עד לא ידע

Chewbacca

New member
עד לא ידע

שלום לכולם. איזו דת נפלאה היא הדת היהודית! באיזו עוד דת יש מצווה לשתות "עד לא ידע ארור המן מברוך מרדכי" ז"א עד שלא נדע מי חבר שלנו ומי לא... אז לכבוד פורים אני רוצה לפתוח פה בשרשור שיכרות מיוחד. כל מה שאתם יכולים לספר על שיכרות ושיכורים מה אתם עושים כשאתם שיכורים? איך נמנעים מלהשתכר, איך מעבירים הנגאובר וכו'. וכרגיל, אני אתחיל. יום שישי בערב, ה2 ליוני 1995. יצאנו כל החבר'ה למועדון הקאט באלו שאז נחשב לפאר המועדונים לבני ה18 פחות או יותר. אמצע הבגרויות של י"ב ואני פצפון בן 17.5 אבל שתיין לא קטן. הסיבה למסיבה, יומולדת של מישהי מהחבר'ה. הכול מתחיל רגוע, אני מזמין משקה לא ידוע שמכיל בעיקר וודקה אבל גם עוד דברים שאני לא מצליח לזכור כרגע, אחוזי האלכוהול שלו היו מאוד קרובים ל40%. אבל במקום כוס שוט קיבלתי את המשקה בקנקן כמו שמוזגים מיץ טבעי ביטבתה. ואני, כמו ילד פולני טוב שותה את הכול (בערך 6-7 שוטים), יחד עם בירה לפני נכנסה אליי כמות לא קטנה של אלכוהול באותו ערב, ולכן המעשים הבאים שאני אפרט פה בהחלט הגיוניים. קודם כל, ישבתי מול מאוורר בערך חצי שעה, פשוט לבהות במאוורר, התירוץ שלי - היה לי חם בפנים. אח"כ - בדרך הביתה, בעודי שוכב לי במושב האחורי של פיאט 127, כשבמושב הנהג יושב חברי הטוב ר. (השם המלא שמור במערכת) וחברתו באותו זמן, שהייתה ידידה טובה שלי א. (כנ"ל) בגלל שהכרתי כל אחד מהם בנפרד, והם סמכו עליי, ידעתי מה כל אחד מהם באמת חושב על השני ובאותו ערב החלטתי שזהו, אני הולך לספר להם הכול. הם כמובן נפרדו למחרת. התירוץ שלי - הם התקשרו להודות לי כמה ימים אח"כ שהם לא העזו להגיד מה שאני אמרתי. את שאר הסיפור אספר בהמשך... עכשיו תורכם...

night mistress

New member
סיפור ההשתכרות שלי...

היה לי ידיד הומו שלחבר שלו הייתה יומולדת.. מפה לשם הזמנתי את בן זוגי דאז שהיה ש"שפאר (שווה שיגור פצצת אטום רוסית-שזה אומר שהוא היה נראה ממש ממש טוב).. בכל מקרה, מהשניה שנכנסנו עד השניה שיצאנו כל החדר עשה לו עניים והתחיל איתו בלי בושה..בעיקר כשהוא מכריז שאני האשה שלו והוא נצמד אליי בלי הרף, אני הייתי בשוק והרגשתי הכי לא נוח בעולם..מה גם שהיינו הזוג הסטרייט היחיד (למרות שלפי התגובות שלו להתחלות היותו סטרייט טהור מוטלת בספק).. אחרי שני בקבוקי יין כבר התחלתי לצחקק בהיסטריה ואמרתי לו שאם אנחנו לא הולכים עכשיו אני אישית דואגת שהוא יחזור הבייתה עם אחד מהגברים שנמצאים פה וזה כבר לא באחריותי.. כמובן שהוא לקח אותי הבייתה. יום אחרי זה נפרדנו..

night mistress

New member
תאוריית ההאנגאובר שלי...

פיתחתי אותה במהלך יינון יתר (שתיית יין מוגזמת).. אם אני אשאר ערה עד 7 אני לא אקום עם האנגאובר.. ניסיתי את זה רק פעם אחת-עבד..

marsala

New member
סיפורים שלי..

