עד לאן הייתם מגיעים .. כדי לספק את הסקרנות שלכם?
ש שרשירית New member 12/3/07 #3 הסקרנות הרגה את ../images/Emo108.gif היום כבר לא כל כך רחוק. מה שנאמר התבגרתי.
מ מצוטטת New member 12/3/07 #5 עד ל point שהאינטואי3יה שלי תאותת לי הרגשה של סחרחורת כמו למשל רכבת הרים....... שהמעי שלי יאותת לי סימני מצוקה כמו למשל קפי3ת באנג'י.... שהמיינד שלי יודע בברור שזה כואב/יכאב.....{ללא דוגמית } ~זה בערך הגבול...~
עד ל point שהאינטואי3יה שלי תאותת לי הרגשה של סחרחורת כמו למשל רכבת הרים....... שהמעי שלי יאותת לי סימני מצוקה כמו למשל קפי3ת באנג'י.... שהמיינד שלי יודע בברור שזה כואב/יכאב.....{ללא דוגמית } ~זה בערך הגבול...~
מ מצוטטת New member 12/3/07 #14 אנא אערף אנ'לא עולה על רכבות הרים אמרתי.......... מה הפם לא היה ברור ~ ~
מ מצוטטת New member 12/3/07 #25 נו.... יחי ההבדל3'יק .... בלופפפפפפ יש לי לפחות ת'תחושה של שליטה על בטחוני הנפשי........ ות'יכולתלנווט את הפתול והטלטלת
נו.... יחי ההבדל3'יק .... בלופפפפפפ יש לי לפחות ת'תחושה של שליטה על בטחוני הנפשי........ ות'יכולתלנווט את הפתול והטלטלת
מ מצוטטת New member 12/3/07 #31 נו....נו..... שופ'פם להוזיז ת'point ....... של השרשר הכוונה ועינייננו, מה יש לחשוב כתבתי ב...ברור זו התחושה......... חוצמ'זה שכל דבר זה נכון ביחס ללופ הספ3יפי.לא
נו....נו..... שופ'פם להוזיז ת'point ....... של השרשר הכוונה ועינייננו, מה יש לחשוב כתבתי ב...ברור זו התחושה......... חוצמ'זה שכל דבר זה נכון ביחס ללופ הספ3יפי.לא
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/3/07 #35 למלו... להוזיז? את...בכוונה... מכווננת ת'תחושיות ש'לך...בניגוד לכל מציאות
ק קליל 1 New member 12/3/07 #9 אתה סקרן לגבי משהו.. נניח למשל את סקרן לדעת האם חברה שלך לשעבר עדיין אוהבת אותך..מה היית עושה כדי להשיג את המידע הזה.. האם היית מפעיל חברים /גששים/מצוטטים..כדי לדעת? ברגע שאתה כבר יודע..אז ספקת את הסקרנות שלך.. אבל אל תדאג.. אם אתה סקרן.. תמיד יהיה לך על מה להסתקרן..
אתה סקרן לגבי משהו.. נניח למשל את סקרן לדעת האם חברה שלך לשעבר עדיין אוהבת אותך..מה היית עושה כדי להשיג את המידע הזה.. האם היית מפעיל חברים /גששים/מצוטטים..כדי לדעת? ברגע שאתה כבר יודע..אז ספקת את הסקרנות שלך.. אבל אל תדאג.. אם אתה סקרן.. תמיד יהיה לך על מה להסתקרן..