הרי כ ו ל ם הבטיחו. אנא תנו לנו תקווה,ואפילו קטנה שתמשך כמו הנס של חנוכה{שמונה ימים של שקט על העיר,ושהיא לא תיהיה יותר בכותרות}. אמן

תתרגל ידידי תתרגל

כי צפוים לך עוד הרבה כותרות על העיר שלך ושלי נגב דמעותך כי חבל על הברק שהן מפיצות אנחנו במצב בקקט אתה חייב להיות גיבור .

dron a

אני קורא ולא יודע האם לבכות או לצחוק וכמה כותרות כאלה!!!!!!!!!!!!!לא חיוביות!!!!!!!!!!!! תרם לנו בנו של המועמד שלך!!!!!!!!!! אז דחילאק מספיק פוזות .......

ולכם מותר הכל...שכל אחד ישמור על

הפינה שלו גם למועמד שלך יש כותרת לא?????...... אז די כל היום לקטר ולחפש מה רשמו עלינו בעיתונים כי כולנו "תורמים" לעניין........

dron a

New member
שמש ירח וכוכבים!!!!!!!!

אני לא מבין מה קשור???????????????????????????

dron a

New member
שמש ירח וכוכבים!!!!!../images/Emo46.gif

ואם תגובה כמו שלך,כולנו צריכים

dron a

New member
לשמש וכו"

אל תשכח שב-28-10-2003 ,מתי שלגנסיס נגמרה העיר, לי הפסיק להיות מעומד,אלהא יש נבחר. אז באמת ....המציאות היחידה שכואבת,היא מה קורה אם העיר שלנו. ותחשוב על זה
.

genesis

New member
שכחת לכתוב

ל צ ע ר נ ו ובאמת באותו תאריך אומלל שבוא נבחר ראש העיר , לא רק לי נגמרה העיר.

ימים יגידו!!!

אני מנסה לחשוב כמה כמוך יש עוד בעיר שלנו, לא משנה מה יכתבו על ראש העיר, שוחד מליון וחצי, כתב אישום איכות הסביבה, ועוד ועוד ועוד ולמרות תקשורת שלילית יום יום ואתה שמש מחפש ירח וכוכבים. יוסף הצדיק נפטר מזמן........

מר קטש

ימים יגידו?????שנים יגידו!!!!!!!! עד 2008!!!!!!!!! כמה כמוני יש.....55% מהציבור שוחד מליון וחצי 10 מליון 200 מליון יש כתב אישום???????? האדם נישפט????????????תקשורת שלילית נכון תתחבר למרדכי גילת תקבל כמה שאתה רוצה ואני לא מחפש לא ירח ולא כוכבים אני שלם עם עצמי אני השמש הירח והכוכבים עולם מושלם

מה אתה רוצה שאני הכתוב שחור

ע"ג לבן ......אתה רוצה שאני התחיל לספור כמה כותרות רק בנו של גבי אסרף תרם לעניין...... ושוב במקום קיטורים "ולחפש אותנו" בעיתונים!!!!!!!!!תרום!!!עשה!!!!! ותפסיק לבכות ...........

genesis

New member
המעניין הוא....

מה שלא כתוב בעתונים.... אדון שמש ירח וכוכבים , מה שעשה בנו של מר גבי אסרף אין אני מצדיק אבל אתה ושכמותך לא יכולים בכל פעם לנגח את נאמני מר גבי אסרף כל פעם באותו עניין מצער . די....תאמין לי אנו יודעים בברור מה קורה בדירה בבגני יער , ובכל זאת לא מנגחים אתכם בנושא . גם אני טובת העיר חשובה לי לא פחות מלכל אחד אחר , אבל לצערי הרב ואני חוזר לצערי הרב נבחר בדרך לא דרך אחד אשר ממשיך להרוס את העיר במקום לשפר אותה .

למעלה