עד כאן

TuTyBoP15

New member
למה אני מרגישה בשיעור ספרות../images/Emo35.gif

אולי כי כתבת את זה כמו שהמורה שלנו מכתיבה לנו את מבנה השיר ואת הרעיון המרכזי
כתבת ממש יפה
נהניתי לקרוא

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

שיעור ספרות
בעעעעעעעע
חחחח
הכל אמת

s h a r o n 7

New member
זה בדיוק העניין../images/Emo88.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

שכמעט ולא מאפרים אותה
בגלל זה היא טבעית

TuTyBoP15

New member
מאפרים אותה בסגנון טבעי

הרבה מתאפרות ככה ואני חושבת שזה מדהים וזה יושב על מאיטה פצצה

חלק א-מסכימה בהכל!

דולסה ואנהי חברות מאיהט טבעית מדהימה דולסה ססקסית שחקנית מעולה כריס מדהים ויפיוף בטירוף כריסטיאן טוב אין לי מילים עליו! הוא פשוט שלמות מכל בחינה!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

חחחחחח תקראי את חלק ב' ותתחלצי עם כל המחמאות ששמתי על פונצ'ו חחח
מושלםםםםםם

Pollitaaaaaaa

New member
שרוניל'ה babyy ../images/Emo13.gif

שרוניל'ה את כריס אפשר למצוא גם ביום שבת באמיגוס.......והוא שיחק גם ב"אמי" והיא הייתה משודרתת כאןןןןןןןןןן -אחחחחחחחחחחחח כפרה על העניים האלה הא????? איזה עניים מדהימות - בעצם כפרה על כולו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sharonnnnnnnniii i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

בקיצור...

כולם מדהימים ומושלמים! ואת הערות הרעות תמשרו לעצמכם! תלמדו להתאפק! תקראו את זה המון פעמיים
להתאפק להתאפק להתאפק להתאפק להתאפק להתאפק להתאפק

TuTyBoP15

New member
בואו נפתח קבוצת תמיכה חחחחח

חחחח איך נבהלתי... שלחו לי הודעה לפלאפון וקפצתי חחחח

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

גוו יוו רויתתתת
איש א': "להתאפק, זה חשוב, אנחנו איתך" איש ב': "אברם, אנחנו אוהבים אותך
" כל הקבוצה: "אוהבים אותם אברם, תהיה חזק, תתאפק" אברם: "סעמק איזה מכוער X ואיזה כוסית X יווו איזה מניאק X" איש א': "אוהבים אותך אברם" איש ב': "אברם יא #@%@#*^*$$ שמור על הפה שך
" כל הקבוצה: "תשמור על הפה שלך, תשמור עליו טוב טוב.. מוהאהאה
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אוהבת לבדר את עצמי

Pollitaaaaaaa

New member
שכחתי לכתוב עם פונצ'ו ודולססיטה:

טוב פונצ'ו-מהממממממםםםםםםם באמתתת בחור נורא נורא יפה! חבל על הזמן! חח הקול שלו חמודדדדד לאללהה!! והוא משחקק ממש טוהואאאא שחקן מדהים! לדעתיי המון היו רוצים כישרון משחק ככה כמו שלו......! אני מאד אוהבת אותו עם שיער קצת ארוך פרוע,ואני מתה על החיוך שלו! ועל השיניים הקטנות האלה שלו הוא מותק! באמת מותק! דולסיייייי-טוב מה אפשר לאמר על דולסה? איזה כוסית! יש לה גוף מהמם! ופנים נורא יפות, אפילו שלדעתי אנהי ומאיטה יותר יפות, דולסההה פשוט נורא מיוחדדתתת!!! אני אוהבת הרבה דברים בה! ואחד מהם זה הקול שלה! יש לההה קול פשוט מהמםם...... שלדעתי הוא מוסיף הרבה הרבה לRBD! מממממממממ...ההיאא בכלל לא שמנה לדעתי היא רזההה!!!!! יש לה גוף פ-צ-צ-ה הבטן שלה שטוחה כמו דף A4 והיאאאאאא אחת המתוקות! היא ביישנית כזאתתתתתת וזההה כלכך דורששש חיבוקי חח =) בקיצור דולסיייי מאמי,חבל"זזז ! ולדעתי! לה יש את הגוף ה-כ-י סקסי מכולם!! (מכל קאסט רבלדה,חוץ מאנהיייי) לא יכולה בלי לתת עודדדדד משפט אחרון על כריס היפה שליייייי: אוהבתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךך את הכי הכי מושלם ה-כ-י ה-כ-י שיש ! teeeeeeeeeee amooooooooooooooooo

Pollitaaaaaaa

New member
יששששש!!!

איזה כיף טוב אני יכתוב על ה-4 שאני הכי אוהבת! כריס קודם כל,אנהי המושלמת,מאיטה וכריסטיאן! נתחיל בכריס- במושלם שליייייייייי...אני אוהבת הכל הכל הכל! את הרכות שלו,את היופי המדהים שלו! אני הכי אוהבת אותו בעולםםםםםםםםםם מתה עליו! את זה שהוא כ"כ קשור לאמא שלו! והוא נותן את כל האהבה שלו לקהל! שהוא משחק מכל נשמתוווו דמות שהיא כלכך שונה ממנו! אני מתה עלללל הפרצוף המתוק הזה ! חולהה על הגוף המדהים שללל הסקסי שליייי ואיןןןןןןןןןן עללליוווווווווווווו בעולם אני הכי מתה עליו שיש אני א-ו-ה-ב-ת אותו המון! אנייייייייי בוכה שאני רואה תמונות שלוווו אני חולהה על הצורה שלו! אנייי חושבת שהוא הבנאדם הכי מדהים שישששששששששששששששששששששש הכי הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם – בכלל אני מרגישה מחוברת אליוו כוסון שליייי אין עליךךך ובחיים לא יהיה! chris te amo mi amorrrrrrrrrrrrrrrrrr eres todo para mi! mi sexy REY te quiero estoy tan conectada a tiiiiiiiiiiiiii!!! אוהבת אותו! אנהי: יפה שליייייייייי..איך אפשר לא לאהוב אותההההההההההה?? מושלמת שלייייייייי יש לה הכל! מתההה עלייה,קול כזה מדהים,גוף מושלם,פניםם עוד יותר מושלמות! ואופיייייייייייייייייי ה-כ-י מושלם שיכול להיות לבנאדם! מתה עליההההההההההה.............מדהימהההההההההההההההה פשוט מדהימה!!! אני חושבתתת שהיא יפהפייה! מבחוף ומבפנים מעריצה בה את זה שהיא התמודדה עם מה שקרה לך בכזאת גבורה! מתה עלייה – היא פשוט מודל לחיקוי! מאיטה & כריסטיאן-מדהימים! הקולות בין הכי יפים בלהקה! חולה עליהםםםםםםםםםםםם.................... יפיםם שליי...הם פשוטטטטט מדהימים! מאיטה פשוט מהממת!!!! וכריסטיאן!!!! אני חולה עלייייייהההההההםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הםםםםםםם מדהימים אותי כל הזמןןןןןןןןןןןןןןן מחדששששששששש עם כל מה שהם נותנים! מאיטה פשוט תגלית באמת – בקטע הזה! מגיע כבוד לפדרו דמיאן על גילוי כזאת סטארית מדהימהההההההההה מתה עליהם באמתת כאלה יפים ! מאיטה הכוסית,וכריסטיאן הכוסון! חיחי

למעלה