יששששש!!!
איזה כיף טוב אני יכתוב על ה-4 שאני הכי אוהבת! כריס קודם כל,אנהי המושלמת,מאיטה וכריסטיאן! נתחיל בכריס- במושלם שליייייייייי...אני אוהבת הכל הכל הכל! את הרכות שלו,את היופי המדהים שלו! אני הכי אוהבת אותו בעולםםםםםםםםםם מתה עליו! את זה שהוא כ"כ קשור לאמא שלו! והוא נותן את כל האהבה שלו לקהל! שהוא משחק מכל נשמתוווו דמות שהיא כלכך שונה ממנו! אני מתה עלללל הפרצוף המתוק הזה ! חולהה על הגוף המדהים שללל הסקסי שליייי ואיןןןןןןןןןן עללליוווווווווווווו בעולם אני הכי מתה עליו שיש אני א-ו-ה-ב-ת אותו המון! אנייייייייי בוכה שאני רואה תמונות שלוווו אני חולהה על הצורה שלו! אנייי חושבת שהוא הבנאדם הכי מדהים שישששששששששששששששששששששש הכי הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם – בכלל אני מרגישה מחוברת אליוו כוסון שליייי אין עליךךך ובחיים לא יהיה! chris te amo mi amorrrrrrrrrrrrrrrrrr eres todo para mi! mi sexy REY te quiero estoy tan conectada a tiiiiiiiiiiiiii!!! אוהבת אותו! אנהי: יפה שליייייייייי..איך אפשר לא לאהוב אותההההההההההה?? מושלמת שלייייייייי יש לה הכל! מתההה עלייה,קול כזה מדהים,גוף מושלם,פניםם עוד יותר מושלמות! ואופיייייייייייייייייי ה-כ-י מושלם שיכול להיות לבנאדם! מתה עליההההההההההה.............מדהימהההההההההההההההה פשוט מדהימה!!! אני חושבתתת שהיא יפהפייה! מבחוף ומבפנים מעריצה בה את זה שהיא התמודדה עם מה שקרה לך בכזאת גבורה! מתה עלייה – היא פשוט מודל לחיקוי! מאיטה & כריסטיאן-מדהימים! הקולות בין הכי יפים בלהקה! חולה עליהםםםםםםםםםםםם.................... יפיםם שליי...הם פשוטטטטט מדהימים! מאיטה פשוט מהממת!!!! וכריסטיאן!!!! אני חולה עלייייייהההההההםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הםםםםםםם מדהימים אותי כל הזמןןןןןןןןןןןןןןן מחדששששששששש עם כל מה שהם נותנים! מאיטה פשוט תגלית באמת – בקטע הזה! מגיע כבוד לפדרו דמיאן על גילוי כזאת סטארית מדהימהההההההההה מתה עליהם באמתת כאלה יפים ! מאיטה הכוסית,וכריסטיאן הכוסון! חיחי