עד לא ידע

MEIMIS

New member
אני מעולם לא השתכרתי... ../images/Emo6.gif

סתאםםםם
שלום לכולם אני הולך לספר סיפור שקרה שהייתי בערך בן - 15, 16 לא זוכר בדיוק זה היה בחודש מאי - החודש שבו אני וחברה שלי לשעבר א' שמנו לב אחד לשני, אחרי ש10 שנים התעלמנו אחד מהשני.. משום מה אני זכרתי את הכל בבירור - ויום למחר סיפרתי לחברתי (לשעבר) א' את כל מה שקרה, אבל עכשיו כשאני מסתכל על זה אחורה אני לא מצליח לזכור כ"כ הרבה .. אז ככה - היינו בכיתה י' בדיוק התחיל כל הסיפורים של המגנים והבגרויות שיש בכיתה י'... באותה תקופה היינו יוצאים מידי שבוע (אני והחבר'ה שלי) למועדון בכפר מונאש - היה שמה רחבה אחת של מוזיקה אלטרנטיבית, רחבה שניה של מטאל על כל סוגיו. זו הייתה תקופה שגם חברה שלי (לשעבר) א' ןחברותיה יצאו למסיבות האלה.. בקיצור נכנסתי למבנה (היה אז חורף) התהלכתי בין הרחבה של האלטרנטיבי לבין הרחבה של המטאל לראות איפה יש מוזיקה טובה יותר.. הלכתי לבאר אני מסתכל...(אני צריך להגיד שזה היה פעם הראשונה ששתיתי אלכוהול) אני רואה ככה בתפריט(אני זוכר את התפריט מפעמים אחרות שהייתי שם): 1. וודקה תפוזים 2. וודקה אשכוליות 3. טקילה וספרייט 4. פליימינג למבורגיני 5. אוראנג'בום - בירה 6. גולדסטאר אני מסתכל על כולם ורואה שכולם מקפיצים טקילה עם ספרייט - אמרתי למה לא.. גם אני יקפיץ.. פתאום קיבלתי בבום אחד גדול גועל נפש של שתיה..והלכתי לרקוד.. פתאום אני רואה את חברתי לשעבר א'.. התחלנו לרקוד אחד עם השני, והלכתי הפעם איתה לשתות - שאלתי אותה מה את שותה היא ענתה לי "טקילה" אז לא רציתי לצאת פארש - ואמרתי יאללה גם אני נו.. שיהיה
הקפצנו את הטקילה וחזרנו לרקוד.. 5 דקות אחרי זה - חברה שלה - (היום היא בת 18/19 נשואה) באה ושואלת אותנו אם שתינו . . אנחנו אומרים לה כן כוס טקילה אז היא אומרת בואו לשתות איתי גם.. הלכנו לבאר הקפצנו עוד כוס.. ואמרתי לשניהן כבר.. "לרוויה" וחזרנו לרקוד הייתי בראש טוב אמרתי לחברתי לשעבר (שבאותה מסיבה פעם ראשונה שדיברנו זה עם זו..) שאני חייב לצאת החוצה לנשום קצת אויר - יצאתי החוצה וראיתי את חברה שלי לשעבר שתקרא מ'(אחת אחרת) עומדת מחוץ למסיבה... ישבתי קצת שם בחוץ נשמתי אויר.. פתאום איזה בחורה לבושה שחור: 1. חולצת רשת שחורה 2. חזיה שחורה 3. מכנס עור שחור צמוד כמו לא יודע מה על הגוף שלה היה לה גוף פ' - פצצה
