עד לאן הייתם מגיעים ..

מגשימה1

New member
אנחנו קובעים את הגבולות

כל אחד והגבולות שלו וכל מקרה לגופו , למשל סמים , הרבה אנשים מסתקרנים לדעת איך זה מרגיש , אבל לא כל אחד ילך עם הסקרנות הזאת וינסה אפילו פעם אחת מהחשש שזו לא תהיה פעם אחת וחששות אחרים . למעשה כולנו או רובנו לפחות מסתקרנים לדעת איך מרגישים אחרי שמתים , אם מרגישים , אנשים הולכים להתאבד בגלל זה? אולי אחד בעשרות מיליונים . וגם בסקרנות פחות מסוכנת , זה תלוי מה יש להפסיד , אם הסקרנות שלך זה לדעת על נושא מסוים וכל מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס ל"גוגל" אולי תלך עד הסוף , אבל אם יש כאן ענין של סכנה או מבוכה או גאווה וכיוב' כאן זה תלוי כל אחד ואישיותו וגם כל מקרה לגופו כלומר סקרנות מול חשש או סקרנות מול מבוכה וכן הלאה מה יותר חזק באותו מקרה ומה יותר חזק בשביל פלוני , כי למשל יכול להיות שלמבוכה אצלך ואצל מישהוא אחר אין אותו משקל וגם לא לסקרנות או לחששות ופחדים או לגאווה וכן הלאה .

:}}

אצלם.....זה........ אמממממ.. הביא ת'סקרנות למוות קליני... אבל הפיוזים המשיכו לרטוט...:}} {ולמה את לא עולה איתנו??????????}

יש

רמפה.... {נטענת ...ישירות למנוע של הספינה} מתאים? תייכף אכניס בך מקלות בנסיבות הקשות.. יאללה... תעלי.

יפתי...

אינקויזיציה אני עושה לך באחורה ש'לך אם את לא מעלה את עצמך לקצה הסיפון.. אופו אופו יערה??..... משו פה לא מסתדר לי עם הפיוזים ועם ההצתות...

אפשר לי...

פירטוט של החורים,
?

מצוטטת

New member
אני../images/Emo12.gif

צ'כה 3יור? לי מספיק קו דימיוני / אייקון השאלה מה הוא........

מצוטטת

New member
../images/Emo162.gif

יווווווווווווווווווווווווווו האביב הגיע נהיר עד ברור היה לי מלכתחילה......... אגב! עד ק3ה הפירמיד...אההההההההההה

למעלה