סיפורי השתכרות...תבחרו יש המון... אז איפה להתחיל? טוב סיפור השתכרות א': השנה 1989אני ביציאה מקורס מט'קים עם החברים הכי טובים שלי ש'(לימים מחט שריון...) וד' (לימים טיפוס אבוד אבל בחור ענק) בקיצור החברה דאז שהיתה ש'שפאץ' (שווה שיגור פצצת אטום צ'כית ,שאנ'לא יודע מה זה אומר...) היתה בשבת נדירה בצבא (אל תשאלו מה גיליתי לימים שהיא עשתה שם...
) אז יצאנו ,לצערי אני לא זוכר לאן הלכנו, מה עשינו ואיך בכלל נגמר הערב ,אני רק יודע שבחמש בבוקר קמתי (חברה שלי חיה עם אמא שלה לבד, בחורה מגניבה לאללה ,האמא, לא הבת..)הבנתי שאני לא בבית ,אלא בביתה של חברתי ואמה(שהיה לי כבית שני) שהחדר מסתובב בפראות עצבנית, שאני שוחה בנוזל חמים ודביק ,שמתפוצץ לי המוח מכאבים, ואז.......אני שומע את ''חמותי'' קוראת מהחדר השכן ''משה אתה בסדר??'' השאר הפך להיסטוריה מלמדת (טוב נו ,לא כל כך...
) צפו פרק ב' ג' ד' ...נראה כמה נהיה מוכן להסגיר..... מוש

marsala

New member
למען הסר ספק ממוחכם הכחול../images/Emo2.gif

נוזל חמים ודביק זה מה שהקאתי בשנתי (והמשכתי לשכב בזה אלוהים יודע כמה זמן...) מצטער אם מישהוא איבד את התיאבון .... MOSH

Jack Daniel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני זוכר......

שהייתי בזמן התיכון במסיבת בריכה (גם את זה העתקנו מהאמריקאים), תחרות של הקפצת טקילות (אני ניצחתי)......וכדי להראות שאני גבר גבר הקפצתי עוד שני כוסות פלסטיק של וודקה
בסופו של דבר הקאתי את הנשמה
על הדשא ועל שפת הבריכה...התחשבתי באנשים ששחו שם ומה שהיה אח"כ לא זוכר (הזמן האבוד)

dusa

New member
נו, טופ.....

את המביכים כנראה הדחקתי, אבל יש המון סיפורי השתכרות משעשעים..... גרתי בקיבוץ 8 חודשים, עם המתנדבים האיריים ובערך פעמיים בשבוע היינו עושים תחרות שתיית בירות, לא מעט פעמים, אני ניצחתי - אבל לא זוכרת את זה...... 4.2.1995 (לא בטוחה לגבי השנה - הייתי שיכורה....). חוגגת יומולדת בקיבוץ, כל המשפחה מגיעה, יושבים בחדר מטר על שניים ומעבירים בקבוק יין לבן, כל אחד כשהבקבוק אצלו, מברך אותי. כשהבקבוק הגיע אלי, אחרי כמה דקות בערך פתאום אמא שלי מסתכלת עלי במבט תמוהה - ואני עם פית הבקבוק מחוברת אלי כמו אינפוזיה לגמתי את כל מה שנשאר בבקבוק. אחרי שהם נסעו, הלכתי לחגוג עם המתנדבים והבאתי עוד בקבוק יין להרים כוסית עם כולם....נו טופ.. זו לפחות היתה הכוונה. אחרי שהם פתחו לי אותו אמרתי זה בשבילכם (העוגה) וזה בשבילי - היין כמובן!!!! יום למחרת אמרו לי שגם שתיתי עוד איזה 4 בירות אחרי היין. לא זוכרת כלום!!!!! ועכשיו תלוי בכמה אתם תחשפו......ואולי נמשיך......

Chewbacca

New member
בבוקר המוחורת

אחרי שחזרתי הביתה וכמובן הקאתי את נשמתי (למזלי הרב עוד הייתי ער), קמתי עם כאב ראש אטומי (והפעם אטומי ישראלי, לא צ'כי ולא רוסי) כשאני יודע שאני אמור להיות לבד בבית כי ההורים שלי יוצאים לטיול ומשאירים אותי לבד ללמוד לבגרות בהיסטוריה. משום מה שקמתי עדיין שמעתי קולות מהמטבח וכשהסתכלי על השעון ראיתי רק את הספרות 14 ולמרבה ההפתעה הסקתי שהשעה היא שתיים אחה"צ מה שאומר שההורים שלי לא נסעו לטיול... לא טוב. דדתי למטבח ובקול של שיכור שאלתי אותם אם הם לא יצאו לטיול? הם הסתכלו עליי, הבינו מה קורה וענו לי בהגיון קר שהשעה רק שמונה ורבע בבוקר. כמובן שהספרות שהצלחתי לקלוט בשעון היו רק ה14 מתוך 08:14 שהשעון שלי באמת הראה... את הפדיחה שלי עשיתי. ויש עוד...

