עד מתי

בדדי

New member
עד מתי

תגידו לי איך יכול להיות שלמרות כל ההשפלות הכאב והקושי מולכם , עדיין מחכה שתחבקו אותי ותיהיו ההורים שלי.. אתה אבא תעצור לרגע ותחליף את הקללה במילה טובה את אמא תיהיי אמא ולא מכונה, מתי תשברי כבר את השתיקה... מתי תסבירי לי שכל מה שקרה הוא לא באשמתי... אני שכל חיי הולכת בין הטיפות לא להפריע לך יותר מידי , לא לפגוע בך כי את כל כך פגיעה... שואלת את עצמי עד מתי? עד מתי אני אחכה לחיבוק הדוב הזה שאומר בלי מילים אנחנו כאן אוהבים אותך. עד מתי אני אדמיין את התמונה שאת יושבת איתי , אני מניחה את ראשי על הירכיים שלך, את מלטפת את השער ומנגבת את הדמעות שזולגות , הדמעות שבוכות את כל הכאב... עד מתי אני אחכה שתאספו אותי ותגידו ותבטיחו שהכל יהיה בסדר עד מתי אני אתאבל על ילדות אבודה,על בגרות בצל הפחד והאימה עד מתי אני אחיה את העבר ? רוצה כל כך לכעוס עליכם ומרגישה שאני לא יכולה... לא יודעת למה אבל כל חיי פחדתי לכעוס...כי אתה כל הזמן כעסת ופגעת ואני לא רוצה להיות כמוך!!! אני גם לא רוצה להיות כמוך!!! והבדיחה הכי טובה שהפכתי עם השנים להיות בדיוק כמו אבא-אבל במקום לכעוס על כל העולם אני כועסת על עצמי...והכעס הפך להרס עצמי.. ולהיות אמא -שותקת ,מנותקת , פוחדת, בעלי שני עולמות, עולם פנימי שהוא רק שלי ואין כניסה לאחרים ועולם חיצוני שמשדר -היי הכל בסדר-אבל אין בו שמחת חיים. אז עד מתי? האם לא הגיע הזמן לשחרר ודי... לא יודעת איך...לא מצליחה לוותר ... אוהבת אתכם כי יודעת שבדרך המיוחדת שלכם אתם אוהבים אותי...וזה כואב!!

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif

"מעיין ידעתי בין עשבי הבר בתוך השקט הכחול לו ידעתי ככה לחיות לנבוע ולעד לא לחדול. חלקת אלוהים ופיסת שמיים דבר לא אבקש רק אבן קטנה ראשי להניח בצל הזית ולשקוט ארבעים שנה." ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ כל השדים נכלאו בתיבה לפני כל כך הרבה שנים תיבה נעולה עם כל הדמעות הכעסים הפחדים הצלקות ואת נושאת עימך ..את צער השתיקה ואת דממת הכעס מרוב פחדים שכחת שאת אנושית , לכעוס זה טבעי .. זה לא יהפוך אותך למה שאינך , זה לא יגרום לך להיות כאביך והשתיקה לא תהפוך אותך לאימך .. אל תחששי להיות פשוט את עם החסרונות עם המעלות ..ועם היותך אנושית יש הרבה דרכים לפתוח את אותה תיבת שדים .. לא חייבת לשחרר אותה בדרכו של אביך , את כל מה ששמור בבטן אפשר לכתוב, לצייר , לצעוק בחוף נטוש ,בהר שומם.. בכל דרך שבא תרגישי שמתאימה לך זו הדרך לשחרר את הכעס שחררי אותו..... כעס כלוא הוא צלקת תמידית בנפש תפרי את השתיקה ותורידי את המסיכה .. עכשיו זו את , עכשיו תחשבי עליך קצת ומה יעשה לך טוב לא על מה יגידו , לא על הורים , חברים ,שכנים , אנשים .. עליך - תתני קצת לך להיות ילדה .. שכועסת ובוכה וכואבת אותה הילדה שאבדה לך ממזמן ... * הייתי רוצה לחבק אותך עכשיו *

אופה3

New member
אני באמת חושבת שאולי הגיע הזמן

שתפתחי את התיבה הזאת, תוציאי את כל הכעסים החוצה\, את בעצמך אומרת שאת גורמת לעצמך רק הרס עצמי, הפכת להיות כמוהם?......... אני חושבת שתוציאי את הכל החוצה, את חייבת לאהוב את עצמך, נכון חייך לא היו קלים, ולא היתה בהם אהבה, אבל לפי מה שהבנתי את אימא עכשיו בעצמך, אז התשחררי תני לרגשותייך דרור, אל תתני לילדיך לסבול יחס של אימא שהורסת את עצמה,שכחי את העבר, ופתחי דף חדש, תהיי ילדה לרגע ותתפרקי , תומיאי את הכל, כמו שאמרה מוזה שבת שלום

בדדי

New member
עדיין לא אמא

פוחדת להיות אמא פוחדת להיות בזוגיות... שאריות העבר...משתלטים על תקוות העתיד ובהחלט מעיקים על רגעי ההווה... בת 35 ופוחדת פחד מוות להשאר לבד.....

למעלה