עד מתי קאמינגס???? הבחור הצליח למחוק יתרון של 14...
M M u s i c B o x New member 7/3/08 #3 היום הוא היה סביר חוץ מהרבע האחרון 8 נקודות ו-7 אסיסטים מכבי הפסידו את זה כקבוצה מה יהיה עם תסמונת הרבע האחרון???
היום הוא היה סביר חוץ מהרבע האחרון 8 נקודות ו-7 אסיסטים מכבי הפסידו את זה כקבוצה מה יהיה עם תסמונת הרבע האחרון???
I IUB New member 7/3/08 #5 אם יהיה מאמן ברבע האחרון, לא נפסיד זה ככה בכל ההפסדים האלה. בכל הרבע האחרון הוא פשוט לא מגיב לשום דבר...
אם יהיה מאמן ברבע האחרון, לא נפסיד זה ככה בכל ההפסדים האלה. בכל הרבע האחרון הוא פשוט לא מגיב לשום דבר...
I IUB New member 7/3/08 #4 נו, מאמן אדיוט... ובזה אי אפשר להאשים את קאמניגס הקבוצה חוטפת בראש רבע שלם והוא אפילו לא חושב לעשות חילוף ובפסק זמן קריטי הוא לא הצליח להחליט איזה תרגיל לעשות... אדיוט.
נו, מאמן אדיוט... ובזה אי אפשר להאשים את קאמניגס הקבוצה חוטפת בראש רבע שלם והוא אפילו לא חושב לעשות חילוף ובפסק זמן קריטי הוא לא הצליח להחליט איזה תרגיל לעשות... אדיוט.
B boazbri New member 7/3/08 #6 אני יכול להגיד שכשאתה בהיכל זה אפילו יותר כואב אין מנוס מהמסקנה שאני מביא איתי את הכשלון הטוטאלי מבר אילן לאימפריה הצהובה
אני יכול להגיד שכשאתה בהיכל זה אפילו יותר כואב אין מנוס מהמסקנה שאני מביא איתי את הכשלון הטוטאלי מבר אילן לאימפריה הצהובה
ר רונן קפה ללא מאפה New member 7/3/08 #8 אתה לא מתבייש ?!?! היא מייצגת את המדינה ! שמעון מזרחי אומר שכל אזרח ישראל חייב לאהוד את מכבי באירופה , לעשות צבא ולשלם מיסים , ובסדר הזה .
אתה לא מתבייש ?!?! היא מייצגת את המדינה ! שמעון מזרחי אומר שכל אזרח ישראל חייב לאהוד את מכבי באירופה , לעשות צבא ולשלם מיסים , ובסדר הזה .
S s c o r p i o n m New member 7/3/08 #9 פשש אתה מהיר, 4 דקות! להעשרת הידע הכללי, חולון לא נמצאת באירופה