הסיפור שלי

ובאופן סימלי, הוא מתרחש בדיוק בפורים שעבר. פורים 2003, יום שלישי. אני וחברים (וידידה) מתחפשים לדרדסים + דרדסית. שמנו גטקעסים לבנים, חולצות כחולות, נעליים לבנות (או נעליים ועליהן גרביים לבנות), צבענו את כל הפנים והידיים שרואים בכחול, ואפילו אחד מאיתנו הכין מצנפות דרדסים לפנים. נסענו למסיבה של GB בשפיים (לא בפאב, פנימה לקראת סוף הקיבוץ). מגיעים לכניסה -- נכנסים כמובן בשנייה וחצי למרות הטור האדיר (מי יימנע מחבורה של דרדסים משעשעים להיכנס למסיבת פורים?
) לצערנו בכניסה אנחנו מגלים שהכניסה עולה 100 שקל. המון כסף לכל הדעות. אבל, כבר היינו שם, ואמרנו -- שיהיה, לפחות השתייה חינם. וכאן מתחיל הבלאגן. השתייה חינם, אבל בישראל כמו בישראל מה שנותנים בחינם זה לא בדיוק שתייה, אלא מגוון ספיד-דרעקים למינהם. יצוין שמאחרי הצבא ועד אז, ומאז, לא נגעתי בדברים האלה. הערב התחיל מצוין, היינו משועשעים, רקדנו. (במסיבה, אגב, גם ראיתי את ליאת שהיום אני גר איתה, ואז לא ממש היה ביננו הרבה יותר מפלירטוטים.) התחלנו לשתות. הולך עם חבר לבאר, ומורידים שוט של תהילה/כהילה ושות'. הורדנו עוד הרבה. ועוד בירות. וכל מיני דברים. בשלב מסוים בערב אני נזכר שלא אכלתי באותו יום כלום, ושמעבר לזה גם הגעתי עייף כי התחלתי את היום ב 7 בבוקר, עבדתי עד 21:00 (סטרט-אפ, זה מה יש
), וישר נסעתי להתחפש ולמסיבה. יש שלב בערב שאני אישית כבר לא יודע מה קרה בו. באופן לא כרונולוגי, הדבר הבא שאני זוכר זה שהתעוררתי בבוקר אחרי זה ב 9 בבוקר במיטה בבית, עם התחפושת והצבע על הפנים, לכלוך (שלמדתי אחר כך שהוא מהקאות שלי) על הבגדים. קמתי לי כולי מאושר ואני רואה את אמא שלי מולי -- "אמא, אל תשאלי איזה קטעים היה אתמול במסיבה, היה מצחיק, היה היסטרי". אמא שלי אומרת טוב טוב, דוחפת לי את הראש חזרה למיטה, ואני נרדם ישר שוב. אחרי 2 דקות אני מתעורר שוב, רואה את אמא שלי מולי, ואומר: "אמא, אל תשאלי איזה קטעים היה אתמול במסיבה, היה מצחיק, היה היסטרי"
הפעם אני כבר קם מהמיטה בשאיפה ללכת לעבודה. אמא שלי כמובן מוציאה אותי מזה ושולחת אותי חזרה למיטה. ב 13:00 בערך אני קם, הפעם קצת יותר מאופס, בערך. אמרתי לאחי הקטן שיסיע אותי למשרד כי אני לא יכול לנהוג, הורדתי מעצמי מה שהיה אפשר מהצבע הכחול, ונסעתי למשרד. הגעתי למשרד עם עיניים מפוצצות וצבע כחול על הפנים, חצי מעופף חצי עם בחילה. הבוס שלי מסתכל עלי -- צוחק -- ואומר לי -- תעשה XYZ וסע חזרה הביתה. לקח לי בערך 48 שעות מהמסיבה בשביל שיעבור ההנג-אובר. בדיעבד, סופרו לי הדברים הבאים: 1. שתיתי עוד הרבה, מסתבר. 2. בשלב מסוים לא הלכתי ישר. 3. בשלב מאוחר יותר הסתובבתי עם כוסות טקילה ונתתי לאנשים לשתות. 4. בשלב אחר ליאת באה להגיד לי שלום והחברים שלי, שנמאס להם להחזיק אותי, דחפו אותי אליה ואני נפלתי עליה מחוסר שיווי משקל. 5. מאוחר יותר אחת מהבנות לקחה אותי החוצה כי היא ראתה שאני מרגיש לא טוב, ומסתבר שהקאתי, וחלק עליה. 6. והחלק הכי מוצלח: בדרך הביתה באוטו מהמסיבה (אחרי שסחבו אותי עד האוטו), חברים שלי, שגם הם לא היו במצב הכי טוב בעולם, ניסו להבין אם יש לי או אין לי אזעקה בבית. "אלון, יש לך אזעקה בבית"? -- "כן" -- "אתה בטוח?" -- "לא" -- "אז יש או אין?" -- "יש" -- "מה הקוד?" -- "אין אזעקה". ככה זה המשיך עד הבית, ובסוף משום מה שכנעתי אותם שאין אזעקה. הם פותחים את הדלת, מחזיקים אותי, ומתחילה לצפצף האזעקה. "אלון, מה הקוד??" -- "1234" -- "זה לא זה! מה הקוד??" -- "4321" -- עוד כמה פעמים כאלה והאזעקה התחילה לצפצף, אבא שלי יורד למטה באמצע הלילה, ורואה 4 דרדסים מחזיקים דרדס אחד. כמה רגעים של הלם, ואז הוא זיהה אחד מהם, ואז הוא זיהה אותי שפוך בידיים שלהם. הוא לקח אותי למעלה עם חבר, והחבר, שגם היה שיכור-משהו, אמר לו: "צביקה, רק שתדע שאלון היה דרדס מצטיין" ועד היום הסיפור הזה רודף אחרי
צ'ירס, ופורים שמח. אלון, שהשנה ללא כל ספק נוהג למסיבת פורים ונותן לאחרים לשתות

