עד כמה אתן באמת שלכן?

ToryMaster

New member
עד כמה אתן באמת שלכן?

עד כמה הגוף שלכן שייך רק לכן, ואתם לא מאפשרות לאנשים להשפיע עליו, או עליכן? עד כמה המדיה משפיעה עליכן? מה המקום של בן הזוג (כשיש) ב"בעלות" כביכול עליכן? האם אתן מאפשרות לו לקבוע מה תלבשו, או איך תתאפרו (מדי פעם, לרוב)?

ToryMaster

New member
שלי?

הגוף שלי הוא רק שלי. ושל התחביב, ושל חברות. וגם של אימא קצת. כרגע? הגוף שלי הוא בעיקר שלי, אבל האנשים סביבי משפיעים מאוד על איך שאני רואה את הגוף שלי ומה שאני עושה איתו. המדיה? לא באופן ישיר, כבר לא. אני לא רוצה להיראות או להתלבש או להתאפר כמו XXX, אני רוצה להיראות טוב בפני עצמי. בן זוג... אני מניחה שהוא יכול להשפיע עלי, על איך שאתלבש או אתאפר למקומות מסוימים, אבל אך פעם לא נתתי לאף אחד לגרום לי להתלבש או להתאפר או להיראות בצורה שלא מתאימה לי. בסופו של דבר? פעם הגוף שלי היה שייך לכולם, אני חושבת. היום הוא שייך לי ורק לי, ורק לי יש זכות להחליט מה קורה לו ואיתו.

Tidal

New member
תחביב. חח.

אני מציעה לעטוף את זה בסרטים ורודים וזהו. אוי ילדה יפה.

../images/Emo24.gif עד כמה...

עד כמה הגוף שלכן שייך רק לכן, ואתם לא מאפשרות לאנשים להשפיע עליו, או עליכן? זה הולך ומשתפר, עם השנים. האהבה אליו גוברת וכך גם האחריות לשמירה על טובתו ועשייה למענו/למעני. אני לא מתעסקת עם שינויים ותוספות כמו צביעה של שיער, תכשיטים, איפור, בגדים משונים ולא נוחים, עקבים וכל מיני דברים שהם בעיני פשוט מצחיקים ומציקים (לא כשיפוט כללי, אלא עבורי אישית). נוח לי בגוף שלי בפשטות. כמה שיותר פשוט. נקי. נינוח. come as you are. ואני מתכוונת לאפשר לפרטנר שלי גם את הנוחות הזאת, להיות הוא. פשוט. עד כמה המדיה משפיעה עליכן? אני לא רואה טלביזיה ולא קוראת עיתונים, מבחירה, כבר תקופה ארוכה. זה עושה לי כל כך כל כך טוב. זה ניקה רעל וקשקושים של שנים. מה המקום של בן הזוג (כשיש) ב"בעלות" כביכול עליכן? האם אתן מאפשרות לו לקבוע מה תלבשו, או איך תתאפרו (מדי פעם, לרוב)? לא רק שאין מצב, אלא לחלוטין אין מצב. אני בוודאי אנסה להיראות כמיטב יכולתי ולהרגיש טוב, אבל זה לא באמת קשור אליו. אלא אליי
עונג (נהניתי לענות
)

טושית18

New member
ככה בדיוק כל אישה בעולם

צריכה לחשוב ולהתנהג! גם אני כזאת! בדיוק כמו שאני. ההשקעה הכי מטורפת בשביל בחור זה להסתרק,לשים איזה בשום...חחח...

לבן הזוג - אין בעלות

מידי פעם יכול בן הזוג להעיר בהתאם לטעמו, אבל לכפות או לתפוס בעלות - לא!!!

ובכן

הגוף שייך לי ורק לי. אין גבר שיקבל בעלות עלי ולכן איני נשואה ויש לי ילדים. גבר לא יכפה עלי מה ללבוש ואיך להתאפר. הגברים בדרך כלל בתחילת הקשר פתוחים, הכל מתאים להם ואחר כך כשהקשר מתהדק אז "למה שמלה חושפנית כזו" "למה בלי חזיה" "למה את רוקדת ככה""למה חייכת אליו""למה ליפסטיק כזה" ועוד שאלות מוזרות שחונקות וזה לא אני ואיתי

S i r i u s

New member
עשית מדגם?

רוב הגברים שאני מכירה דווקא בסדר. תמיד יש את האלה שאת מתארת אבל אני אישית לא בדקתי מי הרוב ומי המיעוט.

S i r i u s

New member
אני אישית,

לא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו שאומר לי מה ללבוש ואיך להיראות. לפעמים נדמה שברגע שאני מתחילה לאהוב את עצמי אני מסתכלת טלויזיה וחוסר הביטחון חוזר בעקבות כל מיני תוכניות\פרסומות.

למעלה