עד כמה זה נכון?

TheBazBaz

New member
עד כמה זה נכון?

אני בחור מתחיל בכל הקטע של האופנועים אבל תמיד היה נדמה לי שרכבי שטח כמו גר 350, ודומיו, שנקראים דו"ש הם בעצם רכבי שטח ולא מתאימים לכביש, לפחות לפי איך שהם נראים, עד כמה נוחים, וטובים הם בשימושים של לא שטח???? תודה עבור כל פיסת מידע מראש

TheBazBaz

New member
אתם ממש אנשים קשים לקבל תגובה מהם

אז אני אקצר ואפרט: אופנועי שטח, איך הם בכביש, ואיזה ממש מעולים דוקא בכביש ולא בשטח? תודה לכל החושחשים!!!

MAX D

New member
או- אני שמח ששאלת את השאלה הזאת-

זה התחיל בימיה הראשונים של הטלויזיה החינוכית, רצו לעשות דמות שעשויה מכמה חוטים ופונפון מדבר- לאחר כמה ניסיונות כושלים לקחו בובת סמרטוטים ישנה וטסו לפנסילווניה כדי לדבר עם אביו הביולוגי של מר פרנקנשטיין, לאחר שיחה מעמיקה על על בנו האהוב (איך הפיח בו רוח חיים וגידולו), על קיצור תולדות הזמן וכמובן האים החזה של שירי מימון אמיתי, הם חזרו לארץ עם מחשבה אחת- להוסיף לבובה ליפה ולשחרר אותה לטלויזיה. אמרו ועשו. זהו סיפורו המצמרר של דודלי.

מיפלנצת

New member
יש ויש.

יש כאלה עם יכולת שטח של אופנוע כביש ויש דו"שים עם יכולת שטח רצינית. ויש גם כאלה שהם דו"שים בשם בלבד, והם אופנועי שטח טהורים עם מאותתים ומראות. דו"ש שהוא לא שטח חוקי לכביש אלה דו"ש אמיתי הוא אופציה נהדר לאופנוע ראשון, בתנאי שאתה לא צריך את הכלי להתניידות בן עירוני למרחקים ארוכים לעיתים קרובות.

eldad-g

New member
כשמו כן הוא דו שימושי עם פשרות

לכאן ולכאן כלומר לא להיט בשטח ולא להיט בכביש תגדיר מה הצרכים שלך ואז נדע יותר לעזור אלדד

למעלה