gh231

New member
טוב, אז גם אני אשתף...

השתכרות אבל לא שלי-חנוכה 1996, מסע לפולין. שותפי לחדר קנה בדיוטי בקבוק פינלנדיה, וגמר את כולו בלילה אחד, כמובן שאני טיפלתי בו יפה,העברתי אותו מהשירותים לכיסא וחוזר חלילה. ואז הלכנו כל אחד לישון במיטתו הוא. בבוקר אני קמה במיטה שלו, כשידיו השריריות (באמת שריריות...) מחבקות אותי. והוא מספר לי שבלילה היה לו חלום מפחיד והוא העיר אותי וביקש ממני לישון איתו והסכמתי. לא היתה עדות שהתרחש משהו מעבר לרק שינה יחד. ומה שעד היום אני לא מבינה- איך הוא זה שהיה שיכור, ואני זו שהתעוררתי במיטה זרה כשאני לא זוכרת כלום??? השתכרות שלי- מיאמי, ארה"ב, 2000. בחור נחמד שיצאתי איתו מזמין אותי למסיבה, עם ברמן שיודע רק להכין לונג איילנד. שתיתי חמש-שש כוסות. כשהבחור החביב לוקח אותי ברוב אדיבותו חזרה לדירתי, כל מה שאני מסוגלת לדבר איתו הוא על כמה אני מתגעגעת לאקס. כמובן שמאותו יום לא שמעתי מהבחור, ואין לי ספק שקניתי לנו עוד שונא ישראל.

night mistress

New member
../images/Emo6.gifאפרופו סיפורי השתכרות של אחרים

השנה, נראה לי 1997, טיול שנתי של סוף י"ב.. מכיוון שהייתה שביתה של ועד המורים בוטל הטיול והוחלט על השבתת הבית ספר ויציאה לטיול לבד.. כמובן שכל השכבה הצטרפה.. הכיתה שלי (שהייתה הכיתה הכי מופרעת במחזור) החליטה להחביא אלכוהול בתיק.. מגיע ערב, מתחילים למזוג.. איתי בחדר יש שתי בנות טובות טובות שמעולם לא שתו קודם (לא שאני שתיתי כ"כ כן?) אני יוצאת לאיזה רבע שעה לעשות סיור במקום, כשאני מתקרבת לחדר אני שומעת פתאום צרחות אימה.... "אנחנו טובעים
!|
" "תביאי חגורות הצלה..אלוהים..לינארדו..תציל אותי.. לאאאאאאאא.מים
הצילו
" (זו הייתה השנה שטיטאניק יצאה לאקרנים).. נכנסתי לחדר בריצה ואני קולטת את אחת הבנות עומדת על המיטה ומחזיקה את הארון בהיסטריה, ואת חברה שלי מסריטה את כל העסק.. אני אישית נקרעתי מצחוק..