4. נעלי ד"ר מרטינס גבוהות הבחורה באה מתיישבת לידי ומתחילה לדבר איתי.. 2 דקות לאחר מכן שואלת...: "בא לך ללכת להתחרמן איפשהו"... אמרתי לה.. הממ.. לא אני מצטער אבל יש לי חברה..(באותה תקופה לא היינו ביחד אני ומ'..) והצבעתי לי על החברה שלי לשעבר (מ') ועשיתי לה שלום אז היא אמרה - ואיי אתה ממש בר מזל - בחורה מאוד יפה ומושכת.. אמרתי לה.. "תודה רבה לך" וקמתי דיברתי שניה עם חברתי לשעבר מ' שעמדה בחוץ ונכנסתי למסיבה.. עברתי ליד הבר - וראיתי את חברתי לשעבר א' עם אותה חברה שלה (זאת שהתחתנה) מקפיצות טקילה - התחלתי להגיד לה.. מה את לא קוראת לי מה את לא מתביישת? ואמרתי לברמנית יאללה עוד סיבוב.. חזרנו לרקוד ראיתי מלא חברים שלי ששותים בירה - לקחתי מכולם קצת שלוקים, פה ושם והלכתי לבר עם א' הייתי כבר בראש מסובב אפשר להגיד... הברמנית כבר זיהתה אותי הגישה לי כוס מים וחייבה אותי לסיים את הכוס.. אחרי שסיימתי את הכוס היא לא רצתה להגיש לי יותר אלכוהול - הלכתי לאנשים והתחלתי לשאול בדפיקות למי יש 18.. זה לא עבד(אני גבר) ביקשתי מחברתי לשעבר א' לבקש.. הבנאדם הראשון שהיא ביקשה ממנו קנה לנו עוד סיבוב... מסתבר ששתיתי באותו יום איזה 9 טקילות... והרבה בירה.. התחלתי לרקוד ולהתפרע - הלכתי לרחבת הריקודים של המטאל - התחלתי לעשות פוגו (ריקוד שדוחפים אחד את השני ומרביצים וכו') עם עצמי והתחלתי לעשות (א' קוראת לזה רונדלים) שזה סיבובים גדולים גדולים פשוט רצתי בסיבובים הקפתי את כל האנשים שהיו ברחבה ככה איזה 10 דקות בלי להפסיק.. עד שהיא תפסה אותי ואמרה לי די) הלכנו התיישבנו על ספה..דיברנו קצת ורצינו לקום לשתות עוד סיבוב, שבסופו של דבר כל פעם שניסינו לקום לא הצלחנו יום למחר רבתי עם אחד החברים שלי - הבאתי לו בעיטה בצלעות בפוגו משהו כזה הוא אמר.. בשעה 5 בבוקר אחרי שסחבו אותי למונית של חברתי לשעבר א' בתקווה שאני יגיע הביתה (כי חברה שלה גרה בבלוק מולי) נכנסתי למונית נסענו חזרה לחדרה, ירדתי מהמונית ונשענתי על עמוד חשמל, ואמרתי לחברה שלה(ידידה טובה שלי) שאני בסדר ושתלך הבייתה ושלא תדאג.. היא שאלה אותי.. בטוח? אני יעזור לך לעלות הביתה(היא גם הייתה דיי שפוכה מאלכוהול) ואמרתי לה הכל בסדר אל תדאגי - לקח לי 2 דקות לשכנע אותה שאני יהיה בסדר - ברגע שהיא הסתובבה ללכת, בועעעעעעעעעעעעעעע הקאתי (בחיים לא על עצמי) אלה בצד... הצלחתי להגיע הביתה - בוקר למחרת היה לי כאב ראש לא נורמאלי - וקמתי כל שניה להקיא - הקאתי את המיצי קיבה שלי מרוב השתיה.. וזהו
מיותר לציין ששבוע לאחר מכן חזרתי על הפעולה שנית, והשתכרתי שוב באותה מסיבה עם אותה חברה לשעבר א' אבל במסיבה השניה עזרתי אומץ ונישקתי אותה
אני טיפוס ביישן מה לעשות.. הכי חשוב זה להנות.. כשההנאה נגמרת.. ההתמכרות מתחילה..

למעלה