עד כמה הגיל מפריע?

• פותח הנושא yuhi
  • פורסם בתאריך

yuhi

New member
עד כמה הגיל מפריע?

אני מסיים השנה תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה, ממוצע 88. עד כמה הגיל שלי (34) יכול להפריע במציאת עבודה (בנוסף לחוסר ניסיון כמובן) תודה.

izackv

New member
לדעתי האישית

הוא לא אמור להפריע. השאלה החשובה יותר היא מה עשית עד גיל 34. איזה סוג של תפקידים, באיזה סוג של חברות וכדומה. וכמובן אם לך יפריע לעבוד ולקבל הוראות מבחור בן 22... לא שזה אומר הרבה, אבל לקבל תוכניתן זוטר חסר נסיון שהיה קודם מנכ"ל של חברה בינונית עלול לגרום לחשש של התאמה (שהתפקיד יהיה קטן עליו די מהר) לפעמים רקע בעבודה עם לקוחות/שיווק/תחומים פיננסים דוקא עוזר... רקע של 10 שנים טיול במזרח הרחוק יכול להרתיע מעסיקים... בקיצור, אם תיתן מעט פרטים על הרקע שלך, זה יכול לעזור להבין את המצב יותר טוב.

yuhi

New member
עד גיל 34

עבדתי בתור מחנך כיתה בבית ספר יסודי ובשנה האחרונה לפני שהתחלתי ללמוד - סגן מנהל (התלבטתי אם להכניס את הנתון הזה (סגן מנהל) לקורות חיים בדיוק בגלל מה שכתבת אבל אמרו לי שזה יכול להועיל יותר מאשר להזיק כי אם התקדמתי סימן שהייתי בסדר, מה דעתך?) כלומר שום דבר שקשור לתחום ההיי טק. (המעבר החד הזה קרה, לאחר שהבנתי שיותר קל לפתור בעיות במחשבים מאשר בעיות אצל הילדים של ימינו, לצערי). כמו כן אין לי שום בעיה לקבל הוראות מבחור בן 22 (השאלה אם מי שמקבל את קורות החיים יודע את זה). תודה על ההתייחסות

KajaGugu

New member
אני הייתי מכניס את הפרט הזה.

בינינו לנהל צוות מתכנתים זה די דומה לניהול בית ספר יסודי :) רק הרבה יותר קל. כן, יש אנשים שיפסלו אותך בגלל הפרט הזה אבל יש כאלה שזה ירשים אותם ויהיה להם תפקיד מתאים יותר בשבילך. הייתי מוסיף את הפרט הזה לקו"ח לפחות באופן סלקטיבי. קצת פרופורציות, אין הרבה ראשי צוותים בגיל 22 ואפילו לא מתחת לגיל 30. אל תינעל על תפקיד של מתכנת, יש הרבה תפקידי ניהול זוטרים ותפקידים שונים שאתה יכול להתאים להם, אני יכול לחשוב על חברות ELEARNING שמחפשות אנשים למחלקת ניהול מוצר ומחלקות אחרות, חברות שעושות פרוייקטים למישרדי ממשלה ולמשרד החינוך בפרט. יש מספר לא מבוטל של חברות היי טק שהמוצרים שלהם מכוונים לבתי ספר בארץ ובחו"ל, אני יכול לחשוב למשל על רובוטק (לא אורבוטק). יש חברות שמייצרות מוצרים לילדים, למשל חברה gtecko ברעננה שמנהלת את אחד הפורטלים הגדולים לילדים בארצות הברית. לסיכום, לא הייתי פוסל אפשרות של מציאת תפקיד בו הניסיון הפדגוגי שלך יהווה יתרון. בהצלחה.

למעלה