סניפטר

New member
טוב אז גם לי יש כמה סיפורים

אבל קודם כל אלון אהבתי את שלך. טוב הסיפור שלי מתחיל בגיל מאוד צעיר 8 ימים כאשר הרב היקר השקה אותי במוצץ טבול יין פטישים מה שגרם לי לשכוח הכל ,לצערי לא זכור לי הרבה מהאירוע . טוב בגיל 15 - 16 בערך הייתי יוצא לדיסקוטק בשם "התפוז" ברישפון וחבר היה הנהג התורן טוב נו רק לו היה רישיון באותה תקופה ואני הייתי הנווט . טוב כמובן שהתפוז היה משקה את קהל הרוקדים במיטב "הספיד דרעקים" הקיימים אבל לזכותם יאמר שהם טישטשו את הטעם האלכוהולי הייטב . זכור לי מאותו ערב שהתחברתי לאיזה אחד מצוות המשקרים שהיה לו רובה מים אימתני ואני הייתי המטרה באותו ערב וכמובן ששתיתי ושתיתי ועוד קצת שתיתי ועוד טיפה שתיתי ואז אני לא זוכר כמה שתיתי . מה שאני זוכר שבתור הנווט המיומן (עלק) הגענו לאיזור הקרנף האבוד בשעה שהתפוז הוא 5 דקות נסיעת שטח מהבית שלי (רעננה) אבל יצאנו באזור נתניה ואלון אתה בטח זוכר את הקרנף האבוד לימים עמק 51 . נו זו חוויה ראשונה. חוויה שנייה היא בתל יצחק שם האלכוהול היה בחינם, היינו עורכים שם תחרויות אלכוהול מטורפות ואני בתור שתיין דרעקים ידוע הייתי שם את חברי בכיס הקטן זה התחיל מתחרויות טקילה שאגב השיא שלי הוא 35 הקפצות בערב והצחוק הוא שאנשים היו מצטרפים לתחרויות שלנו נו מה גם הם לא ניצחו הייתי באופן קבוע בהנג אובר במהלך השבוע ואז בסוף השבוע הייתי עוד פעם "מתחרה" מאז אני לא שותה "דרעקים" ולא עורך תחרויות למיניהם. ועכשיו נעבור לטיול שערכתי במזרח עם חברי . בואו נאמר שהייתי קם שיכור (זה אמור להסביר תכמויות המטורפות) אבל הייתה לי חוויה שאותה לא אשכח היינו בעיירה בלאוס בשם ואן טניין שם עשינו שייט אבובים רגוע בנהר מקומי . לוקחים אותך במונית מרחק נסיעה של 10 דקות מהעיירה ומורידים אותך בנהר ומשם אתה שט לאט בחזרה לעיירה . רק שבדרך כל כמה מטרים טובים יש פינות עצירה עם בירות טובות "לאו" למי שמכיר .ועוד כמה דברים לא חוקיים שלא בקטע שלי ! טוב בקיצר אחרי כמה שעות של שיט ועצירה כמעט בכל תחנה לבירה חזרנו לעיירה מבושמי בירה שיכורים בטרוף וזוכרים את כל החוויה אבל את התור לשירותים זה בטוח שאף אחד מאיתנו לא ישכח היינו 8 חברים על שני אסלות תבינו לבד את הריבים לפיפי . וחוץ מזה שקוקוס רום ומיץ תפוזים זה ממכר !

