עד כמה אתן באמת שלכן?

טושית18

New member
גם אני לא הייתי מוכנה

להיות עם מישהו שיאמר לי איך להתלבש ומה לעשות...אפשר לומר למשל שככה מגרה אותו-אבל לא להכריח אותי !

דנטל

New member
הוא מאוד שלי

לחבר הראשון עוד הרשתי להגיד לי לא ללבוש גופיה ולהוריד את העגיל באף כשאני נמצאת ליד ההורים שלו. היום אף אחד לא יזכה לעשות ממני סמרטוט כזה.

ISO9000

New member
אני אתייחס לשאלה השלישית-

כל אחד רוצה להיות אסטטי ונעים למבט של בן זוגו, הן מבחינת מראה כללי, משקל, לבוש, איפור וכו. שם המשחק- קבל/י אותי כמו שאני אחרת יהיו תיסכולים ביננו. אבל- חזות של בני עשרים לעולם לא תהיה כשל בני ארבעים וצפונה, ולכן בני העשרים צריכים לזכור זאת אם הם מתכוונים להמשיך לחיות עם אותו בן זוג לנצח... אני למשל אף פעם אבל אף פעם לא הערתי לאישתי כאשר עלתה במשקל אבל גם לא שיבחתי אותה מעולם כשהצליחה לרדת כמה ק"ג, מדוע? כי זאת נדנדה שאין להתגבר עליה, משקל זה לא דבר שניתן לשמור עליו במיוחד כשמתגברים, נולדים ילדים, הגיל עושה את שלו... אז באמת הפריע לה מאוד שלא שיבחתי אותה כשירדה במשקל אבל הסברתי בפירוש את התיזה שלי- לא מחמיא כשיורדים (במשקל) לא מעיר כשעולים- תאמינו לי- היא חיה עם זה בשלום. זה אמור להיות גם הפוך- אתן אל תעירו לנו- אנחנו יודעים לבד מתי אנחנו לא נראים... בקיצור- זה פוטנציאל לתיסכול שניתן למנוע אותו בשכל. באותה המידה גם לגבי לבוש: אם תפסיקו לשאול "מה ללבוש?" "מה אתה אומר- את הבגד הזה- או זה?" אז מימלא, גם לא תיפתח השאלה - אתן הרי יודעות לבד מה אתן רוצות ללבוש, אתן לא זקוקות לעיצה שלנו, אתן מקסימום זקוקות לחיזוק... לכן לשיטתי- אני תמיד אומר שההחלטה שלה היא בסדר- מדוע? כי אצלכן הלבוש קשור להורמונים, היום מכוער מחר יפה, אם אגיד מילה- הלך על הבגד... במקרה של חושפני- אני לא מבקר אני מאיר באלף..."את יודעת שכשאת מתכופפת רואים לך את הבטן..." גם כאן, לא מתוך ביקורת אלא מתוך יידוע, אם לא התכוונה לכך- שתדע, אם כן התכוונה אז- אדרבא. אל תתנו לאף אחד להעיר לכן אך גם אל תשאלו לדעתנו ואל תבקשו חיזוקים.

ToryMaster

New member
יש הבדל

ואפיל ואחד גדול, בין שתאמר לה מה דעתך על הבגד והאם נראה לך שהוא מתאים לאירוע או לה כשהיא שואלת לדעתך, לבין שתאמר לה מה דעתך על הבגד ושאתה לא מוכן שהיא תלבש, בלי שהיא תשאל.

למעלה