D r a m b u i e

New member
אוקיי מעולם לא השתכרתי

(חוץ מבבת מצווה של בת דודה שלי, אי שם בשנת 87, ששתיתי שני אמדאוס כחול או משהו כזה). אבל לעומת זאת בחתונה שלי אח שלי טען שהוא לא משוחרר לרקוד, מעבר לזה הוא נדלק על הברמנית שבאמת היתה שבשחע"ה (שווה בטירוף שחבל על הזמן) ומה שקרה זה שהוא נעמד על הבר ושתה, ושתה, ושתה, ושתה ו...שתה. אחרי משהו כמו עשרה קוקטיילים ואיזה חמש עשרה הקפצות של לא יודע מה, הוא באמת השתחרר לרקוד. רקדנו כמו מטורפים, ואז באיזור 2 בלילה הגיע הזמן לחזור הביתה. דרך קצרה סה"כ. אני ואישתי חזרנו עם ההורים שלי לכיוון הבית שלנו, לספור את הצ'קים, ואח שלי נסע לפנינו באוטו עם גיסי וגיסתי. פתאום ראינו את האוטו שלהם סוטה בחדות, הדלת נפתחה בפראות, וראינו דמות רצה כמו מטורפת ומתכופפת בשדות. הסיום היה שבזמן שאנחנו ספרנו את הצ'קים אח שלי היה לחילופין על הספה מנמנם או בשירותים מקיא. אמנם לא סיפור השתכרות שלי, כי אין, אבל זה מה יש. משהו אחר שזכור לי, לא בדיוק השתכרות, זה את אבא שלי לוקח אותי לבית בירה גרמני כחלק מחגיגות הבר מצווה שלי. במינכן כידוע לכם לא שותים בכוסות של פחות מליטר, וכך שתיתי שתי כוסות, פלוס מינוס. שיכור אמנם לא חזרתי למלון, אבל את ההרגשה של לקום להשתין כל עשר דקות, לילה שלם, אני לא אשכח בחיים שלי...

Chewbacca

New member
אוי חתונות...

בחתונה של נשמתי התאומה, ידידתי ק. לפני שנה וחצי, החתן הוא זה שהושקה והושקה והושקה עד שבערך בחצות הוא התעלף משיכרות ואי אפשר היה להעיר אותו אפילו עם דלי מים ששפכנו עליו. כמובן שזה לא הפריע לנו לחגוג עד בערך 4 בבוקר...

amircn1

New member
חתונות

בחתונה של אחותו של חברי השתכרתי אחרי בקבוק אבלוסוט שסיימתי כמעט ללא עזרה... המלצרית של השולחן שלנו למדה איתי בתיכון ותמיד הייתי קצת דלוק עליה, אז... לחקתי אותה לצד והתוודתי בפניה על זה תוך כדי ציחקוקים בלתי נשלטים והליכה בזיג-זג כמובן שלא יצא מזה כלום

Chewbacca

New member
חלק שלישי...

תקציר הפרקים הקודמים - שתיתי המון השתכרתי, גרמתי לשני חברים שלי להיפרד, בהיתי במאוורר ו... תקראו למעלה. הלכתי לישון שוב קמתי אני לא זוכר מתי ו... התחברתי לאינטרנט. עוד לא היה לנו חיבור שתומך בhtml ולכן הדבר היחיד שאפשר היה לעשות היה IRC בגירסת טקסט פרימיטיבית. כמובן שנכנסתי לחדר הצ'אט האהוב עליי ושאלתי את כולם (בעיקר אנשים מארה"ב) איך מעבירים הנגאובר מטורף (כאבו לי חלקים בראש שלא הפעלתי מהמאה הקודמת) בין העצות שקיבלתי היו: א. לשתות עוד (הדבר היחיד שיכול להשכיח ממך את כאב הראש זה להיות שיכור). ב. לאכול עגבניות והרבה (משהו עם החומציות של העבניות) ולחילופין: ג. לשתות הרבה חלב (משהו עם החומציות או הבסיסיות של החלב) ד. לאכול הרבה לחם, ובכלל לאכול הרבה... ה. שלושה אספירינים ולחזור לישון. ו. לנסות את כל הדברים הרשומים למעלה ביחד... ואם כבר דיברנו על תחרויות... בלי תחרות ישבתי באוסטרליה בפאב עם זוג אירים, בחורה אנגליה, שני אמריקאים, קנדית, גרמני ועוד בחורה אנגלו סכסית מקניה ושתינו. התחלנו משישה בקבוקים של בירה בבערך שעה (בקבוק אוסטרלי הוא 375מ"ל ז"א 2.1 ליטר) ואז נמאס לנו לשתות בקטן אז הזמנו כל אחד קנקן (חצי מהקבוצה לא הצליחה לגמור אותו) ואח"כ עוד קנקן (כל קנקן 1.2 ליטר) שהצלחנו לגמור רק אני, הבחורה הקנדית ואחד האמרקאים סה"כ 4.5 ליטר בירה בבערך שעתיים... אני לא זוכר בדיוק איך הגעתי חזרה לאכסניה אבל מצאתי את עצמי למחרת בבוקר אשכרה במיטה שלי...

marsala

New member
נשמע כמו בדיחה../images/Emo6.gif

שני אירים ,ארבע גרמנים, ישראלי וכומר קתולי ...
Mosh

למעלה